ATSAUKSMES PAR INESES GRĀMATĀM, SEMINĀRIEM, MĀJAS LAPU, DISKIEM


Sveiki! Vēlos pateikt lielu un sirsnīgu paldies par Jūsu jauno grāmatu, ko šodien saņēmu, tieši šobrīd man aktuāla ir partnerattiecību tēma. Lai arī esmu izlasījusi pagaidām 1/5 no grāmatas, tā ir tik bagātīga ar informāciju, padomiem piemēriem, lasu ar lielu prieku un mīlestību. Paldies!

Liels paldies Jums par abām jau uzrakstītajām grāmatām, lasu un pārlasu, smeļos iedvesmu un rodu atbildes uz man svarīgiem jautājumiem. Un var just,c ik daudz ir mīlestības tajā, ko darāt, mani tas patiešām iedvesmo un palīdz arī savu dzīvi piepildīt ar mīlestību. Esmu ļoti priecīga, ka drīzumā būs arī trešā grāmata, ar nepacietību gaidu !!!

Vēlos pateikt paldies par grāmatu "Ieelpo laimi un mīlestību", paldies par iedvesmu! Svarīgi man liekas, ka grāmata tiešām ir kā saruna, ka kāds māca, skolo bez rāšanās un kauninājuma. Man liekas, ka caur grāmatu var sajust maigumu un mīlestību. Sevi zinot, grūti iedomāties saniedzam tādus rezultātus, bet jau pirmajā dienā pie sevis skaitot afirmācijas, biju pārsteigta par jaunām, pozitīvām izjūtām sevī, arī māju sāku bužināt un samīļot. Paldies par dalīšanos pieredzē un zināšanās! Mudžinu šo teikumu un nevaru izdomāt kā labāk pateikt to, ka apbrīnoju Jūs par sasniegto, jo darbs ar sevi, pie saviem ne tik jaukajiem paradumiem ir grūts. Un cik daudz netikumu lien ārā! Tad gan nolaižas rokas un gribas raudāt. Bet Jūsu grāmata man tagad ir blakus, kaut vai teikumu dienā izlasīt, kaut vai redzēt grāmatu kā atgādinājumu nepadoties uzsākot jaunu ceļu
Labrīt, svētdienā! Inese, es šad un tad, nu gluži kā mācību grāmatu, atveru šo sadaļu un un lasu Tavu atbilžu dēļ tikpat kā
Tolles grāmatu vai kādu citu. Man gribas Tev teikt, ka atbildot vienam cilvēkam, Tu patiesībā atbildi tik daudziem cilvēkiem, jo palasot, nereti daudzas problēmas izrādās tik pazīstamas. Mīļā Inese, pateicos Tev no sirds par to, ka Tu palīdzi. Tu pat nevari iedomāties, cik daudz tas citreiz ir. Gribu novēlēt - Mīlestību, prieku pavasari gaidot Tev un mums visām !!!:)

Paldies par Jūsu sniegtajām atbildēm - tās ir vienkārši fantastiskas... Un Jūs darāt neizmērojami noderīgi gaišu darbu sabiedrības labā... Paldies Jums par to:)!

Tās atbildes, ko Tu sniedz cilvēkiem uz viņu jautājumiem (arī maniem) ir patiešām kaut kas fantastisks! Sūtu Tev Milzum Lielu Pateicību! Paldies!!

Milzīgs paldies Inesītei, jo ar lielu interesei lasu viņas grāmatas. Tūlīt jau būšu izlasīju otru un ikzreiz,izlasot kaut vai pāris lapaspuses, es sajūtu sevi laimi, viegluma sajūtu un izjūtu mīlestību.

Pašlaik lasu šo grāmatu - pati labākā, kādu vien esmu lasījusi, jo tā ir uzrakstīta vienkāršā valodā, sistemātiski sakārtotas tēmas, kas apver dzīvē būtisko, un pats galvenais šī grāmata un Ineses padomi strādā,vismaz uz mani atstāj lielu iespaidu, iedvesmu tos nevis tikai zināt, bet piekopt savā dzīvē. Paldies manai vārda māsai par sniegto pozitīvismu!

Vienkārši gribēju pateikt milzīgu paldies par iespēju lasīt "jautājumus un atbildes" Tavā mājaslapā. Šodien pamodos ar labu
noskaņojumu, bet pēc ziņu izlasīšanas par situāciju Ukrainā noskaņojums spēcīgi pasliktinājās, pilnīgi neko negribējās darīt, tas ilga pāris stundas, bet pēc ielūkošanās Tavā mājaslapā, tieši forumā, noskaņojums uzlabojās, palika labāks, neka tas bija no rīta. Milzīgs PALDIES!!!!

Mīļš, mīļš paldies, Inesīt, par Tavām atbildēm šajā lapā!!! Es priecājos un pateicos Tev par to, ka Tu spēj uz tik dažādiem
jautājumiem atbildēt tik saprotami, mīlestības piepildīti un pat lasot svešus jautājumus, šķiet dvēselē kaut kas sakārtojas un
vienmēr kaut ko iegūsti, kādu atziņu un dzīves mācību. Man gribās teikt, ka es Pateicos Dievam, ka viņš Tev ir devis tādas
spējas, caur ko savukārt mums citiem ir iespēja mācīties un pilnveidoties tālāk. Ar mīlestību un no sirds ! :)

Paldies Dievam un Jums par šo interneta lapu un grāmatu, tā sniedz tik daudz atbilžu man un ir liels balsts man ikdienā. Beidzot saprotu un esmu sākusi mācīties, kādai jābūt, kā jāizturas sievietei, beidzot liekas, ka eju pretī laimei  :)
Liels paldies Tev par iedvesmu, ar kuru devīgi dalies Pavasara studijas mājas lapā. Līdz šim daudz esmu lasījusi, lasījusi, krājusi lasīto, zināšanas un ilgus laikus domājusi, ka darīšu to, to, un vēl to, bet ar lasīšanu un gatavošanos viss arī beidzas. Brīžiem likās, ka nu jau gudrības pārpārēm, tikai nezinu, ko iesākt, jo notikumi nevirzās tā kā gribētos.
Un tad nāca Tava grāmata - tikko esmu to izlasījusi un patiesi priecājos, ka beidzot parādās asni arī manai rīcībai (mājas samīļošana, prakšalana, divi kastanīši kabatā). Nu jau ilgojos pēc meditāciju diska.
...esmu sākusi lasīt "Pavasara studijas" mājas lapu un grāmatu "Ieelpo laimi un mīlestību"..un jūtu, ka notiek pārmaiņas ar mani un manu dzīvi! :) ...solīti pa solītim uz priekšu. Saprotu, ka sev lietas apkārt sāku redzēt citādi! Grāmata man ir kā atspēriens, šodien sakopu ledusskapi, visu, kas uz tā salikts un piesprausts ar magnētiņiem.. mazs pūkains lācītis, galīgi noputējis.. tagad sakopts, tīrs :) Jūtos dikti labi! Redzu ka man būs ko strādāt!!! :) Grāmatu esmu sākusi lasīt, un tā ir forša!
Šodien, no rīta, savu mazo meitiņu izcēlu no gultas ar tāāādu mīlestību! Dārgums un prieks! Viņa man pieglaudās ar vaidziņu, un ar savām mazajām rociņām aptaustīja manus auskarus... Pilna mīlestības es viņai nomazgāju rociņas, mutīti... un iekšēji bija sajūta, ka viņa jūt, ka mamma mainās :) Es pat apjuku, likās ka runas tonis man ir mainījies... Jūtos dikti labi, un turpināšu šo iesākto ceļu! Ir daudzi jautājumi, kurus vēlos atrisināt... Domās sūtu pateicību, ka esat! Paldies!

Pirmkārt jau gribu pateikt lielu, lielu pateicību par vakardienas semināru. Ar tik pozitīvu noskaņojumu braucām ar draudzeni mājās un šodien vakardienas iespaidā ar tādu patiku un enerģiju tīrīju māju, ka ļoti sen tā neesmu jutusies. Pie sevis nodomāju, Dieva sūtīts cilvēks man. Visu laiku domāju par to ko runāji, kāda pozitīva enerģija izstaroja no Tevis, ka tiešām ir grūti justies savādāk. Tagad esmu gatava mainīt savu dzīvi:) Tik daudz līdzību saskatīju tajā kāda Tu biji kādreiz un es tagad....

Vēlējos pateikt lielu paldies par Jūsu grāmatu, kas tapusi daudzu gadu garumā piedzīvotās pieredzes rezultātā. Jūs esat spējusi piecelties no pelniem, kas devis tiesības un spējas tik cilvēciskā un saprotamā veidā par to stāstīt arī citiem. Atklāti runājot, pat beigās apraudājos, cik ļoti viss mani uzrunāja. Tagad arī šī grāmata pievienosies manai "Zelta izlasei"!
Kā tas parasti mūsdienās notiek mūsu tehnoloģiskajā laikmetā - kādā dzīves grūtā brīdī meklējam palīdzību vai atbalstu savām domām internetā.
Tā arī izdarīju es - Google vārdu meklētājrindā ierakstīju - Kā kļūt laimīgai... Protams, apzinājos, ka internets nesniegs gatavu recepti man kā kļūt laimīgai un tikt ar sevi galā, bet klusībā cerēju, ka varbūt man tiks dota kāda zīme ... :)
Un tā es nonācu līdz Jūsu mājas lapai - Pavasara Studija. Sāku lasīt rakstus un sapratu, ka tas tieši arī ir, ko meklēju ...
Lasot rakstus par pozitīvo domāšanu un laimes terapiju, sajutu sevī pārmaiņas - iztaisnojos krēslā no pozas ar sakņupušu muguru, kur roka atbalstītāja zodu, likās, ka tieku uzrunāta tieši es ...
Paldies par tik jauku mājas lapu! Lasītais manī raisīja tikai pozitīvas domas un lielu, lielu vēlēšanos kaut ko mainīt savā dzīvē.
Kopš esmu iegādājusies Tavas grāmatas, mana dzīve ir kļuvusi pilnvērtīga. Tajās ir daudz atbildes un padomu, kas dzīvi padara skaistu un laimīgu. Tavi ieteikumi stiprina, iedrošina un palīdz ticēt, ka viss notiksies. Esmu sapratusi, ka viss šai dzīvē ir atkarīgs no manis pašas un manas ticības. Agrāk nezināju, ar ko sākt, tagad gan zinu. Mācos dzīvot ar mīlestību.
Man ļoti gribas pateikt paldies par "Pavasara studiju" un visu, kas tajā notiek. Tā ir pasakaina ideja - veidot šādu, es gribētu teikt, pasaulīti. Vienmēr, kad paliek skumji, palasu kaut ko un liekas, ka dzīve mainās pati no sevis. Ar "Pavasara studiju" esmu pazīstama tikai kādus 3 mēnešus, bet tie paši man ir ļoti daudz devuši, arī pati esmu mainījusies. Žēl, ka tas notiek tad, kad jau tuvu pie 50. It kā zināmas un saprotamas, vienkāršas lietas, bet tajā pat laikā dzīvē līdz šim kaut kā nebija piedomāts un nepielietojās.
...paldies Inesei, ka viņa ir tik vienkārša, saprotama un dzīva, reāla...patiesa, no dzīves neatrauta, uz zemes stāvoša. Viens ir lasīt un teikt...jā tas tā ir..es to zinu. Otrs ir tas, ka tas ir cilvēks, kas spēj  to gudrību izlaist caur tevi tā kā strāvu..caur ķermeni..caur dvēseli un Tu lēnām jūti kā tas sāk darboties.
Mīļš paldies, Inese! Kā vienmēr, priekš manis bija jauki, mīļi, interesanti. Ļoti lielā mērā mainos pateicoties Tev, Tavai laimes terapijai, kas man tik ļoti uzrunā un iedvesmo, kas man ir ļoti nepieciešama.
Sirsnīgs paldies par abām grāmatām. Tikko abas esmu izlasījusi un sapratusi, ka nedaudz jau arī agrāk esmu domājusi tāpat kā Tu un arī rīkojusies (par to man ir tāds milzīgs un bērnišķīgs prieks), bet lielāko daļu gan ieguvu no Tevis uzrakstītā. Paldies, par sarunu divu grāmatu garumā, no kuras es tagad esmu daudz savādāka nekā biju agrāk. Ļoti ceru, ka mainos tikai uz labo pusi. Bet pats galvenais - jūtos daudz, daudz labāk nekā agrāk. Jā, pasaule ir skaista! Lai arī turpmāk Tevi pavada Dieva svētība! Un mēs taču zinām, ka tā arī būs.
Nupat noklausījos radio raidījuma atkārtojumu "Monopols", kur Jūs piedalījāties un birst man asaras kā pupas! Tik saviļņoti jūtos! Visa mana dzīve pārskrēja man acu priekšā! Kas ir bijis, kā ir bijis.. un saprotu, cik liela dāvana man ir dota, ka Tu esi ienākusi mana dzīvē, un tik mīļi un patiesi un skaidri pasaki, kā būt laimīgai! LAIMĪGAI!! :) Tu atver man acis, Tu dod man spēku, Tu dod man spēju ticēt, un dāvā sirds mīļumu, Tu esi īpaša! Paldies, mīļo, mīļo Inesīt! Lasu Tavus rakstus, lasu komentārus, un meklēju un atrodu palīdzību, risinājumu savām neskaidrībām! Lai Tev Saulīte tek pa priekšu! Un milzīgs paldies, no visas sirds par to, ko Tu dāvā!
 
Komentāri (24)  |  2013-09-12 03:57  |  Skatīts: 5812x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dagnucis - 2013-11-05 06:39
Mums katram vajadzētu pa vienai mazai Inesītei kabatiņā, kas vajadzīgajā brīdī sapurina, dod padomu, uzmundrina, ..vai vienkārši pasēž uz pleca un šūpodama kājas bauda tēju ar cepumiem.. :)
un, vienkārši tāpēc, ka viņa ir tik forša!! :)

atsauksme - 2013-11-05 18:46
Esmu bezgala pateicīga visumam, ka esmu Tevi satikusi un bezgala pateicīga Tev, ka Tu seko tam, ko esi pieņēmusi kā sūtību, padarot arī manu dzīvi labāku. Kopš sāku lasīt Tavu grāmatu un klausīties vebinārus, man ir uzlabojušās partnerattiecības. Tas ir ļoooti nozīmīgi man. Esmu augusi šķirtā ģimenē, esmu vienu reizi jau šķīrusies un daudzus gadus bijusi vientuļā māmiņa. Es praktiski neko nezināju par partnerattiecībām. Es joprojām mācos, bet lietas jau mainās. Tajā it ļoti patīkami noraudzīties. Paldies, ka iemācīji sevi nesodīt. Arī tagad mēdzu gan pārēsties (man šīs īpašības novešana līdz normai ir viena no smagākajām uz šo brīdi), gan neko nedarīt, gan kļūdīties un es par to sevi vairs nešaustu. Esmu iemācījusies apskatīties uz radušos situāciju, pieņemt, ka tā notikusi, izanalizēt to un dzīvot tālāk. Es to iepriekš nemācēju.
Es lasu Tavu grāmatu pa nodaļai dienā. Tās nodaļas, kas man liekas uzrunājošākas es lasu tā, ka pārlasu iepriekšējo nodaļu un vienu jaunu, bet ne vairāk. Tas tāpēc, lai dziļāk nosēstos atmiņā izlasītais un būtu iespēja visu cītīgi apdomāt. Un tā kā uz grāmatas ir Tava fotogrāfija, paņemot grāmatu es vienmēr ar Tevi sasveicinos. Nebīsties, tas nav fanātisms vai kāda no galējībām. Nē. Vienkārši esmu Tevi uztvērusi kā labu draudzeni, kas katru reizi pie tikšanās palīdz man noticēt sev un palīdz izveidot laimīgāku dzīvi.
Un tad, kad man dzīvē sāk parādīties satraukumi, es mēdzu noklausīties kādu vebināru. Es izbaudu būšanu Tavā sabierībā. Tas miers, kas ir Tevī, ir lipīgs un paldies Dievam. Kamēr es vēl augu, Tu man esi vajadzīga. Un mans sapnis reiz pašai būt tādai, lai cilvēkiem vienkārši būtu patīkami atrasties manā sabiedrībā. Tu šodien teici, ka vēlies, lai mēs sekojam Tavai idejai, nevis tikai Tev. Bet tas nav atdalāms, jo tieši darot to, ko Tu mums māci, es varu uzskatāmi redzēt, kāda es varu kļūt un man tas patīk. Man vienmēr ir bijis svarīgi tas kā izskatās mana sporta nodarbību trenere, jo tas man liek domāt par to, ko es pie viņas iemācīšos. Tāpat ar Tevi.
Tu dari brīnišķīgu darbu. Paldies Tev par to.
Silti apskauju.

inese - 2013-11-05 19:39
Mīļš paldies. Samīļoju jūs :))

illva - 2013-11-06 08:34
Ak....Inesīt...ar mīļumu gaidu Tavu trešo grāmatu.....)))
Samīļoju Tevi....Tavā tik īpašājā laikā))))

atsauksme - 2013-11-06 23:22
Paldies, Inesīt, Tev un Tavai Komandai par svētību, ko nesat tautā... :)

dagnucis - 2013-11-07 00:50
Pirmā grāmatiņa izlasīta, domāju par otrās grāmatas iegādi :))
...vakaros pārlasu, ļoti laba grāmata :)

incis17 - 2014-08-13 22:02
Milzīgs paldies par Vasaras nomerni. Varētu rakstīt daudz jo daudz pateicības vārdu :) Vēl arvien lidoju un mans vīrs teica, lai turpinu lidot, jo šāda sieviete viņam patīkot daudz labāk !!!

atsauksme - 2014-08-13 23:18
gribu pateikt lielu paldies par jauno grāmatu. Nopirku un jau izlasīju. Man jau liekas, ka ar katru grāmatu tās kļūst interentākas, dziļākas. Bet varbūt tikai lasu citādāk. Katrā ziņā šī nav grāmata, kuru izlasīt un nolikt plauktā, tā ir jātur pa rokai un ik pa laikam jāpārškirsta, gan atradīsies kas tieši esošajai dzīves situācijai atbilstošs. Vēlreiz liels paldies.

inese - 2014-08-14 21:00
Man ar ir tā, ka esmu vēl nometnes iespaidā. un pilnīgi netipiski, ka jau tagad pilnīgi skaidri zinu kāda būs februāra nometne. un vispār ir sajūta, ka var kārtot somas un jau doties uz nākošo tikšanos.
nu tā man nekad vēl nav bijis.

šodien sazvanījāmies ar Santu un secinājām, ka mums ir sākusies nometņu atkarību :D :D "D

Gunta Būmane - 2014-11-12 22:58
Labdien !
Inese mani iedrošināja uzrakstīt par savu iespēju , ko daru es, kautko uzsākt bezmaksas.
Tātad !
Mums patīk likt zem attēliem vai rakstiem patīk ( like) un tā jau ir kā ikdiena.
Ja Jums par to maksātu naudu, vai ticētu tam ?
Jā, tā tiešām ir patiesība !
Par šo nodarbi mums maksā sākot no 2€ dienā .
Par to, ka salīdzinām 2 attēlu pārus , uzspiežot , kurš patīk labāk.
Sīkāka informācija manā blogā.
http://whitepinsplusglobal.blogspot.com/
Kontakti saziņai Skype - saulrozite
tel. 26171117

Ilona Grīnfelde - 2014-11-22 05:11
Ar interesi lasu jau otro jūsu grāmatu.Bija iespēja arī apmeklēt jūsu vadīto semināru.Man ļoti iepatikās .Paldies!

atsauksme - 2015-04-29 18:45
Gribēju pateikt lielu paldies par vērtīgo grāmatu "Audzēt mīlestību". Paldies es saku gandrīz katru dienu, kamēr lasu šo grāmatu, jo tik daudz vērtīga es ieguvu sev. Un sapratu, ka man būs jāmācās visu dzīvi. Man tā ir īstajā laikā. Tūlīt beigšu to lasīt un zinu, ka nākamo iešu nopirkt "Ieelpo laimi un mīlestību".

atsauksme - 2015-05-14 18:55
Vēlējos pateikt neizmērojami lielu PALDIES par brīnišķīgajām grāmatām `Ieelpo laimi un mīlestību`...tās manā šī brīža dzīves posmā palīdzēja un palīdz joprojām saprast Visuma būtību, kārtību par visiem 100% un galvenais nonākt savā centrā un censties neietekmēties no visiem ārējiem apstākļiem. Tā ir tik brīnišķīga sajūta!! smile emoticon Lasot, jau ik pa laikam domās sūtīju lielo paldies, bet nonākot līdz `Ieelpo laimi un mīlestību 2` 196 lapai, kurā pasaki paldies mums lasītājām vai īpaši man, es sapratu, ka arī man tas ir jāpasaka...vēlējos pateikties par tik lieliski uzrakstītām grāmatām, kuras ir uzrakstītas tik ļoti vienkāršā saprotamā valodā...nav bijis neviens brīdis, kad es būtu sapinusies izlasītajā un domātu kā tas ir jāsaprot. Atbildot uz Tavu grāmatā uzdoto jautājumu, protams ik mirkli domāju par savu dzīvi, notikumiem...šīs sarunas patiesi ir reāla vērtība! nu re, es to izdarīju :):) Paldies!



atsauksme - 2015-05-25 01:07
Paldies par iedvesmojošajām grāmatām un par jūsu mājaslapu! Grāmatas man palīdzējušas paraudzīties uz dzīvi savādāk, kļūt sievišķīgākai un risināt problēmas

atsauksme - 2015-05-25 19:09
Riits saakaas ar Sievishkjiiba smeditaaciju un tagad kaarta afirmaacijaam Paldies.
Ir tomeer liela atskjiriiba, vai celies un leenaam visu daries, pameditee, vai celies un velies, kaa es to dariiju ieprieksh


atsauksme - 2015-07-06 18:00
Esmu laimīga sev uzdāvinot dāvanu - Laimes sajūtu - Tavu afirmācijas disku. Zinu, ir bijuši brīži, kad ļoti gribējies dzirdēt Tevi, mazliet no jauna pieturēties un sakārtoties kārtējā Bēguma vilnī, nu es Tevi esmu noķērusi diskā un varu izvilkt, kad vien vēlos, it kā Tu būtu saules zaķēns manā kabatā. Paldies.
Es esmu laimīga satikt tieši Tevi savā dzīvē.
Es esmu laimīga un pateicīga pati sev par savu Izvēli būt Tava follower-e. Reizēm jau nošaubos, gan, vai nevajag man Tavu enerģiju ar kaut ko atšķaidīt arī, bet,ko es varu darīt - man tā patīk savas pēdiņas Tevis atstātās pēdiņās likt. Caur mani ātri izskrien doma - mēs neviens nezinām, ko mums Rītdiena dos, ir vērts, noteikti ir vērts noķert Laimes mirkļus skaistākos, kuri tieši mūs piepilda, piesilda, papildina mūsu enerģiju, iztīra, salīdzsvaro. Katram jau savi.
Vēl un vēl esmu laimīgaTev apliecināt savu Prieku par Satikšanās tiltiņu starp mums.
To Gaismas Pārpilnību, kuru caur manu datorkasti un tām tikšanās reizēm es esmu saņēmusi, vēlos visu bez atlikuma sūtīt Tev pašai atpakaļ.
Es esmu tik laimīga savā dzīvē par šo mūsu meiteņu Gaismas Pastu


atsauksme - 2015-07-09 17:19
Čau Inesīt!

Paiet 3, 4, 5 mēneši un man pilnīgi prasās Tev uzrakstīt. Tapat vien.
Tā gaiši un forši. Iespējams tāpēc, ka tieši ar Tevi sākās manis
pašas iekšējā laimīte. Vēl aizvien ar uzvarām un paklupieniem, bet tik
uz priekšu un uz augšu.

Daudz kas noticis kopš mūsu pēdējās epastu sarunas. Savi kāpumi, savi
kritumi, zaudējumi un arī ieguvumi. Vārdiem grūtumos nav vietas, tikai
sirds tuvībai un zini, ka gan es, gan visas man zināmās viedās
meitenes, kas ar Tevi iepazinušās- mēs visas Tev un Tavai ģimenei
sūtījām un sūtam tik daudz siltuma un gaismas, cik vien iespējams
aptvert.

Bet kā Tu pati ne reizes vien esi teikusi- grūtums ir mācība. Kas
jāizsāp, jāsamīļo un jāpalaiž. Lai būtu vieta gaismai un jaunajam. un
mums tik daudz burvīga gaida, vai ne :)?

Ar kaifu ķeru katru Tavu jaunu rakstiņu un jaunumu. Pēc lielākas
pauzes beidzot dzirdēju Tevi vebinārā un kad draudzenīte vaicāja kā
bija, vienīgais ko varēju pateikt- Ak dieniņ, kā ma pietrūka Ineses!
Nu tik forša un laba sajūta :)! katru reizi kad kāds par Tevi runā,
vaicā atsauksmi, ir sajūta, ka stāstu par savējo cilvēku. un es zinu,
ka tā jūtas daudzas jo daudzas meitenes- tik liels ir Tavs gaišums un
foršums :)

Jau gadus trīs esmu pazīstama ar Tevi caur grāmatām, vebināriem un
semināriem un tik ļoti esmu mainījusies. Bet kas ir superīgs pēdējā
laika atzinums- caur to visu esmu atradusi sevi, tikai tagad, pēc šiem
gadiem Sākumā bija skepse, tad pilnīga sekošana mācītajam, tad atkal
mazliet skepse un tagad.. tagad ir kaifs no visa jauniegūtā un tam
klāt ir pievienojušās savas atziņas un vērtības- cita, pavisam jauna,
daža- mazliet pretēja Tevis stāstītajam, bet tajā pat laikā tik ļoti
harmoniskās attiecībās viens ar otru, ka tas visu laimes terapiju
padara vēl garšīgāku.

Es te tā varētu rakstīt vēl un vēl :)bet tas viss būtu par vienu-
paldies, ka maini cilvēku dzīves.Paldies, ka iedvesmo atļauties vairāk
un izkāpt no paša noliktajām robežām, kas mēdz būt daudz stingrākas un
nežēlīgākas, kā sabiedrības noteiktās, Pateicoties arī Tavai
iedvesmai, esmu sākusi blogot (un tas nekas, ka autors un lasītājs
esmu es pati vien :) ), esmu pārvarējusi bailes no nedrošības un "ko
teiks citi" un savu hobiju sākusi pārveidot mazā, mīļā hobijbiznesiņā.
No iekšiņas uz āriņu- no mazumiņa uz lielākām lietām :) šādas mazās
uzvariņas ir daudz :)

Inesīt, lai Tev skaista, mierpilna un sirsnīga diena :)

atsauksme - 2015-08-24 20:15
Sveika, Inese! :)
Jūs man esat liels iedvesmas avots!
Vēlos pateikties par Jūsu burvīgajām grāmatām, mīlestību, kuru sniedzat katram lasītājam, par uzdrīkstēšanos! Liels paldies! :) Arī es būvēju savu laimīgo vidi, vairoju sievišķību sevī un kad jūtu, ka ir vajadzīgas pārmaiņas, eju uz tām.

Vēlos būt starp pozitīviem un iedvesmas pilniem cilvēkiem.. Vismaz censties!

atsauksme - 2015-11-30 18:20
Vakar līdz 1.00 lasīju un izlasīju Jūs grāmatu "Audzēt Mīlestību". Galvenā atziņa man radās par to, ka var jau lasīt pasaules slavenus psihologus, bet viņi runās par savu zemi, par savu situāciju. Man prieks, ka lasot Jūsu grāmatu es tiešām sajutos kā savējā, ka arī mēs te Latvijā varam būt laimīgas. Es tiešām beidzot sapratu, ka manā sirdī trūkst mīlestības, es visu gribu darīt ar prātu, ar "Tā ir pareizi", bet manī pazūd cilvēcīgums. Paldies Inesīt. Es ļoti centīšos piedomāt, ka visi jau mēs neesam vienādi, un nekad visi vienādi nedomās un nedarīs, man ir jā pieņem ar mīlestību arī citu viedoklis. Pat tagad rakstot man sakāpa asaras acīs.
Lai persiku krāsas mīlestība apņem visu Latviju!


himalaji - 2016-01-04 17:56
Labrīt un Laimīgu Jauno gadu! Liels paldies par Jūsu jauno grāmatu "Septiņas saules"! Esmu atradusi savam pašreizējam dzīves posmam tik noderīgu un atbilstošu lasāmvielu! Vakar to nopirku un jau paguvu izlasīt par visām 7 čakrām un par to, kas liecina, ka tās nav līdzsvarā. Biju jau šur un tur lasījusi par čakrām, bet te informācija bija tik konkrēta, praktiska un jauna! Sapratu, ka man visvairāk trūkst enerģijas pirmajā, otrajā un ceturtajā saulē! Tik interesants ir sazemēšanās rituāls ar sarkanajām svecēm un pēdu sildīšanu, noteikti izmēģināšu, sasildīšu savas mūždien salstošās pēdas (starp citu, vai tas, ka vienmēr salst kājas, arī nav rādītājs, ka trūkst enerģijas tieši pirmajā čakrā)? Lai jauka visiem Jaunā gada pirmā darbdiena!

atsauksme - 2016-01-08 18:58
Milzīgs paldies par jauno grāmatu. Tikko beidzu tās lasīšanu, un ir sajūta, ka dzīvei ir iedoti spārni. Grāmatu izlasīju "vienā elpas vilcienā", un tieši, kā grāmatā minēts, apzinos, ka nepietiek tikai spārnus uzlikt. Ir jādzen saknes, ir jāvij ligzda, ir jāvingrina un jāpoš spārni, lai būtu pamats, lai būtu drošība un mīlestība, lai būtu spēks, lai būtu pasaule, kurp doties, spēks tur būt, vieta, kur atgriezties, un mīlestība, ar ko to visu piepildīt, kas piedod tam visam saturu.
Laimīgu Jauno gadu Tev un Taviem mīļajiem!


atsauksme - 2016-01-20 04:25
Labrīt, šaja brīnisķīgajā rītā!

Pirms gadu mijas uzdāvināju sev Tavu jauno grāmatu. Izlasīju ļoti ātri. Tagad lasu otro reizi ļoti lēni, lai var apdomāt un izdarīt nepieciešamo.

Pateicoties grāmatai, Jaunais gads iesākās mierīgs un apgarots. Tādu to arī vēlos, jo pēc dabas esmu diezgan trauksmaina un man miers ļoti palīdz būt pašai. Tava grāmata ir brīnišķīga un ļoti svarīga. Paldies!

Tu esi apbrīnojami stipra sieviete. Vēlu Tev un Taviem mīļajiem visu to labāko.

Paldies, ka esi!


atsauksme - 2016-01-25 05:43
Mīļā Inese!
Sen jau gribēju Tev uzrakstīt vēstulīti, bet nu vairs nevaru klusēt!:)
Tik milzumliels prieks par jūsu mazulīti! No sirds apsveicu!
Man pašai ir mazs puisītis, un jau ilgāku laiku domāju, cik brīnišķīgi būtu, ja Tu varētu dalīties savās zināšanās arī par bērniņu audzināšanu!:) Un - kā mammītēm strādāt ar savu apziņu un zemapziņu, lai nekaitētu mazajiem, bet palīdzētu tiem augt laimīgiem. Un kā nepieķerties par daudz bērniņam... (būšu pateicīga, ja ieteiksi kādu autoru un lasāmvielu).
Izmantošu iespēju arī pateikties par Tavām grāmatām un mājas lapu! Kad iznāca Tava pirmā grāmata, piedzīvoju smagu šķiršanos. Tieši Tavā grāmatā es atradu zināmu izskaidrojumu tam, kāpēc tā notika un, galvenais, ticību, ka mana laimīgā dzīve vēl priekšā! Pēc pāris gadiem, kad pati biju sevi sakārtojusi, satiku savu Īsto vīrieti (kaut „precību gadi” sen garām) un tagad jau esam trijatā.
2014.gada beigās ar lielu prieku lasīju „Audzēt mīlestību”. Fantastisks viedums un dzīvesgudrība! Nu jau pilnīgi skaidri spēju identificēt savas kļūdas bijušajā laulībā, bet tajā laikā nebiju tik gudra, lai spētu laulību glābt (un labi, ka tā!). Tagad pa vakariem, kad mazais čuč, priecājos par „Septiņām saulēm”, kā arī regulāri ielūkojos Tavas mājas lapas sadaļā „Jautājumi un atbildes” – vienmēr gūstu tur iedvesmu vai kādas atbildes savai dzīvei.
Lai svētība it visā, ko dari!


atsauksme - 2016-02-15 18:07
Inesīt! Gribēju pateikt- paldies! Tava jaunā grāmata man ir somā līdzi visur, kur es eju. Tā ir mans ceļvedis atpakaļ pie sevis mīlestībā! Sūtu sirdssiltus, sirdslielus sveicienus un laba vēlējumus!


Atpakaļ