Kas ir LAIMES TERAPIJA?


 Laimes terapija ir laiks no brīža, kad izlem būt laimīga un mīlestības piepildīta, līdz brīdim, kad tiešām esi laimīga. Kad vari sakārtot savu dzīvi jomu pa jomai tādu, kādu tiešām to gribi. Kad vari savu dzīvi baudīt. Kad izbaudi gan paisumus, gan bēgumus, gan kāpumus, gan kritumus, gan veiksmes, gan neveiksmes. Kad proti priecāties par visu, ko dzīve sniedz pretim un saproti, ka tā ir Tava dzīve, atbilstoši tam, kādu to pati esi izveidojusi. Kad apzinies, ka visi notikumi ir tādi, kāda ir Tava iekšējā enerģētika. Kad saproti Visuma kārtību un dzīvo saskaņā ar to. 

Laimes terapijas nodarbības vada Inese Prisjolkova - laimes terapijas autore, grāmatu "Ieelpo laimi un mīlestību", "Ieelpo laimi un mīlestību 2", "Mana laimes dienasgrāmata", "Audzēt Mīlestību" un "Domu pērlītes" autore un Pavasara studijas vadītāja.

Ja arī Tu vēlies sakārtot savu dzīvi, jomu pa jomai, aicinām Tevi uz Laimes terapijas semināriem!

Nodarbības notiek klātienes grupās (15-20 cilvēku) vai intenetā vebināru formāta nodarbībās, kuras notiek regulāri, reizi divās nedēļās vai reizi mēnesī, un katrā nodarbībā aplūko vienu tēmu, ilgākā laika posmā secīgi apgūstot visu Laimes terapijas tēmu klāstu. Katrai dalībniecei nodarbībā ir iespēja dalīties savā pieredzē, uzdot sev aktuālus jautājumus un kopā ar Inesi un pārējām grupas dalībniecēm meklēt uz tiem atbildes.
Komentāri (0)  |  2015-06-29 18:50  |  Skatīts: 836x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ