Seminārs "Karmiskie mezgli attiecībās - kā tos atsiet un vairs neveidot"


sadaļa: LAIMES TERAPIJA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šorīt ilgi domāju vai sapņi un karmiskie šķēršļi ir kā saistīti un secināju, ka tomēr jā. Ka ar gadiem tieši tās jomas, kurās netiec pie mērķa, vai kuras nevari sakārtot, kļūst arvien nozīmīgākas un nozīmīgākas un tieši šajās jomās jebkurš sasniegums ir zelta vērts.

Ticu, ka zemapziņā zinām, ka tieši šīs jomas ir tās pašas svarīgākās, kuras mums šai dzīvē jārisina. Ka tie jau ir tie dzīves lielie uzdevumi.

Ja iemācīsimies sakārtot šīs jomas – dzīvē pakāpsimies par pakāpienu augstāk jeb tiksim pa solīti tālāk. Tieši šādi aug mūsu dvēseles un ego spēks un gudrība.

Un kā apstiprinājumu šorīt dzirdēju vienu frāzi, ko pa Tv teica kāda jauna meitene pilnīgi citā kontekstā: “Ja nevari aiziet uz savu mērķi, tad vismaz gulies tai virzienā un skaties uz to”.

...
Komentāri (0)  |  2016-02-01 18:11  |  Skatīts: 1090x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Ineses seminārs "Zemapziņas pārprogrammēšana pēc V. Siņeļņikova metodes"


sadaļa: LAIMES TERAPIJA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau no pašiem laimes terapijas pamatiem, mēs ļoti bieži runājam par zemapziņas sapildīšanu ar jaunu informāciju ar afirmāciju palīdzību. Es laku palaikam izvēlos kādu afirmāciju un gluži kā mantru skandinu, lai palīdzētu savam prātam nomierināties, jeb vairotu ticību, vai aizbaidītu bailes. Tieši tikko kā to stāstīju vebinārā. Šis viss strādā un man par to nav šaubu.

Kā ir Tev?

Bet ir vēl viena metode, kuru nu jau pielietoju gadiem un kaut kā biju aizmirsusi, ka esmu par šo tēmu vadījusi arī prakstiskos seminārus, līdz Attiecību skolā pēdējā nodarbībā mēs ar vīru vēlreiz pie šīs prakses atkal atgriezāmies. Tā ir zemapziņas pārprogrammēšanas metode, kuru ir izstrādājis Valērijs Siņeļņikovs. Viņš to veiksmīgi ir iemācījis tūkstošiem cilvēku Ukrainā, Krievijā, arī pie mums Latvijā, kuri savukārt ir spējuši sakārtot savu domāšanu, savu dzīvi, savu attieksmi, veselību un faktiski jebkuru no jomām. Pāris gadus atpakaļ, kad mēs desmit dienas viesojāmies Siņeļņikova mācību bāzē un kopā ar vīru apguvām šo kursu, pēc tam es kādu laiku izmantoju šo metodi arī savās nodarbībās.

...
Komentāri (0)  |  2015-10-29 01:22  |  Skatīts: 1639x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kas ir LAIMES TERAPIJA?


 Laimes terapija ir laiks no brīža, kad izlem būt laimīga un mīlestības piepildīta, līdz brīdim, kad tiešām esi laimīga. Kad vari sakārtot savu dzīvi jomu pa jomai tādu, kādu tiešām to gribi. Kad vari savu dzīvi baudīt. Kad izbaudi gan paisumus, gan bēgumus, gan kāpumus, gan kritumus, gan veiksmes, gan neveiksmes. Kad proti priecāties par visu, ko dzīve sniedz pretim un saproti, ka tā ir Tava dzīve, atbilstoši tam, kādu to pati esi izveidojusi. Kad apzinies, ka visi notikumi ir tādi, kāda ir Tava iekšējā enerģētika. Kad saproti Visuma kārtību un dzīvo saskaņā ar to. 

Laimes terapijas nodarbības vada Inese Prisjolkova - laimes terapijas autore, grāmatu "Ieelpo laimi un mīlestību", "Ieelpo laimi un mīlestību 2", "Mana laimes dienasgrāmata", "Audzēt Mīlestību" un "Domu pērlītes" autore un Pavasara studijas vadītāja.

Ja arī Tu vēlies sakārtot savu dzīvi, jomu pa jomai, aicinām Tevi uz Laimes terapijas semināriem!

Nodarbības notiek klātienes grupās (15-20 cilvēku) vai intenetā vebināru formāta nodarbībās, kuras notiek regulāri, reizi divās nedēļās vai reizi mēnesī, un katrā nodarbībā aplūko vienu tēmu, ilgākā laika posmā secīgi apgūstot visu Laimes terapijas tēmu klāstu. Katrai dalībniecei nodarbībā ir iespēja dalīties savā pieredzē, uzdot sev aktuālus jautājumus un kopā ar Inesi un pārējām grupas dalībniecēm meklēt uz tiem atbildes.
...
Komentāri (0)  |  2015-06-29 18:50  |  Skatīts: 835x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Laimes terapijas prakstiskās tehnikas un meditācijas


sadaļa: LAIMES TERAPIJA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 2. jūlijā es esmu domājusi uzsākt tādas tikšanās, kur sanākam kopā, izrunājām kādu tēmu un pēc tam ar meditāciju palīdzību sevī to risinām, tīrām un palaižam pasaulē jau gaišu un skaistu enerģiju.

Šīs tikšanās kopā varētu ilgt kādu pusotru stundu. Satiekamies 18.00 un pārrunājam to, kas saistīts ar konkrēto tematu un dodamies meditāciju ceļojumā apmēram uz 40 min. Pēc tam neliela atelpa un ja gribam, tad padalāmies ar sajūtam, samīļojamies un dodamies prom.

Un tās tēmas varētu būt tās, ko gribam sevī izstrādāt, attīrīt, transformēt un pamainīt. Vai arī pieņemt un palaist.

2.jūlijā es labprāt paņemtu tēmu par idealizēšanu un pieķeršanos.

...
Komentāri (0)  |  2015-06-25 19:29  |  Skatīts: 779x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Ineses Laimes terapijas semināri


LAIMES TERAPIJAS PAMATKURSS

ES ESMU SAVAS DZĪVES AUTORS
Teorētiski praktisks apmācību treniņš, kurā izmantotās metodes un pozitīvās pieredzes apkopojums palīdz vienā dienā nomainīt attieksmi un pieņemt pozīciju „es lemju”, „es izvēlos”, „es varu”, „es daru”......tā, kā saka mana sirds.

ŠODIENA - TAVAS NĀKOTNES PIRMĀ DIENA
Kā sakārtot savu zemapziņu, kā piepildīt to ar pozitīvu informāciju, cik tas ir nozīmīgi un kapēc tas jādara. Izrunāsim par afirmāciju spēku un iemācīsimies tās pielietot ik dienas. Pārrunāsim kur ņemt spēku un enerģiju. Kas spēku dod un kas atņem. Iziesim cauri programmai kā kļūt laimīgiem, izrunāsim konkrētas metodes, ko pielietot ik dienas.

SIEVIETE UN SIEVIŠĶĪBA
Kā justies laimīgai sievietei? Kā būt jaunai, skaistai, veselai un pārliecinātai par sevi un saviem spēkiem? Kā iepatikties vīrietim? Kā sevi pasniegt dažādās dzīves situācijās un veidot attiecības mājās, darbā un sabiedrībā?

...
Komentāri (1)  |  2014-01-21 03:10  |  Skatīts: 3978x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


INESES LAIMES TERAPIJAS VEBINĀRU ARHĪVS


 Ne vienmēr ir iespēja apmeklēt semināru klātienē. Un reizēm, pat rūpīgi ieplānojot laiku, kādi negaidīti apstākļi liedz noskatīties arī izvēlēto vebināru...

Ja nepaspēji, nevarēji, nesanāca... Tev ir iespēja noskatīties jebkura Ineses Laimes terapijas vebināra ierakstu, un tieši tad, kad pati to vēlies!

"Kā atsiet karmiskos mezglus attiecībās un vairs neveidot tos", "Par atkarību un līdzatkarību", "Kā izaudzināt sievišķīgas meitas un vīrišķīgus dēlus", "Kā transformēt bailes", "Sievišķība un nauda", "Pašapziņa un pašvērtība", "Es un pagātnes notikumi", "Mīļošanās, mīlēšanās un attiecības"...

...
Komentāri (0)  |  2014-01-16 21:19  |  Skatīts: 1626x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.