Balta lapa


Komentārs:

Baiba* - 2012-01-15 04:18
Paldies, meitenes, par jūsu darbu, tas ir neatsverams! Prieks, ka laimes terapija iet plašumā!
Galvenais ar savu piemēru iedvesmot semināra dalībniekus visas zināšanas pielietot praksē un tad jau viss izdosies!



sadaļa: LEKTORI RAKSTA

autors: DAINA ROZENBERGA

Es esmu sajūsmā, ārā puteņo un ar katru mirkli zemi arvien vairāk pārklāj balta sniega sega. Es vienmēr esmu sajūsminājusies par pļavu, kas pārklāta ar sniegu, tik dziļu, ka tikai dažas garākās smilgas spraucas cauri. Man šis skats atgādina baltu papīra lapu, uz kuras zvēri uzzīmē savu rakstu vai kāds slēpotājs  ievelk divu paralēlu līniju zīmējumu. Tas ir tik apbrīnojami, cik ļoti manī sniegs rada sajūtu, ka gaisma vienmēr uzvar tumsu. Lai vai kāds ir bijis rudens, mēs varam būt bezgalīgi laimīgi par to, ka atnāk baltā skaistā ziema un visas rūpes pārklāj ar baltu segu. Ir klāt jaunu iespēju laiks uz šīs segas uzzīmēt savu stāstu. Tieši tādu kādu vēlies.

Šobrīd es ļoti gatavojos nākošās nedēļas Sestdienai, 21.janvārim, kad ap mani sapulcēsies kāds bariņš ļoti īpašu cilvēku. Īpašu tāpēc, ka tieši šajā mirklī katrs būs pie sevis izlēmis, ka vēlas ko mainīt savā dzīvē, savā ikdienā un savās sajūtās. Īpašu, man, tāpēc, ka šī būs pirmā grupa ar kuru kopā es ceru iziet veselu šo apbrīnojamo Ineses radīto semināru ciklu, faktiski vesela gada garumā. Tas viss man nozīmē to, ka esmu vēl viena, jauna savas dzīves posma priekšvakarā.

Viss manas dzīves pēdējais gads ir ļoti, ļoti īpašs, katru mirkli izdzīvoju kā pirmo reizi, jo es arī esmu šeit un šajā mirklī pirmo reizi. Katru savas dzīves mirkli izdzīvoju kā pēdējo, jo otrreiz tieši šeit, tieši tagad un tieši šāda, nebūšu vairs nekad....

Un zini, kas man palīdzēja sevī atrast šo bezgalīgo pateicību un mīlestību. Tu pavisam noteikti nojaut. Tā ir Pavasara studija un Inese.

Es vēl šodien ļoti labi atceros, ko atbildēju pirmajā seminārā pagājušā gada 2.februārī uz Ineses uzdoto jautājumu, vai es esmu laimīga. Mana atbilde bija ļoti līdzīga tām, ko esmu dzirdējusi visos turpmākajos semināros kopš tās dienas no tām meitenēm, ar kurām tiekamies pirmo reizi. Proti – "Manā dzīvē viss „pa lielam” ir kārtībā, man ir vīrs, darbs, mājas, mīloši vecāki, labi draugi, laba veselība, bet mierā un harmonijā ar sevi neesmu. Es nezinu, kas tas ir, kas man trūkst, bet pilnas laimes nav."

Es ik mirkli cenšos paturēt atmiņā šo savu iekšējo sajūtu, jo tikai caur to, kā es jutos tad un to, kāds ir manas dvēseles stāvoklis tagad, es izjūtu šīs fantastiskās Laimes mācības vērtību.

Gada laikā mana dzīve ir izmainījusies par 180 grādiem. Gada laikā esmu pilnībā pārkārtojusi savu vērtību sistēmu un savas prioritātes. Ir pagājis nepilns viens gads un es uz visu, kas notiek ap mani skatos pilnīgi savādāk. Es esmu mīlestības pilna, es izjūtu harmoniju savā dzīvē uz katra otrā soļa. Kāpēc, otrā, jo es vēl mācos un dzīve pārbauda manu vērtību stabilitāti. Nevienam es nevaru nodot it visu savu sajūtu gammu, neviens nespēj līdz sirds dziļumiem sajust, kas manī ir mainījies. Bet ko es varu darīt. Es varu dalīties ar šo mācību, caur kuru Tu vari atgūt mieru un harmoniju savā dvēselē, vari ielaist patiesu un dziļu mīlestību savā sirdī.

Es bieži saku semināros Inesītei un visām parējām meitenēm – es varu parakstīties zem katra vārda, ko saka Inese, nu jau kuru tālāk pasaulē nesu arī es. Kāpēc es tam tik ļoti ticu, tāpēc, ka to visu pielietojot esmu kļuvusi iekšēji par tādu cilvēku, kāda vienmēr esmu vēlējusies būt. Beidzot es no sirds esmu iemīlējusi pati sevi, beidzot, es novērtēju tās vērtības un bagātību, kas manī mīt un ir man apkārt.

Es esmu apzinājusies cik daudz vēl ir jāstrādā un nav laika gulēt uz lauriem, ir jāiet uz priekšu un jāmācās ik mirkli. Viena no vissvarīgākajām atziņām ko izjūtu sevī – nav attīstības bez darbības. Viss, par ko runājam semināros, vai ko lasām grāmatās, ir jāpielieto ik mirkli. Tiklīdz atstlābsti, paslinko, aizbildinies, zini, ka pakāpies 3 soļus atpakaļ.

Bet, kas mani iedvesmo un dara laimīgu ik viena solī, vai uz priekšu vai atpakaļ, ir tas, ka jebkurā gadījumā es attīstos, es mācos, es augu, kā cilvēks, kā dvēsele. Šī stabilitātes, atbildības un, protams, mīlestības pilnā apziņa, dara mani neizsakāmi laimīgu un pateicīgu, par to, kas esmu. 

Ja Tu kaut nedaudz sajuti manu vēstījumu. Ja Tu esi gatava un apzinies, ka vēlies mainīties, lai mainītos dzīve ap Tevi. Es no visas sirds aicinu Tevi pievienoties 21.janvārī, plkst. 10:00, Tērbatas ielā 59/61-1 semināram „Es esmu savas dzīves autors” ar kuru uzsāksim pasakainu gadu, kurš, ja vēlēsies, ienesīs izmaiņas Tavā apziņā un nebaidos teikt, arī zemapziņā! :)

Ar smaidu un  mīlestību,

Daina

Komentāri (11)  |  2012-01-13 23:29  |  Skatīts: 5235x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Brigita* - 2012-01-14 01:05
Dainīt! Fantastisks raksts:) Visa Tava būtība izstaro bezgalīgu mīlestību un dzīvesprieku:) Tu esi lieliska lektore un visi cilvēki, kaspieņems lēmumu doties uz Tavu semināru būs vārdos neizsakāmi lieli ieguvēji! Es no visas sirds Tev novēlu veiksmīgu un mīlestības piepildītu šo jauno posmu Tavā dzīvē!Un darbiņš ko Tu dari, lai ir pavadīts ar lielu Dieva svētību:)
Samīļoju Tevi no sirds!


Inese* - 2012-01-14 06:13
Es lasu un smaidu:) Un atceros sevi Pavasara studijas pašos pirmsākumos. Manī toreiz bija tieši tik daudz enerģijas, emociju, entuziasma. Gribējās iet klāt cilvēkiem uz ielas un teikt - klau, ir iespēja dzīvot savādāk. Laimīgāk!

Jā, es piekrītu Brigitai, ka Tu, Daīnīt, esi brīnišķīga lektore un semināru dalībnieki būs tiešām ieguvēji, izvēloties Tevis vadītos seminārus.

Lai viss izdodas!!!

Diāna* - 2012-01-14 19:47
Paldies, Dainīt! Tā ir patiesa bauda Tevi klausīties un lasīt:)

dainarozenberga* - 2012-01-14 20:08
Paldies manas mīļās meitenes! :) Neko vairāk nevaru pateikt, kā to, ka esmu laimīga!
Gūt var ņemot, gūt var dodot, dodot gūtais neatņemams.

Baiba* - 2012-01-15 04:18
Paldies, meitenes, par jūsu darbu, tas ir neatsverams! Prieks, ka laimes terapija iet plašumā!
Galvenais ar savu piemēru iedvesmot semināra dalībniekus visas zināšanas pielietot praksē un tad jau viss izdosies!

Līga - sen nedzirdētā :)* - 2012-01-15 18:13
Lasīju un smaidīju :) Visi šeit ievietotie raksti ir iedvesmojoši un pats galvenais ko es izjūtu no Pavasara studijas mājas lapas - gaišumu un mīlestību!
Vēlos visai Pavasara studijai un visām lasītājām novēlēt, lai viss iecerētais piepildās, jo tikai mēs pašas veidojam savu dzīvi, lai tā mums ir mīlestības, jaunu atziņu un dzīves gudrību piepildīta :)
p.s. ikdienā ejot ārpus mājas klausos meditācijas un afirmācijas, man radās doma un jautājums - cik forši būtu ja Pavasara studijai būtu sava radio stacija :) Ik dienā cilvēki varētu uzsūkt sevī kādu laimes stariņu, ko pārraida šis radio :) un klausīties tikai iedvesmojošas un labas ziņas, - par sasniegumiem, labām domām, cilvēkiem un skaisto pasaulīti :)
Sūtu sirsnīgus un gaišus sveicienus Inesei un Dainai :)
Līga Tumiņa

Ilona* - 2012-01-16 07:41
Silts silts samīļojiens par šo burvīgo rakstiņu :)

Inga Abreniete - 2012-01-23 02:11
Dainīt, paldies par jauko semināru 21.janvārī. Tas bija tik sirdssilts un iedvesmojošs, es sajutos kā iedvesmojošā dievkalpojumā (tādā esmu bijusi tikai vienu reizi) un tagad tavā seminārā...
Paldies par to sajūtu ko manī radīji. Sirsnībā Inga

dainarozenberga* - 2012-01-23 17:53
Inguci, paldies Tev, ka biji kopā ar mani!
Kā arī, milzīgs, paldies meitenes, jums, katrai, kas bija kopā ar mani 21.janvārī! Jūs katra šīs 3 stundas padarījāt īpašas! Esam uzsākušas brīnišķīgu ceļojumu, kura mērķis, nav galapunkts, bet pats ceļš, kurš jo dienas jo vairāk pildīsies ar mieru, harmoniju, laimi un iedvesmojošu mīlestību! Esmu no sirds pateicīga par katru mirkli, ko piedzīvojām visas kopā.

litalita - 2012-01-24 00:12
Paldies, Dainīt! es arī vēl joprojām kavējos semināra gaišajās sajūtās, pārdomās, tajā burvīgajā " pleca sajūtā" :) ceļu mēs turpināsim!

dainarozenberga* - 2012-02-17 01:12
Mīļo lasītāj!
Ja Tu vēl neesi bijusi nevienā Pavasara studijas seminārā. Aicinu Tevi pievienoties kādam no tuvākajiem semināriem "Es esmu savas dzīves autors" - 22.februārī, 01.martā vai 15.martā. Šī tēma ir tik ļoti īpaša un svarīga, lai saprastu, kur Tu tieši šobrīd atrodies savā Laimes terapijā, pēc tam jau būs vieglāk izvēlēties nākošo tēmu, ko noklausīties. :)

Visi semināri Rīgā notiek mūsu jaunajā telpās - mūsu mājās - Kuģu ielā 11-302!
Tiekamies! :)))


Atpakaļ