PS klubs


sadaļa: KLUBS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau ilgāku laiku gaisā virmo doma, kura burtiski uzprasās uz realizāciju un materializēšanu. Jau kaut kad pavasarī runājām, ka būtu interesanti izveidot tādu Pavasara studijas diskusiju klubiņu, kurā nākt kopā nevis jau vairs uz nodarbībām, lekcijām vai semināriem, bet gan uz sarunām, diskusijām un interesantu cilvēku kopā būšanu.

Un lai cik tas jocīgi nebūtu, tieši es biju tā, kas nevarēju pārorientēties no tematisku nodarbību formāta uz daudz demokrātiskāko diskusiju vai sarunu formātu. Nevarēju un nevarēju izdomāt kā tas izskatīsies dabā, līdz vairākas reālas tikšanās reizes man to parādīja priekšā.

Ir bijušas vairākas tādas reizes, kad jūtu – nodarbības dalībniekiem ir tik ļoti daudz, ko teikt, ka tā sagatavotā (mana) tēma iekārtojas gluži vai otrā plānā.

...
Komentāri (0)  |  2015-11-02 00:57  |  Skatīts: 766x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kluba dalībnieku reģistrācijas kārtība un dalības maksa


PS klubs ir interesentu grupa, kas tiekas pāris reižu mēnesī, lai diskutētu, dalītos pieredzē un apmainītos ar atziņām par dažādām pašu izvirzītām tēmām. PS klubam būs iespēja organizēt pašiem savus pasākumus, pieaicināt viesus, pašiem uzstāties un vadīt savu darbu Pavasara studijas paspārnē.

Lai iestātos PS klubā, lūdzu sūti e-pastu uz pavasarastudija@gmail.com, norādot savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi un tālruņa numuru.

Kluba biedru skaits ir ierobežots.

Kluba tikšanās notiek Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302  pirmdienās no plkst. 18:00-20:30.

Kluba biedra dalības maksa ir EUR 30,00 (t.sk. PVN) par vienu kalendāro mēnesi, neatkarīgi no mēneša ietvaros notikušo un apmeklēto tikšanos skaita.

Katra kalendārā mēneša pirmajā datumā kluba biedri saņem dalības maksas rēķinu par attiecīgo kalendāro mēnesi uz priekšu un dalības maksājama ar pārskaitījumu.

Samaksātā dalības maksa izmantojama tikai kluba tikšanos apmeklēšanai un to nevar izmantot citu Pavasara studijas nodarbību vai semināru apmeklēšanai. Samaksātā dalības maksa nav atgūstama un to nevar nodot citai personai.

...
Komentāri (0)  |  2015-11-02 00:55  |  Skatīts: 734x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.