Apziņas paplašināšana


sadaļa: ČENELINGS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Kaut kā pēdējā laikā plus mīnus visas domas ir saistītas ar čenelingu, ar telepātisku saziņu un debesu dziļumu utt. Un tad arī tie piemēri nāk prātā visādi, cik lēnām mēs (cilvēki) esam vēruši savu apziņu vaļā un cik saudzīgi tas notiek. Piedevām – ar kādu pretestību un varbūt pat protestu, ja ne pašiem pret sevi, tad varbūt no apkārtējiem.

Es pati daudz apkārtējos neklausos un man šai ziņā ir pilnīgi vienalga “ko par mani padomās”, bet Pavasara studijā tiekoties ar citiem, ļoti bieži cilvēki saka, ka sastopas ar citu nesapratni un pat pilnīgu noliegumu, ka nekas tāds nepastāv un “tu esi ku-kū”.

Un var jau būt, ka viegli pateikt – neņem galvā. Bet ja ļoti tuvi un mīļi cilvēki domā savādāk, tad droši vien, ka ir sāpīgi.

Un tad man šodien parādījās tāda kā vīzija kā izpratne – iedomājies situāciju, ka satiec cilvēku, kurš dzīvojis pirms 200 gadiem. Un Tu viņam gribi izskaidrot un izstāstīt kā šobrīd lieto savu viedtālruni. Ka braucot mašīnā uzliec karti, ka skatoties viens otra attēlā sarunājies ar draugu citā kontinentā, ka uzliec filmu vai klausies mūziku, uzliec aplikāciju, lai saskaita kalorijas, noskrietos kilometrus vai iezīmē maršrutu. Un tā tālāk un tā vēl un vēl.

...
Komentāri (0)  |  2015-10-28 20:24  |  Skatīts: 1274x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kā pieslēgties internetam - ČENELINGA APMĀCĪBAS 14. februārī


sadaļa: ČENELINGS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 11. oktobrī Pavasara studijā bija situācija, kad jāpieved papildus krēsli, jo dalībnieku vairāk, kā mums ir vietas, kur apsēsties. Skaisti. Bijām uz pirmo čenelinga apmācības semināru, kurā pati piedalos kā dalībnieks.

Kad Matīss sākumā jautāja – uz ko jūs esat atnākuši un vai zināt, kas tas tāds vispār ir, tad es atbildēju, ka mana izjūta par telepātisko saziņu ar Debesīm, ir kas līdzīgs kā pieslēgums internetam.

Ka tas viss ir kā 90tajos, kad katrs strādājām pie sava datora, pratām kaut ko uzrakstīt, pratām uztaisīt prezentāciju vai tabulu, bet ikdienas internets vēl nebija. Un tad, kad parādījās, tad burtiski nācās mācīties – kā atrast, kā pieslēgties, kā meklēt informāciju.

...
Komentāri (0)  |  2015-10-21 21:14  |  Skatīts: 1458x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Kā iemīlēšanās


sadaļa: ČENELINGS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir rīts. Rakstu Tev. Un vienkārši smaidu. Esmu tik laimīga, kā varbūt var salīdzināt ar cilvēkiem, kas nupat kā iemīlējušies.

Manī vienmēr rodas šādas sajūtas, kad priekš sevis esmu atklājusi kaut ko jaunu, kad varu iekāpt sev jaunā, nezināmā pasaulē, kas sākumā (un ceru, ka tās būs vienmēr) rada pilnīgi eiforisku laimes sajūtu.

Par ko es runāju?

Par saziņu ar gaismas būtnēm. Par telepātisku saziņu ar visu, kas apkārt. Par meditācijām, kurās redzi krāsas, kādu pasaulē nav. Par sajūtām, kādas pārņem meditācijas laikā.

Ir TIK kaifīgi, ka nevar ne izstāstīt.

Svešvārdā to sauc par čenelingu. Un es tikai lēnām tam tuvinos. Es tikai pa bišķiņam mācos. Bet tas, ko redzu, kā varētu būt, kad tas viss atvērsies – tas rada tauriņus vēderā.

Jau kaut kur rakstīju kā man gāja pirmā apmācības reizē. Bet manā gadījumā trakākais ir tas, ka netieku uz turpinājumu, jo pašas semināri un vebināri ir tik daudz, ka vienkārši nevaru izbraukāt uz apmācībām darba dienā. Un tad, kad jau gandrīz vai sašļuku pie pirmajiem šķēršļiem, tad Matīss teica, ka taču nav nekādu problēmu, turpināsim pie tevis Pavasara studijā.

...
Komentāri (0)  |  2015-10-02 18:20  |  Skatīts: 1301x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


ČENELINGA SEMINĀRS


sadaļa: ČENELINGS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Jau kādu laiku esmu pa atslēgas caurumiņu ieskatījusies pasaulē, kas mani ārkārtīgi vilina. Gribētos pavērt tās durvis plašāk un faktiski esmu tuvu tam, lai tūlīt, tūlīt tas notiktu. Bet nu pastāstīšu visu no sākuma.

Kad pirms nometnes uzkrāju spēkus un vairs tik radoši katru dienu neradīju jaunus seminārus, grāmatu vai meditācijas, nolēmu, ka varu paskatīties apkārt, kas citur notiek. Un klikšķinājos tik ilgi, kamēr atradu art-of-peace.info mājas lapu un jauniešus, kuri tur darbojās.

Pirmā bija Linda Vītoliņa un es viņu jau esmu pieminējusi labo darbu sakarā (viņa vada sirdssiltumadarbnica.lv). Bet šai reizē es skatījos viņas interviju, kur viņa stāsta ko un kā redz vairāk.

...
Komentāri (4)  |  2015-09-29 17:32  |  Skatīts: 3387x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.