Meistarklase, praktiskās nodarbības un autors savai dzīvei


Komentārs:

guna - 2013-03-17 01:12
Inesīt, Tavā otrā grāmatā Tu raksti par nepietiekoša sazemējuma risku savai garīgai veselībai. Paldies par šo atbildi, es nekur iepriekš tādu nebiju lasījusi, ne zinājusi. Esmu saņēmusi nopietnu brīdinājumu savā dzīvē par šo tēmu.Turpinot domāt, esmu samulsusi, vai iešana pie jums uz semināriem vai nodarbībām mani tuvinās vai attālinās no zemes un sazemējuma, kurš man nepārprotami jāturpina stiprināt. Kuras nodarbības būtu vis tuvāk zemei?


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vai arī Tev ir tā sajūta, ka šogad dzīve ir kļuvusi savādāka? Man ir. Es pilnīgi noteikti izjūtu, ka ir sācies jauns enerģētiski gaišāks dzīves cikls. Ka ir vieglāk elpot un dzīvot, ka Debesis ir tuvāk un jebko darīt ir vieglāk. Un lai arī ik pa laikam pieķeru sevi, ka gribas uzrotīt piedurknes un mesties sakārtot vai nokārtot kādu dzīves situāciju, nu jau es protu tās arī norotīt. Un mierīgi pagaidīt. Un ļaut tām situācijām sakārtoties pašām. Es mācos to, ko Ziedonis ir teicis – apiet mājai apkārt. Es mācos nevis ar savu gribu sasniegt mērķus, bet ar Dieva atbalstu un ticību saviem spēkiem.

Vakar vienā filmā dzirdēju teicienu – „tev jāuzmanās, tu pārāk stipri to gribi”. Lūk, – tas ir tas, ko mācos un ko nu jau vairākus mēnešus praktizēju – zināt, ko gribu, darīt, bet nepieķerties rezultātam. Tā vietā vēlreiz un vēlreiz parunāt ar Dievu un eņģeļiem, lai Viņi to atbalsta un līdzsvaro.

Rezultāti ir apbrīnojami. Katrā reizē es tikai no jauna un no jauna varu nobrīnīties kā tas strādā. Un katrā reizē esmu pārsteigta pati par sevi, ka vēl arvien ik pa laikam uzkāpju uz cenšanās un iespringšanas grābekļa.

Un te nu noder vai nu no pirmās grāmatas smukais stāstiņš par „Atceries, atceries!” vai no otrās par kniebšanu kājā, bet kaut kādā veidā ir diendienā sev jāatgādina – tā vietā, lai šausmīgi censtos, atceries palūgt Augstāko spēku palīdzību. Un pēc tam dari. Un pēc tam ar iekšēju mieru, līdzsvaru un ticību dari tik labi, cik vien spēj. Bet nevis lai pierādītu sev un citiem, bet lai padarītu ar prieku.

Starp citu – šis ir vēl viens labs temats – „darīt un padarīt”. Arī tam pēdējā laikā ļoti pievēršu uzmanību. Esmu jau Tev stāstījusi, ka mana vājā vieta ir sazemējums. Ka man pie tā ir jāpiedomā vairāk. Ar debesīm, domām, idejām, sarunām utt. man viss ir pārpārēm kārtībā, bet nu ir svarīgi, lai tas viss aiziet tālāk par runāšanu. Un kaut arī es nevaru sūdzēties – es patiešām padaru ļoti daudz, bet visu laiku ir labi sekot līdzi cik ir darīts un cik padarīts.

Starp citu – ceļā uz jebkuru mērķi ir vērts sev ik pa laikam uzdot jautājumu „kas ir padarīts?”. Un nesāc sev stāstīt cik daudz esi darījusi. Bet patiešām pati sev pamēģini atbildēt, kas tad ir izdarīts līdz galam. Tā veidosies saimnieka domāšana. Atceries, mēs jau no pašiem sākumiem runājam, cik ļoti būtiska ir saimnieka domāšana - ka esmu autors savai dzīvei. Autore savai dzīvei. Bet ja nav saimnieka domāšanas, tad ar to autoru ar būs kā būs.

Arī Pavasara studijā mēs par šo daudz domājam un tāpēc tagad esam izdomājuši un izsludinājuši vairākus jaunus kursu ciklus (kurus, protams, var apmeklēt arī kā atsevišķas nodarbības) tieši Rīgas birojā. Pirmais jaunais cikls Rīgā būs mūsu jau pierastais semināru cikls „Es esmu savas dzīves autors”, kurā runāsim par pirmās grāmatas Ieelpo laimi un mīlestību tēmām. Šis ir pamatu pamats laimes terapijai un laimīgai dzīvei. Un organizējam to tādēļ, ka pirmkārt – es ļoti sen (jau vairāk kā 1,5 gadu) to Rīgā neesmu vadījusi, otrkārt tādēļ, ka citu tēmu semināros arvien biežāk atkal un atkal runājam par pašiem pamatiem, apzinoties, ka tam pirmajam līmenim nevar pārkāpt pāri. Tas patiešām tā ir – kamēr neiemācies kļūt un būt laimīgs, tikmēr ko citu savā dzīvē sakārtot grūti. Un trešais iemesls šim jaunajam ciklam ir tas, ka vēl ļoti daudzi cilvēki to vispār nav dzirdējuši un lai arī par šīm tēmām runājam jau gadiem, tik un tā ir cilvēki, kas pirmo reizi šobrīd uzzin’ gan par Pavasara studiju, gan grāmatu, gan par iespēju apmeklēt seminārus. Tātad – visi tie, kas ļoti labprāt grib klātienē no pašiem pamatiem iziet laimes terapiju un sakārtot dzīvi jomu pa jomai – esat laipni aicināti 26.martā uz trīsstundīgu semināru „Es esmu savas dzīves autors”. Seminārs būs kā saruna par to kā man pašai ir gājis, kur es meklēju palīdzību, kur arī atradu un kā sakārtoju dzīvi jomu pa jomai. Es dalīšos savā pieredzē, savos stāstos, atbildēšu uz jautājumiem, kur un kā meklēt atbildes, kuras paši nezinām. Runāsim par autoriem, kas man palīdzējuši, par citiem lektoriem, par grāmatām, par iespējām. Tas viss 26.marta vakarā.

Savukārt pilnīgi cita tipa tikšanās mums būs 23.martā – un tās būs praktiskās nodarbības „Kā sasniegt mērķus, lai sakārtotu dzīvi jomu pa jomai”. Šai reizē mēs ļoti konkrēti jau strādāsim katrs ar saviem mērķiem, vīzijām, mēs meditēsim, vizualizēsim, sadalīsim soļus. Es, protams, došu kādu piemēru no sevis, bet mēs tomēr katrs būsim ar savu mērķi un savu uzdevumu, kas pašam aktuāls. Šeit ir laipni aicināti visi tie, kas varbūt seminārus jau ir dzirdējuši, bet kādā jomā kaut kas klemmējas un nevar tikt uz priekšu. Šeit daudz runāsim par eņģeļu palīdzību un līdzsvarošanos. Par to, ko es rakstīju raksta sākumā. Mēs mācīsimies kā sasniegt mērķus neiespringstot un nepieķeroties rezultātam. Mēs pilnīgi konkrēti mācīsimies mainīt savu paradumus un darīt šķietami pilnīgi pretējo (paļauties, ticēt, atslābt –nevis skriet, rukāt, strādāt), lai sasniegtu mērķi. Man pašai šī ir pilnīgi jauna pieredze un tieši tādēļ es ļoti labprāt to uzņemos. Tātad – visus, kas gatavi darboties, sazemēties (kājas zemē un galva debesīs) gaidīšu 23.martā plkst.12.00-16.00

Un tad ir vēl viens jaunums, kas būs ar nosaukumu „Meistarklase”. Un šis kurss būs mūsu iepriekšējā lektoru kursu vietā (jo pēdējais lektoru kurss nupat kā noslēdzās un jaunu mēs vairs netaisīsim). Atšķirība no lektoru sagatavošanas, šai meistarklasē nav tik būtiski tas, ka mācies pasniegt laimes terapiju. Šeit svarīgākais ir tas, ka gribi savu meistarību (tātad to, ko Tu proti labāk par citiem) nodot plašākai auditorijai. Un tas ir vienalga vai nodarbojies ar skaistumkopšanu, kulināriju, kāda produkta pārdošanu vai ko citu. Mēs runāsim par to, kā uzrunāt auditoriju caur laimes terapiju, caur mieru, caur līdzsvaru, caur to, ka pasauli dari labāku. Mēs runāsim par to, kā citiem dot ziņu par to, ko Tu dari un kā dari. Par to cik svarīgi ir darīt sev un Dievam par godu un tieši tad cilvēkiem tas viss būs tik ļoti vajadzīgs. Uz meistarklasi var sākt pieteikties jau tagad un pirmā nodarbība būs 6.aprīlī plkst 12.00-16.00

Nu jā...un vēl aprīlī būs tādi jauni sievišķīgi jaunumi. Vērsim vaļā „Sievišķības skolu”, bet tad par to kādā no nākošiem rakstiem.

Lai Tev laba diena!
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (5)  |  2013-03-15 19:41  |  Skatīts: 2594x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Līguce MANA BRĪNIŠĶĀ DIENA :) - 2013-03-16 05:18
Inesīt :)
Lasu, smaidu un sirds gavilē, cik daudzkrāsains šis pavasaris iesācies Pavasara studijai :) tik ļoti daudz jaunumu vienā rakstā, ka rakstiņu nācās lasīt otro reizi ar plānotāju blakus, lai gūtu priekšstatu, kad kas īsti notiek :)
Es tiešām ļoti, ļoti ceru, ka tiksimies kādā no jaunajiem semināriem :)
P.S. "Meistarklasēs" var piedalīties tikai pavasara studijas lektori vai arī pārējie?

Lai pavasarīgi krāsainas un piedzīvojumiem bagātas brīvdienas visiem :)

ilze - 2013-03-16 06:29
Inesīt, es Tev jau šodien zvanīju, gribēju vēlreiz Tev paust savu sajūsmu par Tavu radošumu un idejām:) Nu super:)
Tas ir fantastiski - mēs esam tik dažādas un vienlaicīgi Tu mani uzrunā tik personīgi caur dzīves vienreizējo daudzkrāsainību, nebeidzamo izpausmju virkni un iespējām, ko sniedz Dievišķā enerģija un mūsu, kā Absolūto Autoru lomu šajā radīšanās procesā!
Attiecībā uz Pavasara studiju un lektorēšanu esmu joprojām meklējumu un iekšējo nojausmu procesā. Tas ir labi, jo īstais klikšķis īstajā brīdī ir un būs, viņš nāk un mans uzdevums ir viņam nestāties ceļā un ļaut nobriest, izplaukt un nest augļus.
Šis raksts, īpaši sadaļa par meistarklasi, ļoti uzrunāja, neko neprognozēju un būtībā zinu un neko nezinu reizē un piesakos uz 06.04. nodarbību.
Paldies Tev un lai mums visām viss izdodas!
Azartiskā dzīves pētniece un baudītāja,
Ilze

inese - 2013-03-16 17:42
Līgucīt - es tā sasmaidījos par to, ka jāņem kalendārs, lai visu saprastu. Es tieši šī iemesla dēļ vispār rakstīju - lai tad nu varam izrunāt un saprast kas katram der.

Tātad - par "autora" semināriem viss skaidrs. Konkrēti 'jūs abas esat šo jau izgājušas un tas ir pamatu pamats ar ko sākas laimes terapija. Ar šiem semināriem braukāju pa visu Latviju un nupat jau ir 3,5 gadi, kā to visu vadu.

Un tagad par tām meistarklasēm un prakstiskajām nodarbībām:
Meistarklase ir ne tikai priekš Pavasara studijas lektoriem. Meistarklase ir priekš visiem tiem, kas nodarbojas ar savu kādu konkrētu lietu (piemēram, ir grāmatvedis un vada grāmatvežu kursus, vai ir kosmetologs un vada skaistumkopšanas kursus) un grib iemācīties uzstāties grupas priekšā tā, kā to darām laimes terapijā.
Vai arī pat varbūt ne tikai grupas priekšā. Varbūt vienkāršā sarunā viens pret viens. Bet tā būtība būs vairāk par to - kā nodot citiem cilvēkiem savu gudrību, zināšanas un prasmes, caur mīlestības piepildītu enerģiju.
Tātad - būtībā mēs it kā praktizēsim kā darīt savu darbu caur laimes terapiju. Kā to savienot, apvienot un audzēt.

Savukārt praktiskajās nodarbībās mācīsimies savest kārtībā tieši paši savu dzīvi (tīri prakstiski). Ir man mērķis- tad kā to sasniegt.
Šitas der visiem tiem, kas saka, ka viņiem laimes terapija nestrādā. Lūk ar šo tad nonāksim pie darīšanas un pie tā, ka dzīve mainās.

Ilzīt -
Paldies Tev par zvanu un šo komentāru. Katreiz kad Tevi sajūtu, ka manī pieplūst klāt vēl vairāk enerģijas.
Tiksimies 6.04 :)

ar mīļiem sveicieniem, Inese

guna - 2013-03-17 01:12
Inesīt, Tavā otrā grāmatā Tu raksti par nepietiekoša sazemējuma risku savai garīgai veselībai. Paldies par šo atbildi, es nekur iepriekš tādu nebiju lasījusi, ne zinājusi. Esmu saņēmusi nopietnu brīdinājumu savā dzīvē par šo tēmu.Turpinot domāt, esmu samulsusi, vai iešana pie jums uz semināriem vai nodarbībām mani tuvinās vai attālinās no zemes un sazemējuma, kurš man nepārprotami jāturpina stiprināt. Kuras nodarbības būtu vis tuvāk zemei?

inese - 2013-03-17 05:51
Mūsu nodarbības var būt kā "atraušanās no zemes" tai gadījumā, ja nonāk līdz situācijai, kad gribas par visu tikai parunāt, tikai palasīt, tikai paanalizēt. Tapēc jau katreiz atgādinu un atgādinu, ka - ir jāsāk darīt. Ir prakstiski tas jāieviešs dzīvē.
Nu sazemejošākās no nodarbībām tagad būs tas prakstisko nodarbību cikls, kas Rīgā sākas 23.martā.
Bet dzīvē sazemē visas tās lietas, kuras ne tikai darām, bet padarām:)
Nu un protams, viss, kas saistīts ar zemi un ar praktisku darbošanos.


Atpakaļ