La-la-la- jaunā mājas lapa ir klāt


Komentārs:

ilze - 2012-08-03 00:37
Nu super, Inesit! Ta ka profiniem! Rakstu no telefona, tapec bez garumzimem:) No sirds velu, lai zel un plaukst un iet plasuma un dziluma! Gribeju Tev pajautat - vai Tu savus jaunos rakstus tagad publicesi abas lapas vai kada veida?


sadaļa: SARUNAS

autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir tik ļoti mīļa un gaiša sajūta, ir iekšējs prieks un īsta līksmība, jo uzklikšķinot savu vāru uzvārdu un pieliekot .com lapa šodien atvērās.

Ir tik interesanti to vērot. It kā no malas un it kā esot iekšā.

Ja Pavasara studijas lapu veidoju no sākuma līdz beigām pati un gandrīz vai gadu to viena pati uzturēju, tad šo ineseprisjolkova.com tādā gatavā veidā ieraugu pirmo reizi. Pateicoties Elīzai tas viss ir noticis viegli, kā spēlējoties un es tā īsti nemaz neesmu pamanījusi, ka lapa ir sagatavota un jau gatava un dodas pretim lasītājiem. Īstenībā es te tagad aiz pateicības varētu turpināt ar slavas dziesmu Elīzai -gan par to, kā viņa jau gadu atpakaļ pieteicās man palīdzēt (es es toreiz nekā nevarēju izdomāt diez ko lai man palīdz, bet re kā – atradās gan), gan par to, ka mani pilnībā atbrīvo no jebkādiem tehniskiem jautājumiem par mājas lapas izveidi vai administrēšanu, gan par to, ka piemeklēja firmu, kas to visu izveido un uzrada atbilstoši mūsu vēlmēm un saturam, gan par satura pārnešanu, gan ....gan...gan. Vārdu sakot – esmu ļoti Tev pateicīga, Elīzīt!!!

Kāpēc bija vajadzīga atsevišķa lapa, ja reiz mums jau ir Pavasara studijas lapa?

Tādēļ, ka mēs ļoti augam. Mēs augam gan skaitliskā, gan saturiskā ziņā un vienā brīdī ir sajūta, ka tā labuma tur iekšā ir tik ļoti daudz, ka „jāsaliek oliņas pa vairākiem groziņiem”. Un tādēļ vienu lielu daļu rakstus un sarunu esam pārnesuši uz jauno lapu, kā arī tam visam pievienojuši manas bilžu galerijas un preses publikācijas un izveidojuši vienu stabilu vietu, kur tas viss tā vienkopus būs salikts un drošā vietā uzglabāts. Ar laiku iztulkosim to visu arī krievu un angļu valodās, lai tad citu tautu cilvēkiem arī ir pieejama šī informācija un gan jau, ka mēs ik pa laikam papildināsim šo visu ar vēl jaunu un jaunu informāciju.

Uzreiz varu teikt, ka Pavasara studijas lapa strādās tāpat kā līdz šim. Mēs varam te rakstīt un sarunāties komentāru sadaļā, jūs varat iesūtīt rakstus sadaļai „lasītāji runā”. Nu vārdu sakot – šeit nekas nemainīsies.

Savukārt jaunajā lapā ir paredzēta atsevišķa vieta jautājumiem, kur noteikti centīšos izvērsti atbildēt uz iesūtītiem jautājumiem. Nu tas būtu apmēram tāpat kā tikko kā ievietotais raksts par gaismu un pretestību Pavasara studijas lapā. Vai tikpat labi kādu jautājumus par savu personīgo dzīvi un situāciju. Arī tos, centīšos atbildēt.

Nu tādi mums jaunumi šai brīnišķīgajā 2. augusta dienā. Tad nu –lai mājas lapai laba aura un brīnišķīga dzīve kopā ar visiem mums un lai Tev brīnišķīga diena savā laimes terapijā.

Ar mīļiem sveicieniem,

Inese

Komentāri (14)  |  2012-08-02 20:37  |  Skatīts: 3921x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
legallyblond - 2012-08-02 21:10
piemīlīgs dizains, laba pārskatāmība un patīk, ka tikai Tu. :) Pirmajā fiksajā caurskrējienā šāds verdiksts he he :)

baibam - 2012-08-02 21:54
Apsveicu!!!

illva - 2012-08-02 22:33
Super.....APSVEICU NO SIRDS:))
Es jau ieskatijos....man ļoti patīk...šī mājas lapa ir izaugusi.....tik skaisti....sasniegusi savu briedumu...tā šķiet pieaugusi.
Sķirstot rakstus...man tik ļoti prasās klāt iemīļotās skaistās bildītes...es...vismaz pārsvarā rakstu atpazīstu pēc tām....šķiet šajā ziņā esmu vizuāliste.....bet ja nebūs....tad ieprakstizēšos arī bez bildītēm.
Un....publikācijas!!!!...tik forši,ka tās nebūs jāmeklē kaut kur citur....tas ir tik ērti:))
Samīļojiens....no sirds:))

illva - 2012-08-02 22:42
Ak...cik forši:))......es jau pārlasiju vairākus rakstus...kas bija piemirsušies....noteikti to šodien darīšu vēl un vēl....Paldies Inesīt par uzdāvinātu man brīnumaino dieniņu.....es aiz laimes lēkāju.....un esmu lepna par Tevi Inesīt:)):))
Buča uz vaiga....kā apsveikums...kā pateicība Tev.


baibam - 2012-08-02 23:01
Man patīk, ka var izlasīt publikācijas.

baibam - 2012-08-02 23:20
Tikai komentārus atstāt jaunajā lapā laikam nav domāts?
To droši vien varēsim turpināt šeit :)

ilze - 2012-08-03 00:37
Nu super, Inesit! Ta ka profiniem! Rakstu no telefona, tapec bez garumzimem:) No sirds velu, lai zel un plaukst un iet plasuma un dziluma! Gribeju Tev pajautat - vai Tu savus jaunos rakstus tagad publicesi abas lapas vai kada veida?

guga - 2012-08-03 00:49
Apsveicami!!! Viss iet plasumaa....burviigi,burviigi,liels prieks....ceru ka sii lapina turpinas darboties.....Veiksmi talak!!>

inese - 2012-08-03 04:16
Ai, paldies meitenes!
Esmu laimīga :)

Ilzīt, rakstus likšu pamīšus. Šo to te un šo to tur. Šito veidošu vairāk kā blogu, vairāk kā sarunas, savukārt tur vairāk kā rakstus - varbūt kaut ko no jaunās grāmatas, varbūt kaut ko dziļāku kā tikai sarunas. Nu un ļaušos....gan jau dzīve visu sariktēs kā tam būs būt :)

Baibiņ, komentārus tur neliksim, toties tajā lapā būs jautājumu un atbilžu sadaļa.
Tā kā viss līdzsvarā :))


bilbo - 2012-08-03 21:17
Personígi Inesi nepazístu, bet lasot rakstus jaunajá lapá, skiet, ka dzirdu Tavu balsi - it ká sarunátos ar Tevi!
Jauki!

inese - 2012-08-03 21:25
Biju to dzirdējusi no pazīstamiem cilvēkiem. Bet nu šis ir pārsteidzoši. un ļoti, ļoti jauki!

Tad...turpināsim sarunāties gan šeit, gan otrā lapā :)))

saulgrieze - 2012-08-04 00:17
Paldies, Inesīt, par iedvesmu, ko var smelties no šīm lapām, un dalīties savos piedzīvojumos. Lai vairojas, iet plašumā un noder pilnvērtīgas dzīves radīšanai ikkatram, šajās rakstu rindās iesētās sēklas!!!

zanda - 2012-08-06 17:18
Lapiņa tiešām ir pārdomāta, viss sadalīts par tēmām, bet, tāda melnbalta izskatās. Pēc šīs ierastās, zaļos un zeltainos toņos rotātās lapiņas ar daudz bildītēm, tā šķiet bezkrāsaina. Varbūt tieši labi. Tāds ir mans viedoklis, ka pie pārmaiņām jāpierod vēl būs.
Veiksmīgi!

inese - 2012-08-06 18:32
nu re- viss kā dzīvē- šad tad sapucējamies krāsaini, šad tad klasiski ;)
Cik labi, ka mums ir abi varianti, jo šī lapiņa jau ar nekur nepazudīs:)


Atpakaļ