Ineses seminārs "Zemapziņas pārprogrammēšana pēc V. Siņeļņikova metodes"


sadaļa: LAIMES TERAPIJA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau no pašiem laimes terapijas pamatiem, mēs ļoti bieži runājam par zemapziņas sapildīšanu ar jaunu informāciju ar afirmāciju palīdzību. Es laku palaikam izvēlos kādu afirmāciju un gluži kā mantru skandinu, lai palīdzētu savam prātam nomierināties, jeb vairotu ticību, vai aizbaidītu bailes. Tieši tikko kā to stāstīju vebinārā. Šis viss strādā un man par to nav šaubu.

Kā ir Tev?

Bet ir vēl viena metode, kuru nu jau pielietoju gadiem un kaut kā biju aizmirsusi, ka esmu par šo tēmu vadījusi arī prakstiskos seminārus, līdz Attiecību skolā pēdējā nodarbībā mēs ar vīru vēlreiz pie šīs prakses atkal atgriezāmies. Tā ir zemapziņas pārprogrammēšanas metode, kuru ir izstrādājis Valērijs Siņeļņikovs. Viņš to veiksmīgi ir iemācījis tūkstošiem cilvēku Ukrainā, Krievijā, arī pie mums Latvijā, kuri savukārt ir spējuši sakārtot savu domāšanu, savu dzīvi, savu attieksmi, veselību un faktiski jebkuru no jomām. Pāris gadus atpakaļ, kad mēs desmit dienas viesojāmies Siņeļņikova mācību bāzē un kopā ar vīru apguvām šo kursu, pēc tam es kādu laiku izmantoju šo metodi arī savās nodarbībās.

Metode ir ārkārtīgi vienkārša un savā būtībā saprotama. Tās ideja ir, ka pilnīgi viss, kas Tavā (vai manā) dzīvē notiek ir kādai mūsu zemapziņas daļai ļoti izdevīgi un patīkami. Ka mēs paši savā zemapziņā esam iemācījušies pret sevi un dzīvi izturēties tikai tādiem paņēmieniem, kas rada konkrēto situāciju (arī nepatīkamo). Piemēram, kāda sieviete jau vairākas reizes šķiras. Un viņai šķiet, ka viņa tik ļoti gribētu sakārtot attiecības un tik ļoti satikt cilvēku, ar kuru kopā būtu stabili, droši, mīļi, bet paiet pāris gadi un atkal jāšķiras. Un izrādās, ka nevis tie vīrieši, kas pamet vai aiziet ir pie vainas, bet gan sievietes zemapziņa, ka izprovocē situāciju, lai tā tas notiktu.

Šīs metodes pamatā ir atziņa, ka pilnīgi viss, kas mūsu dzīvē notiek, ir mūsu pašu radīts.

Un es šo pati savā dzīvē tiešām ļoti atpazīstu. Man par sevi ir līdz smieklīgumam skaidrs, ka ja vien es pati iekšēji būšu piekususi vai varbūt nebūs laba pašsajūta, tad mana zemapziņa sakārtos, ka tai dienā man nekur nav jābrauc. Vai nu konsultācijas atkritīs, vai pēkšņi grupa nesavācas un seminārs nenotiek. Un pietiek man ar sevi pašai parunāt, ka viss pāris stundās var sakārtoties atpakaļ.

Vai Tu esi kādreiz šo mēģinājusi?

Nu lūk, ar tādiem ikdienas notikumiem tur kaut kā šķiet, ka skaidrs, bet jautājums – kā sakārtot tās lielās lietas? Kā vienoties ar savu zemapziņu, ka izmantošu kādus citus paņēmienus, lai nebūtu savā dzīvē jārada negācijas jeb situācijas, kuras kā grābekļi atkārtojas un atkārtojas.

Piemēram, tas gadījums par sievieti, kam bieži sanāk šķirties. Nu visticamāk, ka viņa to ar prātu un sirdi negrib, un visticamāk, ka ļoti pārdzīvo un pat cieš. Bet.... ir kāda viņas daļa, kas savādāk neprot sakārtot kādas citas attiecības vai dzīves jomas. Varbūt, ka viņa grib saglabāt savu finansiālo neatkarību un brīvību. Varbūt, ka negrib apbēdināt mammu vai tēti, jo vecāki uztraucas, ka neviens par viņiem tad nerūpēsies. Varbūt, ka viņa negrib pāri nodarīt saviem bērniem, jo jaunās attiecības varbūt nav pietiekoši harmoniskas viņiem. utt.

Tie iemesli var būt visneiedomājamākie.

Svarīgi ir atrast metodi kā pie šīm atbildēm tikt un kā izmainīt zemapziņas informāciju tā, lai zemapziņa būtu “mūsu pusē” un radītu patīkamas situācijas.

Lūk šīs zemapziņas pārprogrammēšanas metode to piedāvā un ja vēlies to izmantot, tad mēs ar vīru novadīsim vienu praktisko nodarbību, kurā tad padalīsimies ar to, ko iemācījāmies pirms diviem gadiem Krimā Siņeļņikova skolā un ko paši pielietojam savā dzīvē.

Uz nodarbību vari pieteikties pie Santas uz pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714. Grupa nebūs liela, tā kā katrs varēsim individuāli iziet cauri visai metodei tīri praktiski.

Uzreiz varu teikt – iemācīties to tiešām var jebkurš. Nekāda prasme saziņai ar zemapziņu iepriekš nav jāapgūst.

Galvenais šai reizē (tāpat kā gandrīz visās citās) ir vienkārši darīt:)

Uz tikšanos!

 

Ar mīļumu, Inese


sadaļa: LAIMES TERAPIJA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien, gatavojoties semināram, atkārtoju Siņeļņikova izstrādāto Zemapziņas pārprogrammēšanas metodi, un nonāku līdz brīdim, kad jāparunā ar savu zemapziņu. Interesanti, ka faktiski tas ir tieši tas pats, kā es es runāju ar eņģeļiem un Dievu.

Un tad nu sāku domāt, kas vispār ir zemapziņa, kas mūsu iekšējās sarunas, kas ir sajūtas, kuras rada mūsu zemapziņa un kuras ir tās, kas ir kā zīmes no Augšas.

Un jo vairāk meklēju atbildes, jo ir skaidrāka atziņa, ka viss ir Viens. Ka tieši tāpat kā citreiz izvēlos parunāt ar Augstākiem spēkiem un tiešām vienmēr saņemu atbildes un izmaiņas dzīvē, tieši tāpat ir izmantot šo metodi un vienoties, ka manis pašas zemapziņa man palīdzēs.

Īstenībā jau ļoti patīkami ir apzināties, ka zemapziņai (tieši tāpat kā Augstākiem spēkiem) ir vienmēr pozitīvs nolūks manā dzīvē. Tikai citreiz tas varbūt nesakrīt ar mana prāta un apziņas izvēlēto ceļu vai virzienu. Bet tas, ka zemapziņa mums palīdz, tā tiešām vienmēr ir.

Viena meitene ir iesūtījusi jautājumu, kas ļoti labi sakrīt ar semināra tēmu:

Par cik zemapziņa vada visu mūsu dzīvi, tad kā to pārliecināt, ka viss būs labi? T.i., ka no attiecībām nav jābaidās un ka nauda ir laba (u.c.), lai izdotos tādas vispār piesaistīt. Kad to pārliecina, tad viss norit ātri un viegli, taču nav īsti skaidrs, kā to zemapziņas uzdevumu ''pasargāt savu saimnieku'' pagriezt pozitīvā virzienā.

Faktiski jau zemapziņa nemaz nav jāpārliecina. Tai vienkārši jāpiedāvā izvēlēties citādāku variantu, kā “pasargāt savu saimnieku”. Un mūsu zemapziņa ir ļoti gudra. Un eņģeļi ir ļoti gudri. Un mēs, uzdodot jautājumu patiešām vienmēr saņemam atbildi – tik jāiemācās to saklausīt.

Es šodien visu rītu nododos šīm sarunām un tas, ko gribu visvairāk, lai mans Ego un mans prāts netraucētu manai zemapziņai un eņģeļiem vadīt manu dzīvi. Man ir sajūta, ka brīžiem atslēgt prātu un uzticēties ir vēl grūtāk, nekā zemapziņai izvēlēties citus paņēmienus, kā mūsu dzīvi sakārtot.

Piemēram, ja cilvēks ir dzīvojis trūkumā un tas ir veids, kā zemapziņa viņu sargā no nepatikšanām ar naudu (jeb iedomātām nepatikšanām), tad tai brīdī, kad mēs pārprogrammējam zemapziņu ir jānotic un jāpaļaujas, ka viss būs savādāk. Lūk, šis ir vēl viens “klupšanas akmens”, kuru jāmāk apiet.

Jau Bībelē Kristus teicis – viss notiks pēc tavas ticības. Lūk tas ir tas pats svarīgākais.

To pārprogrammēšanu jau mēs iemācīsimies, tur nav nekā grūta. Bet pēc tam noticēt, ka tagad viss būs savādāk, to vajag sevī mācēt uzturēt ilgāku laiku.

Savādāk ir tāpat kā no rīta ieturēt diētu, lai vakarā nenoturētos un pieēstos :)))

Mūsu pieradumam ir milzīgs spēks. Tādēļ rīt vēl runāsim arī par to kā ne tikai izmainīt zemapziņas programmu, bet kā pēc tam nostiprināt to ar dažādiem ikdienas rituāliem un dzīves paņēmieniem, kurus kādu periodu ieviest dzīvē.

Seminārā runāsim par:

  • zemapziņas spēku

  • par to, kā mēs nepārtraukti sarunājamies ar savu zemapziņu, pat ja to līdz galam neapzināmies

  • kā to atpazīt un padarīt apzinātu

  • iemācīsimies Siņeļņikova zemapziņas pārprogrammēšanas metodi jeb atkārtosim tie, kas jau to ir pratuši iepriekš

  • izstrādāsim praktiski kādu no problēmsituācijām, lai tā pa īstam kļūst par svētību.

Es rakstu un pie sevis smaidu. Jo tajā laikā, kad man pašai bija tik ļoti svarīgi pārkārtot un sakārtot dzīvi, kad gribēju satikt savu vīru, izveidot ģimeni, kad man (gandrīz vai izmisīgi) gribējās kaut ko darīt, lai taču vienreiz viss izkustās no vietas, gan berzu māju, gan braucu uz Pjuhticas klosteri, gan ar meitenēm gājām rituālos, gan veicu attīrīšanos un .... tiešām viss sakārtojās.

Un mēs jau nekad neuzzināsim vai tam visam bija saistība, vai arī tas deva manai apziņai signālu, ka nu beidzot esmu tam gatava un Debesis varēja to sakārtot.

Mēs nekad nevaram zināt kā ir tad, kad kaut ko darām, un kā būtu tad, kad nedarām. Es par sevi zinu, ka esmu darītāja. Parasti esmu gatava izdomāt un uzzināt jaunas un jaunas metodes, lai savai dzīvei ļautu sakārtoties jeb citiem vārdiem, lai es netraucēju tam notikt.

Ja arī Tu esi darītāja un Tev vajag kādu atbalstu, lai pakustinātu dzīves notikumus, tad tiekamies rīt Pavasara studijā.

Pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714 (Santa)

Ar mīļumu, Inese


Seminārs notiks Pavasara studijas telpās Rīgā, Kuģu ielā 11-302 no plkst. 18:00-20:30.

Lektori: Inese un Toms Prisjolkovi

Dalības maksa: EUR 30,00 (t.sk. PVN)

Pieteikšanās: 29100714 vai pavasarastudija@gmail.com (Santa)


 

 

Komentāri (0)  |  2015-10-29 01:22  |  Skatīts: 1645x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ