Ar spārna vēzienu


sadaļa: LEKTORI RAKSTA

autors: DAINA ROZENBERGA

 Sveika, šodienā Tavā un manā mīļākajā dienā!

Vēlos ar Tevi parunāt par to, kā Tu sevī ik dienas uzturi pateicības, miera un laimes enerģiju. Vai Tev tas izdodas ik dienu? Kāpēc es tā jautāju?

Ik dienas ļoti daudz runāju ar meitenēm semināros, līdzcilvēkiem, sevi, par to, cik ļoti svarīgi ir būt pateicīgai ik mirkli. Cik ļoti svarīgi ir izdzīvot katru mirkli ar visu sirdi, pieņemot to tieši tādu, kāds dots. Un par to jau nerunāju es viena, šeit, Pavasara studijā, par to ik dienas runā Inese, ikviens lektors, kā arī meitenes, kas intensīvi raksta komentārus, kā arī visi autori, ko šobrīd lasu. Brīžiem ir sajūta, ka apkārt visi par to vien runā. Tāpēc rodas sajūta, ka visiem tas izdodas ļoti viegli...

Vai Tev, būt pateicīgai un laimīgai izdodas katru dienu, ik mirkli un ļoti viegli? Man – ne vienmēr... Tāpēc arī šobrīd Tev rakstu... Jo, vēlos, lai sajūti, ka nedzīvojam cukurvatē vai rozā spilvenos... ( ;) Lai arī brīžiem man pašai šķiet, ka dzīvoju gan... ;) )

Katru rītu, kad nozvana modinātājs (6-os), es minūtes 15-20 pasakos Dievam par jauno dienu, manu mīļāko dienu, noskaitu Tēvreizi, ļoti lēnām pamostos un noskaņojos jaunajai dienai. Ir rīti, kad jau pēc šīs savas sarunas esmu pilna ar Mīlestību un Pateicību, bet citus rītus laimes vēl nav... Ko tad? :)

Nākošais solis, ko daru – dodos uz savu rīta auksto dušu, kurā pavadu ne vairāk kā 5 minūtes, bet tā man dod pilnīgu rīta spirgtumu un labsajūtu, pārsvarā katru rītu, šis ir brīdis, kad gūstu lielu devu prieka un manī iemājo miers, par to, ka esmu šeit un tagad, jauna diena ir sākusies, kā tai jāsākas. Ar smaidu! :)

Bet. Kādu dienu arī tas vēl manī nerada to sajūtu, ko vēlos... Turpinu savus rīta rituālus... Dodos uz virtuvi pēc glāzes ūdens, apsēžos un tajā ierunāju Tēvreizi, pateicību un mīlestību, dzerot vienmēr sev saku – „es Tevi ļoti, ļoti mīlu”. Ļoti bieži arī šis ir brīdis, kad smaidu un peteicība ienāk mani.

Nu jau kādu laiku esmu iesākusi vēl vienu rituālu. Katru rītu apsēžos uz grīdas, lai ērti, taisnu muguru un tad 15-20 minūtes – klausos, domās sarunājos ar Dievu, dziļi elpoju un ...atraujos no zemes. Šīs 15-20 minūtes ir ļoti būtiska rīta sastāvdaļa, jo „saliek visu pa plauktiņiem”, es ļoti plūstoši uzsāku savu dienu. Nobeigumā vēl izpildu „Sveicienu saulei”, un rīts var sākties. :) Kopā tas viss man aizņem 1-1.5 stundu.

Agrāk es modos pēdējā mirklī, gandrīz vai 5 minūtes pirms izie&ˇanas no mājas un man ne mirkli nešķita, ka jādara kaut kādas šādas lietas. Vai es biju nelaimīga? Nē! Vai es biju laimīga? Dažreiz! Kāpēc? Jo es par šo visu vispār nedomāju. Laime man šķita, ir kāda netverama sajūta, ko noķer īpašos brīžos... Šodien vairs tā nav.

Un tad par ko ir viss šis stāsts? Par to, ka neviens cits Tavu dienu nepadarīs laimīgu, ja ne pati. Es no sirds saprotu, ja Tevī kādā mirklī rodas pretestība pret brīžiem pārpozitīvo vidi, kā minēju raksta sākumā. Man ir rīti, kad izpildot visus īpašos rituālus es tik vai tā neesmu sevī radusi mieru, harmoniju un laimi, bet tad es Tev varu piedāvāt vēl vienu iespēju par ko padomāt un man tas palīdz ik uz soļa. Saskati aiz sevis cilvēkus... tos cilvēkus, kuri, dēļ tā vien, ka Tu esi pamodusies – ir laimīgi. Sajūti ar katru šūnu ikvienu cilvēku, kurš dēļ Tavas šodienas eksistences kļūs laimīgs, priecīgs, pateicīgs. Es gribētu teikt, ka tādu cilvēku var būt ļoti daudz. Viennozīmī tā ir Tava ģimene, Tavi tuvākie un mīļākie cilvēki. Noteikti tie ir Tavi draugi, lai arī katru dienu nesatiekaties, nesazvanaties, draugi zin, ka Tu esi tikai viena zvana attālumā. Bet tad vēl ir tāda cilvēku grupa, kurus katru rītu, ceļā uz darbu, Tu satiec – uzsmaidi šodien kaut vienam no šiem cilvēkiem un novēli brīnišķīgu dienu, kaut domās! :) Protams, ir Tavi kolēģi, kuri pavisam noteikti ir pateicīgi un laimīgi, ka Tu esi darbā, jo, kaut uz mirkli iedomāsimies, ja Tevis pēkšņi šodien nebūtu darbā, kādam būtu jāuzņemas Tavi pienākumi, rastos sasprindzinājums. Bet šodien viss ir labi, Tu esi šeit, ar kolēģiem, plecu pie pleca palīdzot viens otram. Un vai Tu saskati aiz saviem pienākumiem tos cilvēkus, kuriem Tavs darbs ik dienas palīdz, sniedz atvieglojumu? Mēs visi esam daļa no apbrīnojama mehānisma un atliek kaut kam noiet greizi, kā to, mums neapzināti, izjūti lielāka vai mazāka cilvēku grupa. Apzinies, ka Tu esi tauriņš, kurš ar savu spārnu vēzienu ietekmē simtiem, vai pat tūkstošiem cilvēku ikdienas dzīvi.

Lūk, šodien šī apziņa, manī radīja neizsakāmu prieku par to, ka ES ESMU. Es ar katru šūnu izjutu, cik tas ir svarīgi, ka šodien pieceļos, sapildos ar mīlestību un uzsāku savas ikdienas gaitas. Es pēkšņi, ļoti apzināti, sajutu ikvienu cilvēku, kam šodien darīšu dienu gaišāku. Kaut ar to vien, ka  šobrīd ar Tevi sarunājos. Kaut ar to, ka atbildēšu uz Tavu e-pastu, vai zvanu. Kaut ar to vien, ka mājas lapā atsvaidzināšu informāciju. Kaut ar to vien, ka jau tagad ar prieku uzņemu ikvienu mūsu saskarsmes mirkli. Es apzinos un sajūtu savu nozīmību savā ikdienā. Es sajūtu savus spārnus un to, ka tos vēzējot, pildītus ar mīlestību, es padaru daudzu cilvēku ikdienu par kripatiņu gaišāku!

Ieraugi savu spārnu vēziena plašumu! Šodien pie sevis padomā, cik cilvēku ikdienu Tev ir iespēja ietekmēt! Un to apzinoties, ietekmē pozitīvi! Ik mirkli mums ir iespēja dzīvot cukurvatē vai rozā spilvenos – ja tikai izdarām izvēli! Dažreiz tas notiek vienā acu mirklī, dažreiz tam ir jāpieliek kripatiņa gribasspēka, BET to var sajust un šajā stāvoklī var nonākt – ir tikai jāvēlās, ir tikai JĀĻAUJ sev to visu izbaudīt!

Šodiena man ir sākusies apbrīnojami skaisti! :) Un tikko izlasīju Inesītes Mīlestības pārpildīto rakstu par labajiem darbiem! :) Un es sajūtu, kā Ineses enerģētika aug, kā viņas ietilpība palielinās ik mirkli! Esmu pateicīga būt līdzās!

Lai Tev šodien izdodas sajust savu vērtību, savā dzīvē, ikdienā!

Dziļā mīlsetībā, pateicībā un no sirds,

Daina

Komentāri (31)  |  2012-02-13 22:32  |  Skatīts: 5869x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Laima* - 2012-02-13 23:53
Paldies Daina, es atkal esmu nobēdājusies, bet Tavs raksts man palīdz atgūt spēkus.

dainarozenberga* - 2012-02-13 23:58
Laimiņ, atceries, ka Tev pašai jābūt par autoru savai dzīvei! Ir viegli iestigt dziļāk, bet mums atkal un atkal ir iespēja izvēlēties, kad un kā aizkļūt atpakaļ... kā atkal nokļūt mājās... :))))

Ilona* - 2012-02-14 00:16
"Apzinies, ka Tu esi tauriņš, kurš ar savu spārnu vēzienu ietekmē simtiem, vai pat tūkstošiem cilvēku ikdienas dzīvi."

man tas ir grūti, jo, piemēram, es esmu ieciklējusies uz rezultātu - tātad ienākumiem, nevis procesu. Un to pārlauz, man nozīmē sevī kaut ko lauzt. Ar prātu saprotu, bet kā saņemu rēķinus, tā neko izdarīt nevaru....



dainarozenberga* - 2012-02-14 00:22
Ilona, varbūt vari sākt ar to, ka apzinies tos pašus tuvākos cilvēkus, kuriem Tava esība ir ļoti svarīga... Sajūti savu vērtību tajā, ka kaut vismazākajā mērā, bet Tu uzlabo viņu dzīvi, padari to vērtīgāku, mīlestības piepildītāku? Man šķiet aiz katra cipara varam ieraudzīt cilvēkus... Attiecīgi, ja reiz ir ienākumi, tad kolēģiem ir darbs, viņi var pabarot savas ģimenes... Jebkurš darbs nes kādam labumu... Aiz katras kustības stāv cilvēki... Es arvien vairāk to apzinos. Ja pasmaidīšu pārdevējai, uzlabošu viņas noskaņojumu, citi pircēji saņems viņas smaidu, pēc darba pārdevēja aizies mājās priecīga par dienu un daudz vairāk dos savai ģimenei, tātad - cik jau šeit ir iesaistīto cilvēku no viena smaida! Es esmu optimiste un ticu, ka varu ietekmēt kāda ikdienu ar vienu vienīgu smaidu! Un to varam ikviens!

Ilona* - 2012-02-14 00:30
Paldies, Daina par atbildi.
Man ar ģimeni šķiet, ka ir ok. Bet galīgi labi nav ar darbu. Es strādāju tirdzniecībā un lai motivētu cilvēkus pirkt, esmu vākusi informāciju par produktiem un minējusi, kā tos plašāk izmantot. Esmu vākusi informāciju, lai cilvēkiem ir viegli iegādāties manis piedāvātos pakalpojumus, devusi šo informāciju esmu par brīvu. protams, tas ir prasījis arī līdzekļus un tagad, kad tam nav atdeves - nevaru samaksāt rēķinus, saprotu, ka tas došanas kanāls veras ciet. Un es nezinu, kā to atvērt. Piemēram, varu sēdēt un zīmēt, bet strādāt bez atdeves - nevaru. Pašas uzņēmums un ir kā ar to pavadu - ne sēdēt seglos, ne laist vaļā.....

Ilona* - 2012-02-14 00:31
Man būtībā ļoti patika darbs, bet tagad ir tā, ka pat nezinu, ko gribu darīt - lielākoties ir baiss tukšums

Jannat* - 2012-02-14 01:16
Vai, Dainiit, cik aizkustinoss un uzrunaajoss raksts :) skita, ka Tu mani personiigi uzrunaaji - tiesaam skaisti!
Ikdienaa es pateiciibu saakumaa vismaz vienreiz raidu noteikti! Ir jau kaa Tu saki, reizeem pretestiiba pret paarpozitiivo, bet nu jau mazaak, cerams, ka augu.

Elīza* - 2012-02-14 01:52
Njā... Tas viss ir jauki, tikai gribētos zināt, cik daudz ir cilvēku, kas var atļauties no rītiem veltīt šādām nodarbēm 1-1.5h + laiks, lai sapucētos (te es domāju par sievietēm), pirms doties uz darbu vai citās ikdienas gaitās.

dainarozenberga* - 2012-02-14 02:39
Ilona
Vai esi lasījusi Siņeļņikova "Ceļš uz bagātību", vai dzirdējusi Pavasara studijas semināru "Nauda un bagātība"? Es ticu, ka darot savam un visas pasaules labumam, vairojot pārpilnības enerģiju sevī, ticot un nepadodoties viss var nokārtoties. Naudas kustība mūsu dzīvē kārtējo reizi parāda - pietrūkst mīlestības, tā tas vienkārši ir, uz katra soļa, mēs tiešām varam saņemt tikai dodot... Ja Tev ļoti patika darbs, tad ir tikai jāatrod iemesls, kur pati sev bloķējo pārpilnības enerģiju. Varbūt uz pārlieko enerģijas patēriņu uz to ka motivēji cilvēkus pirkt. Mana pārliecība, kas ar katru brīdi nostiprinās, sava enerģijas plūsma ir jākustina, jāvairo, jāpaplašina, kā arī to nedrīkstam tērēt tur, kur tā aizplūst "neceļos".
Kas ir neceļi - cenšanās izdabāt katra pircēja vēlmēm, novirzīšanās no pamatmērķa. Mēs bieži pāŗtērējam enerģiju tur, kur tas ir pilnīgi lieki, vai par daudz...
Nu es te tā filozofēju, mēģinu sev atbildēt, jo starp citu pati biju novirzījusies no uzņemtā kursa... Labi, ka laicīgi tiku atpakaļ...

dainarozenberga* - 2012-02-14 02:47
Jannat, mīļš paldies! :) Lai izdodas Tavs ceļš! :)

Elīza,
Tad man ir jautājums - cik daudz laika Tev ir priekš sevis? Kā jau minēju, es agrāk līdz pēdējam mirklim biju gultā, modos tad, kad bija viss sprinta ātrumā jāizdara, lai normālā izskatā izietu no mājas... Reizēm krāsojos mašīnā, ko man šķiet dara ļoti daudz sieviešu... :)
Kā saka R.Šarma - piecelies stundu agrāk, kā celies jau tagad... Jo tas viss ko dari ir priekš sevis. Laiks sev... pus otra stunda man paiet, ja pieskaitu 20 minūtes gultā - lēnām mostoties, šo var noteikti padarīt īsāku - uz 5 min, vēl šur tur pārdomājot laiku, domāju, ka var iekļauties 45 min - stundai - bez saspringuma... Vai tas ir to vērts... Katra paša izvēle. Es saku, ka ir! :)
Kad strādāju iepriekšējā darba vietā, kur darbā bija jābūt 9os, ceļā pavadīju 20 min., tad man pilnīgi pietika, celties 6os, pavasarī un vasarā no rīta pus stundiņu izgāju ārā ar nūjām, vai paskriet... Viss ir laika sadale un kvalitatīva... Savas dvēseles veldzējumam... :)))))

Ilona* - 2012-02-14 02:51
Esmu lasījusi Siņeļnikova grāmatu, bet šķiet, ka būs vēlreiz jāpārlasa.

Daina, lūdzu, vai varētu kaut ko vairāk par nomaldīšanos no uzņemtā kursa???

dainarozenberga* - 2012-02-14 03:03
Ilona,
Nomaldīšanās no kursa var izpausties dažādi. Vispirms ir jāsaprot, kāds ir bijis uzstādītais kurss, tāds kurss, kurš sākotnēji padevās viegli, tāds, kad šķiet Visums sarkano paklāju izklājis un ir tikai pa to nebaidoties un paļaujoties jāiet, tāds kurss, kuru ejot jūtu pavēju, Dieva svētību. Paskatoties uz visu savas darbības laiku skaidri var redzēt, kādos brīžos ir bijis "pavējš", tad ir tikai jāsaprot, kas novirzīja no tā veiksmīgā ceļa. Tā varētu būt pieķeršanās rezultātam, pārlieka koncentrēšanās uz peļņu... Manā gadījumā - es pēkšņi gribot labu, pārslēdzu savu enerģiju uz blakus lietām, kur patērēju daudz vairāk spēka, tādējādi, vairs nepietika spēka tam, kas būtība bija jādara. Viss jau notika, kā jānotiek, esmu atguvusi līdzsvaru un sapratusi savu kļūdu un ticu, ka viss notiks, jo ik mirkli redzu sev apkārt cilvēkus, kam palīdzu, kam noder tā Mīlestība, kas ir manī. :)
Vai atbildēju par kursu? Varam vēl patirzāt šo jautājumu... :) Man tas viss ir ļoti svaigs šobrīd! :)

Ilona* - 2012-02-14 03:25
Liels paldies, Daina par komentāru. Uzreiz iztirzāt vairāk neko nevarēšu, jo nepieciešams pārdomāt savas dzīves kursu pēdējā laikā.
pa šo gadu man dzīve ir iemācījusi nesteigties - ne ar darbiem, ne ar jautājumiem. Paldies Dievam par to. Šī sajūta ir lieliska.

Sirsnīgu Jums vakaru!

Elīza* - 2012-02-14 04:21
Daina, nu man tad būtu jāceļas 4.30 :))

Ilona* - 2012-02-14 04:29
Es neesmu tas čaklais cilvēks, kas var piecelties agri. Tas ir mans mīnuss.

Bet par agro celšanos un mazo gulēšanas laiku vajadzētu kādu komentāru. Jo, cik esmu dzirdējusi, ka miegs pēc pusnakts nav galvenais enerģijas atjaunotājs. Jo tad jau tiem, kas guļ līdz desmitiem vajadzetu būt ohoo cik enerģiskiem. Ja desmitos iet gulēt, tad sešām stundām vajadzētu pietikt.

Kaut kur esmu dzirdējusi, ka tieši enerģētiskā vingrošana, pranajama dod šo enerģijas lādiņu.

Dainai:
patiešām, ja es patinu bildi atpakaļ, tad nu Dievs ir devis 100% iespēju man sasniegt to, ko esmu neapzinoties vēlējusies... ha, ha ha. 100%. Es esmu šokā.
Tagad turēšos pie mērķa.

Daciite.* - 2012-02-14 04:52
Pateicība ir tā, kas mani ikdienā vada. Pateicībā mana Sirds čakra atveras un Dvēsele gavilē. Katru mīļu brīdi ir par ko pateikties...
No rīta pateicos par jauko dienu, par maniem mīļajiem, par veselību un pateicībā jūtu kā piepildās mans Laimes trauks.
Pateicos par darbu, kurš nav tāds, kādu gribētu, kurš uzdzen stresu reizēm, bet mācos to iemīlēt, sakārtot tā, lai viss notiek mierīgi. Darbiņā arvien vairāk sāku paļauties uz augstākiem spēkiem, jo ne viss, ko vajadzētu izdarīt un sasniegt ir manos spēkos...
Pateicos par mašīnīti, kura mani vizina. Nebeidzu pateikties par autovadītāja tiesībām, kuru nolikšanai līdzekļi uzradās brīnumainā kārtā.
Pateicos par iespēju satikt tos cilvēkus, kuri ietekmē manu pozitīvo starojumu un augšanu. Pateicos par iespēju kādam palīdzēt - darbā, sadzīvē u.t.t. Pateicos par tām situācijām, kuras man parāda, ka ir vēl kur augt, ko mācīties, ko domāt un saprast.
Man šķiet, jo vairāk pateicos, jo augstāk lidoju. Un ir tieši tā, jo vairāk pateicos, jo izjūtu, ka man atkal nāk klāt...
Novēlu mums visām ik uz soļa atrast par ko papriecāties un arī pateikties :)

dainarozenberga* - 2012-02-14 05:17
Elīza, :))))
Acīmredzot Tev daudz laika jāpavada ceļā uz darbu un no darba. Ceļš var būt Tava meditācija. Es katru rītu, kad devos uz darbu ar mašīnu (viena pati) balsī sarunājos ar Dievu. Tas bija viens fenomenāls laiks... Un katru reizi, kad esmu mašīnā viena - sarunājos ar Dievu, man tur ir ļoti viegli pieslēgties dievišķajai enerģijai, lai cik neticami tas skanētu.
Manuprāt, ir svarīgi ieviest kaut kādus rituālus dzīvē, kurus pildot velti laiku tikai un vienīgi sev. Varūt Tev jau tādi ir, tikai Tu tos pildi vakarā? Varbūt nekas no tā tieši Tev nav nepieciešams... Katram jau sava pieredze... Bet ja harmonijas nav, tad nemitīgi ir jāmeklē... Mani šībrīža rīta rituāli ir radušies pakāpeniski, pamēģinot un saprotot, kas der un kas nē...

Inese* - 2012-02-14 05:18
paldies, Dainīt, par rakstu. Šim rakstam ir ļoti harmoniska un maiga enerģētika. un pat ja es ar nedaru lielāko daļu no tiem 1,5 stundas rituāliem, es baudīju raksta plūdumu kā tādu:)

Bet runājot par 1,5 stundu - ja man ar vajag apmēram tikpat lielu laiku pirms iziešanas no mājas. Un pat varbūt nevis lai pucētos, bet lai pārslēgtos no vienas enerģētikas citā.
Svarīgi jau ir vispār sākt sevi mīlēt un piemeklēt laiku pašai priekš sevis. un tad vai tā ir stunda vai pusotra, tas jau ir pakārtots jautājums.

Ļoti laba diskusija.
Dainīt - Tu varētu uzrakstīt rakstu par to kā noturēt kursu vai izvēlēto ceļu :)

dainarozenberga* - 2012-02-14 05:23
Ilona,
Galvenais, lai mērķis sniedz labumu cilvēkiem, tad viss notiks ar Dieva svētību.
Par to agro celšanos - ir tieši kā raksti - vislabākais un svarīgākais miegs ir no 22:00-24:00, kad atpūšas mūsu smadzenes. Principā, jā, ar 6 stundām vajadzētu pietikt, tas nozīmē celšanos 4os... Es šobrīd ziemā to nezinu vai spētu realizēt, bet vasarā būs jāmēģina celties ar sauli, skatīsimies kas sanāks... Viss kopā ar dabas ritmu.
Es esmu cilvēks, kam vajadzīga "rutīna", laika plānojums, lai nepalaistos slinkumā... Tādēļ arī sevi nedaudz disciplinēju un brīžos, kad palaižos, tad arī ļoti ātri jūtu sekas...

dainarozenberga* - 2012-02-14 05:29
Inesīt, mīļš paldies Tev! Un, jā, man arī radās doma par rakstu, kā noturēt kursu... :)))))

DaceH* - 2012-02-14 16:42
Daina, milzīgs paldies par šo jauko rakstiņu - lasu un tveru katru domu! Es domāju, ka tam rītam ir jāsākas tā, kā Tev vislabāk patīk! Mans rīts vasarā arī gandrīz vienmēr sākas pirms visu mājinieku pamošanās...Savukārt tagad ziemā, vīrs ir pārņēmis visu modināšanu, kafijas vārīšanu utt..Un es to izbaudu, jo zinu, ka nāks gaišāki rīti un es atkal būšu tā, kas ieriktēs visu ģimeni jaunai dienai! Arī es esmu izveidojusi savus rituālus, lēnā garā padzert tēju, noskaņoties dienai, noskaitīt lūgšanu, pateikties par visu labo, kas ar mani un maniem mīļajiem notiek, ar baudu pabrokastot, pārskriet savām mīļajām interneta lapusēm (viena no tām ir šī lapa) un tad diena sākas...Un tā ir mana diena, mani rīti, mana laimes sajūta...Un tad, kad es saprotu, ka tieši šie mani rīti, ne cita cilvēka rīti ir tie kas mani piepilda, tad laimes sajūta nepazūd. Nevajag skatīties, kā citi dara, jo ne vienmēr cilvēku rada laimīgu auksta duša vai tēja kafijas vietā! Ir jādara tikai un vienīgi tā kā Tu gribi, kā Tev patiktu! Un tad arī atradīsies viena lieka stunda pašā rīta agrumā!
Lai Jums visām mīlestības piepildīta šī diena! :)

dainarozenberga* - 2012-02-14 16:47
Paldies, DaceH!
Zini, mans mērķis arī bija, iedvesmot atrast savas lietas, savus rīta rituālus! Tieši tā arī ir, kas der vienam var nederēt man, bet citreiz, tas kas der citam, var derēt arī man! :)
Un es piekrītu Daciitei, visa pamatā ir pateicība ik uz soļa. Par jaunu dienu, par siltu rīta tēju vai kafiju, par mīļajiem cilvēkiem līdzās...
Baudam, katrs savus rituālus! :) Kā arī pieturamies pie tiem... :)

Vaira* - 2012-02-14 16:53
Labrīt mīļajām sievietēm Valentīnos!Mana darba diena sākas 5.30 un sagatavošanās ar labajām domām un pateicību un vingrojumiem ,ir kā Dainītei..1,5st,un neko nevar mainīt,jo šis rimtais laiks nav jāsteidzina,bet jāsajūt...Gribu pastāstīt par šī rīta burvību...eju uz darbiņu,priekšā sētnieks,kas iztīrījis taciņu,un es katru rītu viņa darbu godinot,eju tieši pa vienas lāpstas platuma celiņu,kaut arī man nedaudz sanāk līkums,sasveicinamies un viņa man saka-tu kā vienmēr nāc smaidīga ,priecīga,laimīga..pateicos,novēlēju jauku dienu un gāju tālāk.Arī es ejot,tas ir apm 2km,vienmēr sarunājos ar Māti Dabu,Visaugstāko,veltu atzinību īpašajiem kokiem manā ceļā,to daru skaļi...bet ziniet ,vēl viens šī rīta jaukums tāds,ka pēc 20min,atnāk īsziņa,ka manā kontā dēls ieskaitījis 20ls,lai buču svētkos kaut ko sev uzdāvinu...vai tā nav dāvana no augšas(dēls neatrodas Latvijā)....jo tikko mans tēvs pārcieta infarktu,kas prasīja manu milzu izturību un enerģiju....lūk cik skaisti sākusies diena,tā nav sakritība,mēs pašas to veidojam...Paldies,Dainīt,mīļi....lai visām Mīlestības piepildīta šī diena....es izjūtu šo Dieva Mīlestību un esmu bezgalīgi pateicīga un mācos pazemību...

Baiba* - 2012-02-14 18:17
Man arī ļoti patīk rituāli jaunu dienu iesākot, par kuriem jau rakstīju.
Un arī, atnākot mājās pēc darba mēs varam turpināt, lai pārslēgtos- ieiet dušā, 10 minūtes palasīt kādas rindas no iemīļotas un iedvesmojošas grāmatas, kārtīgi izstaipīties vai nesteidzoties iedzert tasi tējas... Un tad ar jaunu mundrumu pievērsties ģimenei, mājai.
Tāpat pirms gulētiešanas man ir savi rituāli- pasaka bērniem, pateicības Dievam, sarunas ar vīru, kad mazie jau guļ.
Arī brīvdienās mums ir savi rituāli...
Man patīk, ka tas man iedod tādu kā fokusu dienai.. Un arī bērniem drošības un paļaušanās izjūtu..


AgneseP.* - 2012-02-14 18:23
Ai, Dainīt. Cik ļoti man patīk šis rakstiņš. Tas dod spēku un iedvesmu:) Paldies!! Parasti mostos lēni un esmu gatava laicīgi un bez steigas, bet vienalga gribas celties vēl agrāk un vēl agrāk. Šodien, Tevis (jā un arī R. Šarmas)iedvesmota piecēlos 15 minūtes agrāk:) nav daudz, bet vienalga jauki.
PAldies, mīļā!!



Lapa | 1 [2] |

Atpakaļ