Kā iemīlēšanās


sadaļa: ČENELINGS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir rīts. Rakstu Tev. Un vienkārši smaidu. Esmu tik laimīga, kā varbūt var salīdzināt ar cilvēkiem, kas nupat kā iemīlējušies.

Manī vienmēr rodas šādas sajūtas, kad priekš sevis esmu atklājusi kaut ko jaunu, kad varu iekāpt sev jaunā, nezināmā pasaulē, kas sākumā (un ceru, ka tās būs vienmēr) rada pilnīgi eiforisku laimes sajūtu.

Par ko es runāju?

Par saziņu ar gaismas būtnēm. Par telepātisku saziņu ar visu, kas apkārt. Par meditācijām, kurās redzi krāsas, kādu pasaulē nav. Par sajūtām, kādas pārņem meditācijas laikā.

Ir TIK kaifīgi, ka nevar ne izstāstīt.

Svešvārdā to sauc par čenelingu. Un es tikai lēnām tam tuvinos. Es tikai pa bišķiņam mācos. Bet tas, ko redzu, kā varētu būt, kad tas viss atvērsies – tas rada tauriņus vēderā.

Jau kaut kur rakstīju kā man gāja pirmā apmācības reizē. Bet manā gadījumā trakākais ir tas, ka netieku uz turpinājumu, jo pašas semināri un vebināri ir tik daudz, ka vienkārši nevaru izbraukāt uz apmācībām darba dienā. Un tad, kad jau gandrīz vai sašļuku pie pirmajiem šķēršļiem, tad Matīss teica, ka taču nav nekādu problēmu, turpināsim pie tevis Pavasara studijā.

Nu bet tā kā es saprotu, ka gluži mani vienu pašu mācīt, tas būtu pārāk ekskluzīvi, gribu piedāvāt Tev, varbūt Tu arī gribi.

Mēs varētu būt kāda neliela grupa interesentu, kas tiekas regulāri pa svētdienu vakariem (ik pārnedēļas), lai mācītos čenelingot paši.

Es jau saprotu, ka ir brīnišķīgi, ka kāds cilvēks ir spējām un no Debesīm tev saka priekšā atbildes uz uzdotiem jautājumiem. Bet man tas vilinājums ir iemācīties pašai tā teikt – dzirdēt, redzēt, just un uzzināt bez starpniekiem.

Visa mana laimes terapija ir balstīta uz to, ka visu varam paši. Laimīgi iemācīties būt -paši. Dzīvot ar mīļumu – paši. Mums nevajag ne skolotājus, ne guru, ne kādus palīgus, lai sakārtotu savu dzīvi.

Nu un tagad ir pienācis laiks (man) izdarīt nākošo soli un iemācīties arī paplašināt apziņu un dzirdēt būtņu pasauli pašai.

Un ja Tu gribi reizē ar mani -tad nāc, darīsim to kopā.

Kā notiek apmācības?

Nu es varu izstāstīt tikai par pirmo reizi, kurā biju.

Tātad nodarbības vada Matīss (art-of-peace.info). Matīsam ir attīstīta spēja telepātiski sazināties ar neredzamām būtnēm. Šo saziņu sauc par čenelingu. Nu laikam jau ka no angļu valodas mēs varam to tulkot kā pieslēgšanos Kanālam.

Faktiski tieši tā arī burtiskā nozīmē tas notiek. Un tas, ko mēs mācāmies apmācībās – kā attīstīt šo savu spēju just arvien smalkāk un niansētāk, lai caur šo jutību, caur šādu īpašu mūsu stāvokli kaut kā pats no sevis atvērtos tas Kanāls un pēc tam mēs iemācītos to arī aizvērt.

Kāpēc saku, ka tas notiek pats no sevis – tādēļ, ka tas vismaz sākotnēji netiek vadīts ar domām un prāta izvēli. Tur ir kaut kā otrādi – ka jāmāk atslābināties un atslēgt domas.

Nu, piemēram, man tieši šobrīd visvairāk traucē domas un gribēšana sekot līdzi un saprast, kas notiek.

Un te nu jāsaka, ka ir diezgan grūti iet pretim tam, kam visu mūžu esi gatavots - “septiņreiz nomēri un tad griez”, “domā, pirms runā”, “nu padomā pati!”, “nu vienreiz taču sāc domāt!” šitas dažādos toņos dzirdēts visu mūžu. Un tagad pēkšņi tam visam nav nekādas vērtības brīdī, kad gribi paplašināt apziņu, lai uzzinātu (ieraudzītu un sajustu) kaut ko daudz vairāk, ko prāts pat nevar ietērpt vārdos.

Jā, šo trenēju jau kādas pāris nedēļas, bet nu tagad teikt, ka brīnišķīgi izdodas – vēl nevaru.

Ar to gribu teikt, ka visi šais apmācībās būsim pilnīgākie iesācēji. (Lai arī Matīss saka, ka iesācēju vispār nav un mēs visi -katrs savā līmenī – sazināmies ar Debesīm caurām dienām).

Bet nu tādā apzinātā čenelingošanā tomēr neviena tāda īsta spečuka nebūs. Visi varēsim justies gana komfortabli, mācoties kopā.

Vēl ir interesanti, ka Matīss saka, ka nesanākt nevarot. Nav tāda opcija, ka nenotiek nekas. Ka Tu meditē un nejūti neko, vai neredzi neko.

Nu es arī tiešām varu apliecināt, ka tai reizē pie viņa es gan jutu, gan redzēju, gan satikos.

Viennozīmīgi, ka kaut ko milzīgi jaudīgu dod tieši Matīsa caurvadītā enerģija.

Nu labi. Nav ko vairs tik gari stāstīt. Ideja tāda – ja vēlies mācīties čenelingu, tad dod ziņu vai nu man vai uz pavasarastudija@gmail.com (Santai).

Mīļoju Tevi!

Lai laba diena!

 

Sirsnībā, Inese

Komentāri (0)  |  2015-10-02 18:20  |  Skatīts: 1306x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ