KAS IR SIEVIŠĶĪBAS SKOLA?


 Pavasara studijas Sievišķība skola aizsākās 2013. gada pavasarī ar Sievišķības skolas Viesistabu, kurā sievišķības tēmas šķetinājām kopā ar spēcīgiem, radošiem un iedvesmojošiem cilvēkiem - Andžeju Reiteru, Akvelīnu Līvmani, Inesi Ziņģīti, Agnesi Zeltiņu un daudziem citiem. Tad sekoja Sievišķības skolas 8 semināru cikls, kurā tikāmies, lai kopā ar lektori Andritu Grīnbergu runātu par pašu svarīgāko - par mums pašām.

Viens no brīnišķīgākajiem notikumiem bija Sievišķības skolas pirmā nometne 2013. gada septembrī viesu namā Vecmuiža. Tagad nometnes notiek divas reizes gadā – vasaras beigās un ziemā un katru reizi tas ir kas īpašs gan nometnes dalībniecēm, gan Pavasara studijai. (atsauksmes par nometnēm lasi šeit).

Sievišķības skolā par visdažādākajām ar sievišķību saistītām tēmām savās zināšanās un pieredzē dalījās arī brīnišķīgi vieslektori - esam apguvušas sievietes intīmās muskulatūras treniņus jeb "

...
Komentāri (0)  |  2015-12-10 21:22  |  Skatīts: 952x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


INESES 5 semināru cikls "SIEVIŠĶĪBAS SKOLA". SATURS un KALENDĀRS


sadaļa: SIEVIŠĶĪBAS SKOLA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šis gads man ir tik ļoti īpašs un devītais vilnis, kas turpinās jau kopš Jāņiem un patiešām mani nes kādā jaunā un pilnīgi neapgūtā pasaulē. Esmu izdarījusi jau tik daudz ko pilnīgi jaunu, bet jaunumi ar mani turpina notikt vēl un es turpinu tiem ļauties un vienkārši baudu.

Un šoreiz man vislielāko pateicību gribās izteikt vebināru grupai un vienreizēji aktīvām meitenēm no (tiešām) visas pasaules, kas ir atradušas ceļu uz Pavasara studiju un nu man dod tik fantastisku iedvesmu un motivāciju, ka pati brīnos, ko visu jau esam kopā radījušas.

Pirmais mans lielais atklājums bija, ka man tik ļoti patīk vadīt praktiskās nodabrības gan klātienē, gan vebināros. Šo mēs izmēģinājām un turpinām īstenot čakru nodarbībās. Pēc tam vebināra grupas iespaidota atsaucos lūgumam veidot meditāciju nodarbības, kas notiek katru ceturtdienu klātienē un ik pārnedēļas piektdienā vebināru istabā.

...
Komentāri (0)  |  2015-12-10 21:21  |  Skatīts: 1128x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


EVITAS KJAPSNAS seminārs "Sievišķības pašapziņa dažādos toņos"


sadaļa: SIEVIŠĶĪBAS SKOLA
autors: EVITA KJAPSNA

 Mani sauc Evita Kjapsna. Esmu modes māksliniece un "dari ar rokām pats" entuziaste.

Par mani īsuma. Man ir 27 gadi un drīz jau būs septītais gads, kopš dzīvoju Peru, Dienvidamerikā. Pati esmu dzimusi mazpilsētā, dzīvojusi pāris gadus Rīga, kādu laiku arī Skandināvijā un Spānijā. Sprīdītis. Visīstākais. Vai esmu atradusi laimi? Divdesmit gadu vecumā kāds kaut ko vispār ir atradis? Bet visi meklē. Par to arī ir mans stāsts. Kā es pasaulē meklēju sevi, savu laimi, piepildījumu, kādu, kurš mīl un kuru mīlēt.

Vai man tas ir izdevies? Laime? Ir jāmeklē katru dienu - vai tā būtu Latvija, Peru vai cita vieta uz šis zemes. Tas ir mūsu "mājas darbs", es pat teiktu - "pienākums": iet un meklēt. Tā arī es - gāju un meklēju. Ko es esmu atradusi? Diezgan, ka saka "Kurš meklē, tas atrod". Manā gadījumā tā būtu transformācija no provinciālas meitenes ar "Sprīdīša sindromu" un pilnu kabatu ar ambīcijām, sapņiem un ne mazākās nojausmas, kā iet savu ceļu... Jauna sieviete, sieva, profesionāle, mājsaimniece, uzņēmēja, draudzenee, meita un māsa.. Visām mums ir tik daudz lomu dzīvē. Panākumu atslēga ir iemācīt tām draudzēties savā starpā, mijiedarboties un cienīt to nozīmīgumu savā dzīves situācijā.

...
Komentāri (2)  |  2015-11-26 18:47  |  Skatīts: 3780x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.