Semināru cikls "VIŅŠ un VIŅA". SATURS un KALENDĀRS



Seminārs „Kā izveidot un uzturēt sievišķo platformu harmoniskās partnerattiecībās”
Šeit runāsim ko nozīmē sievišķā platforma. Kā tas izpaužas sadzīvē un ikdienā. Ko darīt, ja līdz šim viss ir bijis savādāk. Kā mainīties pašai un mainīt attiecības, sākot no šodienas.



Seminārs „Sievišķības pašapziņa”

Runāsim par sievišķās enerģijas vērtību, kas ārkārtīgi nepieciešama mums pašām, vīram, bērniem un sabiedrībai. Kas ir tas, ka dara sievišķību par neaizvietojamu un dēļ kā tā ir tik ļoti svarīga.  


Seminārs „30 kļūdas, kas mums traucē būt sievišķīgām”
Šoreiz paskatīsimies uz to, uz ko visbiežāk iekrītam. Kuri no mūsu esošiem paradumiem mūs grauj un traucē attīstīties mūsu attiecībām. Izveidosim programmu, ko katra savā dzīvē tuvākā laikā varam izmainīt. Kam pievērst uzmanību īpaši.

...
Komentāri (0)  |  2015-06-30 03:21  |  Skatīts: 1499x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kas notiek partnerattiecību kursā "VIŅŠ un VIŅA"?


sadaļa: VIŅŠ un VIŅA
autors: INESE PRISJOLKOVA

Ja visus šos gadus Pavasara studijā esam runājušas vairāk vai mazāk par sevi - savu laimi, savu sievišķību, savu izaugsmi, savu veselību, savu dzīvi, tad šai reizē uzņemsim jaunu kursu, kas būs vērsts uz to, lai izveidotu un sakārtotu savas partnerattiecības.

Protams, ka daudzas no tēmām un jautājumiem būs balstīti uz to, ko esam runājuši gan laimes terapijas semināros, gan sievišķības skolā, gan personības izaugsmes nodarbībās, tomēr šim kursam būs pilnīgi cits uzstādījums un fokuss, jo te runāsim par to kā pašām būt laimīgām un otram radīt un dot iespēju būt laimīgam pārī.

Šī kursa moto varētu būt „Iņ un Jan līdzsvars un harmonija partnerattiecībās”. Tātad sievišķās un vīrišķās enerģijas līdzsvars un mijiedarbošanās.

Vai zini Iņ un Jan zīmi:

...
Komentāri (0)  |  2015-06-02 19:45  |  Skatīts: 972x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Ineses raksts "VIŅŠ un VIŅA"


sadaļa: VIŅŠ un VIŅA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tikko kā ar iepriekšējo rakstu aizrakstījos līdz sievišķības tēmai tā, ka sakārojās vēl par šo pašu pafilozofēt  un atcerēties kā bija iepriekš un kā tagad. Nez kāpēc man ienāca prātā paseni notikumi pirms gadiem 15, kad vēl dzīvoju iepriekšējā ģimenē un varēju pilnīgi saskaisties, ja mans vīrs toreiz uzsvērti dziedāja „kas jums no skaistuma tiek...., ja reiz jums sievietēm nav..., lemts izprast vīrieša dabu”. Toreiz varēju „uzvārīties” ne pa jokam. Un tā mana pozīcija bija –da kāda jēga jūs tur vispār izprast. Paši centieties un mūs izprotiet. Kāpēc mums kaut kas jādara? utt.

Starp citu, kad savos rakstos un mājas lapas „jautājumi un atbildes” sadaļā stāstu, ka sieviete ir attiecību veidotāja, ļoti bieži saņemu apmēram šādus pat neapmierinātus izsaucienus – nu kāpēc mums jācenšas, kamēr šie neko.

Šis ir dēļ vīrišķīgas domāšanas, kad gribam samērīties savā svarīgumā un Ego spēkā. Nu un vēl dēļ nezināšanas. Dēļ tā, ka nemaz nezinām, cik ļoti mums pašām ir izdevīgi būt sievišķīgām, maigām un laimīgām.

...
Komentāri (0)  |  2015-06-02 19:44  |  Skatīts: 1244x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.