Atlūgums - 1. turpinājums


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: GUNA JURKOVSKA

 Ņemot vērā VĒRĀŅEMAMO un visu augstāk minēto, es kā pilntiesīga studente, kura apzinīgi ir maksājusi Pilno Studiju Maksu, ar pilnām tiesībām Jūs (mēs gan esam uz Tu, arī tas ietilpst mācību programmā, bet šādi skanēs iedarbīgāk, es palieku savā TICĪBĀ un TICĪBĀ kā jau TICĪBĀ mēs visi zinām – VISS NOTIEK!) brīdinu – Jūs esat absolūti Ne- Ideāla un nesniedzat Pasaulei vis-vis-vis-ideālāko Paraugu, kas arī, protams, ietilpst mācību programmā (veikli  un izdevīgi gan tā sastādīta, kā izrādās!) un IR ATTAISNOJAMI, bet NAV PIEĻAUJAMI! Līdz ar to, es ar savas studentes tiesībām lūdzu rūpīgi pārdomāt Jūsu tālāko darbības Plānu jeb, vēl sievišķīgāk runājot (galu galā es vēl tikai mācos un trenējos, vēl jau iet vecajā ierastajā vīrišķības pieprasošajā stilā), es būtu tik laimīga, ja Jūs atpūstos vairāk kā pusotru stundu dienā Jūsu Sievietes Dzīves Sievišķības Svētceļojuma Svētajā Laikā. Izgulētos, atpūstos, veselīgi ēstu, peldētos, mīlētos ar vīru u. tml. sievišķīgi pieklājīgi uzvestos visvisādās sievišķīgās Nodarbēs, bez TIK LIELAS PASAULES Glābšanas.

Mana lūguma neievērošanas gadījumā man nāksies rūpīgi pārdomāt savu tālāko dalību Jūsu vadītās augstskolas studijās, kas, savukārt, ir absolūti nepieļaujami, jo man jau Nauda Visuma Bankā IR šim pasākumam PIEPRASĪTA un PASŪTĪTA, un, ja tā ienāks, es būšu bezgala apjukusi, jo Atlūgums būs uzrakstīts, Jūs kā paredz mana sestās čakras Pārplūde, ņemot vērā VĒRĀŅEMAMO Čakru Diagnostikas spožo diagnosticēšanos šī kursa Pilno Apguvi, no jauna grausiet manus jau tā dziļi sagrautos Ideālus un turpināsiet strādāt bez atbilstoši Sievišķīgas Atpūtas. Es atkal būšu tik bezgala apjukusi, ka man no jauna vajadzēs iesniegt Jūsu vadītajai augstskolai studiju Pieteikuma Iesniegumu Cerībā uz Sevis Glābšanu NO JAUNA, bet… ņemot vērā VĒRĀŅEMAMAO, kas no jauna, tas no jauna jau mazliet vieglāk nu iet…. Cik patīkami…..

Visdziļākajā Mīlestībā, ņemot vērā VĒRĀŅEMAMO Idealizācijas Graušanas programmu bez Pār - lieku Cieņas un bez Pār - lieku Kauna, manis visizcilākās (palieku TICĪBĀ un kā jau TICĪBĀ tālāk jau nu jūs paši visu ziniet….) teicamnieces papild-pielikums , papild-mājasdarbs pēc Pilnīgi Pašas savas Brīvas Gribas Brīvas Izvēles izpelnīties vēl izcilāku izcilību kā absolūtajai perfekcionistei, kura kaut mācās tik  gudrā un prestižā augstskolā, netiek un netiek vaļā no tā… Tātad mācīšanās nav nopietni ņemama, kas, savukārt, IR ļoti sievišķīgi un progresīvi manai Sievietes Būtībai, tātad mācīšanās Šeit IR vērā ņemama, kārtējā ikdienišķā ikdienišķās dzīves ikdienišķā dilemma…

Turpinot savā Idealizācijā dzīvot un Jūs dziļi cienot, Jūs tā arī mani neizglābāt no Idealizācijas, tātad Jūs neesat Ideāla, kas arī bija pati, pati vis-vis-vis-svarīgākā vērā ņemamā detaļa visā Idealizācijas Graušanas programmā, es tomēr druskucīt esmu kļuvusi Ne- Ideālākā nekā biju Vakar, paldies!

Paliekot TICĪBĀ un kā jau TICĪBĀ, tālāk nu jūs…., ka mans Rakstu darbs ir gana Bez-Jēgā un Šai Mūsdienu Steidzīgajai Pasaulei, kura tā ir iegrimusi Jēgas meklējumos un, kurai nav Laika tērēt savu Laiku Bez-Jēgas lasījumos, varbūt arī Jūs nepamanīsiet vai šis bija Atlūgums, vai Pieteikums, vai Turpinājums visam, ko tik patiesā Priekā mācos pie Jums…

Paldies, ja izlasījāt, jo rakstīšana darīja laimīgu mani un, patiešām, vienalga AR Jēgu vai BEZ tās….

“Pavasarī” Pavasari studējošā Sofija Sniegpulkstenīte.

2015. gada 4.- 17.jūlijs  (tik ilgi tas rakstījās, jo atļāvos pa vidu citas sievišķīgas Nodarbes darīt)

Turpinājumā sekos kursa darbā izmantotā mācību vielas apguve.

 

Komentāri (0)  |  2016-02-24 02:32  |  Skatīts: 1950x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ