INDIVIDUĀLĀS KONSULTĀCIJAS pie Ineses Prisjolkovas


 Dažreiz gadās tā, ka atbraukt uz semināru nav iespējams un vispār – gribas savu situāciju izrunāt bez citu klātbūtnes. Tieši tādēļ ir iespēja pieteikties individuālai konsultācijai pie Ineses. Piedāvājam vairākas iespējas: 

- Individuālā konsultācija klātienē (Pavasara studijas telpās Rīgā Kuģu ielā 11-302 vai citā iepriekš norunātā vietā);

Skype konsultācija (iepriekš vienojoties par laiku).

Klātienes vai skype konsultācijai vari pieteikties arī lai veiktu čakru enerģijas testēšanu un diagnosticēšanos (vairāk informācijas: 
...
Komentāri (0)  |  2015-12-22 01:24  |  Skatīts: 1019x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


INDIVIDUĀLĀS KONSULTĀCIJAS pie astroloģes Dinas Maķevicas


sadaļa: KONSULTĀCIJAS
autors: RENĀTE VECVĒRDIŅA

 Esmu cilvēks, kuram ļoti tīk uzzināt par sevi ko jaunu, kā arī es pilnīgi noteikti ciešu no vēlmes visu kontrolēt. Man tik ļoti gribas uzzināt, vai šis ir pareizais ceļš, pa kuru eju, un vai nodarbošanās, ko šobrīd daru ir īstā. Nu, zini to sajūtu, kad iekšā viss trinas un nekas nav skaidrs? Un tad paiet sekunde un Tu vairs nesaproti, par ko pirms brīža „cepies” un šķiet, ka zini visu. Un tad atkal uznāk, ka tik ļoti gribas visu zināt, pamēģināt un izgaršot. Tad enerģija iet pa gaisu un beigās esi tik piekusis un nesaproti, kas dzīvē notiek. Un tik ļoti gribas, lai kāds iedod instrukciju...

Saka, ka ir tikai jāpieņem tas, ka Tev ir nepieciešama palīdzība un viss pats sāks nokārtoties. Es pieņēmu un atzinu, ka netieku galā pati ar sevi un man nudien ir nepieciešama instrukcija pašai sev. Jo visi līdzšinējie centieni sevi iepazīt bija beigušies ar „vazāšanos” visur kur, desmitiem izlasītu ezotērisko grāmatu un draudzeņu sirsnīgo smaidu un jautājumu :”Mīļā, nu vai nebūs jau gana sevi izzināt?”. Bet kā var būt gana, ja nekas nav skaidrs?

...
Komentāri (0)  |  2015-11-10 01:47  |  Skatīts: 1617x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


INDIVIDUĀLĀS KONSULTĀCIJAS pie astroloģes Initas Briedes


sadaļa: KONSULTĀCIJAS
autors: SANTA LĪVZINIECE

Es sevi pieskaitu pie tiem cilvēkiem, kas risināmas problēmas cenšas risināt (nu vismaz man pašai patīk par sevi tā domāt :)). Ja man sāp, nu ļoti sāp, piemēram, kāja, es negaidu, kamēr neārstējamas gangrēnas dēļ to nāksies amputēt, bet apzinīgi dodos pie ģimenes ārsta, lai saņemtu nosūtījumu pie speciālista, kas diagnozi spētu uzstādīt labāk par mani vai manu draudzeni (galu galā, atšķirībā no manis vai manas draudzenes viņš attiecīgo spēju izkopšanai ir veltījis kā minimums 10 gadus savas dzīves). Un tāpat arī ar dvēseles sāpēm. Ja man sāp, nu ļoti, ļoti sāp un es nevaru saprast – kāpēc, es meklēju palīdzību. Un arī šai smalkajā jomā es tomēr dodu priekšroku cilvēkiem, kuru vārdi un darbi ir radījuši manī pārliecību, ka viņi tomēr zina vairāk, saprot vairāk, redz tālāk un sajūt dziļāk nekā es pati vai manas mīļās draudzenes to attiecīgajā manas dzīves situācijā spētu...

...
Komentāri (0)  |  2015-10-13 17:13  |  Skatīts: 2065x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.