Jaunie lektori


sadaļa: LEKTORU SKOLA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vakar pēc ilgāka pārtraukuma atkal tikāmies jauno lektoru nodarbībā un man patiešām jāsaka, ka šī pauze bija svētīga ne tikai man, bet pilnīgi katrai no dalībniecēm.

Es, goda vārds, vakar varēju vienkārši sēdēt un baudīt, cik katra no viņām bija īpaša.

Pirmā mums uzstājās Edīte.

Edīti es iepazinu manis vadītā Sievišķības skolas seminārā un jau toreiz viņa man iekrita acīs kā jau ļoti sievišķīga un redzama sieviete. Kad tikāmies jauno lektoru pirmajā tikšanās reizē, man nebija šaubu, ka viņas joma varētu būt tieši sievišķība.

Vakar tas apstiprinājās.

...
Komentāri (0)  |  2016-02-08 20:32  |  Skatīts: 857x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Jauno lektoru kurss


sadaļa: LEKTORU SKOLA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Reiz jau rakstīju, ka mana dzīve ir kas līdzīgs kā Maksam un Moricam - “vēl viens (ne)darbs nu ir beigts, kad jau nākamais tiek steigts”.

Un burtiski šonedēļ esmu pielikusi punktu jaunās grāmatas SEPTIŅAS SAULES manuskriptam, un tieši tai dienā, kad likās – viss, finišs, tagad gan jāatpūšas:)), pienāk vēstule ar šādu tekstu:

Man ir liela vēlēšanās apgūt papildus tās zinības par kurām runājat Pavasara studijā. Klausos vebinārus cik nu laiks atļauj. Un radās jautājums- vai nebūs Jums vairāk jauno lektoru kurss? Jo vēlētos ne tikai klausīties un pielietot dzīvē, bet arī palīdzēt citiem un darboties šai jomā.

Tas mani tik ļoti izkustināja no sava līdzsvara, ka tagad vairākas dienas domāju -nu ko tas nozīmē tieši priekš manis. Vai tā ir zīme, ka jādara? Vai jāatjauno ticība jaunajiem lektoriem un kaut vienu reizi vēl jāpamēģina visas šīs zināšanas nodot tālāk.

...
Komentāri (0)  |  2015-11-24 02:31  |  Skatīts: 1702x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.