Jaunie lektori - RENĀTE VECVĒRDIŅA


 Ne reizi vien esmu teikusi, ka esmu Pavasara Studijas meitene. Tāpat kā lielākā daļa notikumu manā dzīvē, arī mūsu sastapšanās bija likumsakarīga, harmoniska, pati no sevis un pilnīgi nenovēršama. Mani apbur tas, ka mirklī, kad tiekamies studijā, kad esam gatavas kļūt vēl laimīgākas pašas savā dzīvē, pazūd vecums, pazūd sociālais statuss, amati un aizspriedumi. Paliekam tikai mēs - skaistas, fantastiskas, zinātkāras meitenes - gan tās, kurām 17, gan tās, kurām skaistie 70 :)

Lielāko savas dzīves līdzšinējo daļu esmu bijusi absolūta teicamniece, perfekcioniste, mazliet zāģētāja, mazliet aizvainojuma turētāja, riktīgs pašpuika, pati savu robežu saslēgta, bieži nogurusi un īgna, bet.. ar lielu, radošu, dzīvesprieka pilnu un tik ļoti brīvībā skriet gribošu dvēseli. Esmu dzīvs, enerģisks un ļoti runīgs pierādījums tam, ka cilvēki mainās ar to brīdi, kad nolemj to darīt.  Es no visas sirds novērtēju visas savas pieredzes, arī tās mazliet drūmākās un ar prieku dalīšos ar tām arī ar Tevi. Jo tikai un vienīgi dzīves piemēri ir tie, kuri iedvesmo un audzē spārnus

Piekrītu tiem, kuri saka, ka visas atbildes un patiesības ir mūsos pašos. Un kā nu ne - gribam to vai ne, esam daļa no Visuma un mums ir visas iespējas un tiesības justies laimīgiem. Taču reizēm, ikdienas skrējienā, kad dažkārt ir grūti atrast laiku pat piezvanīt mīļajiem, mums tas aizmirstas. Un ir labi, ka ir kāds, kurš atgādina parūpēties par sevi, ieklausīties sevī un pasaka priekšā- kā sevi sadzirdēt. Ticu, ka tieši tādēļ Tu esi atradusi ceļu uz Pavasara Studiju un iemīļojusi Inesīti, vai ne :)?

Vienā no čakru semināriem mums bija uzdevums- pastāstīt kaut ko pavisam īpašu par sevi. Un pirmais, kas man ienāca prātā bija- es protu saskatīt brīnumu un ticēt tam pat tad, kad tas vēl nav noticis un principā nebūtu iemesla tam ticēt. Esmu iemanījusies uzķert mirkli, kad cilvēkā notiek pārmaiņas. Vai vari iedomāties, ar kādu milzīgu, pārcilvēcīgu spēku pavasarī atsprāgst pumpurs? Ikdienas skrējienā mēs to nemaz nepamanām, taču tieši tagad iedomājies to un es varu garantēt- ausīs nopaukšķēs :) Tieši tāda ir sajūta, kad pamani, ka Tavā blakusesošajā cilvēkā sākas pārmaiņas, kuras tuvākā vai tālākā nākotnē nesīs tik daudz skaista! Un ja vēl ir izdevies viņu pavirzīt mazlietiņ tuvāk šim kolosālajam mirklim ar savu padomu, pieredzi vai vienkārši uzklausot un ļaujot pašam atbildēt uz saviem jautājumiem - lūk tas ir maģiski!

Tie ir mirkļi, kad pie sevis no jauna atzīstu - dzīvot ir tik ļoti skaisti, lai tur vai kas! Un tie ir mirkļi, kad saproti - es gribu to redzēt un piedzīvot gan savā, gan apkārtējo dzīvē vēl un vēl! Un tas ir labākais stimuls kļūt par jauno lektoru un palīdzētu to piedzīvot arī Tev!

Uz tikšanos klātienē, sarakstēs un manās piezīmēs renatespiezimes.blogspot.com,
Renāte

 

Komentāri (0)  |  2016-02-22 19:03  |  Skatīts: 1535x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ