Klāt marts:)


Komentārs:

Inta* - 2011-03-03 22:29
Paldies!!! Tāda uzmundrinājuma deva!!! Ļoti pozitīvi!!


 Klāt marts. Un sajūtas ir ļoti pavasarīgas. Saule ir tik ļoti spoža un putni čivina tik dzīvelīgi, ka ir pilnīgi skaidrs – esam gatavi mosties.

 

Atceries, reiz kādā rudens rakstā teicu- visu ziemu veltīsim sev un savai laimes terapijai, bet pavasarī sāksim domāt kā to dot tālāk citiem.

 

Tad nu parunāsim par to, kā un ko darīt, lai saviem mīļajiem palīdzētu mainīties, lai paziņām un satiktiem cilvēkiem nodotu tālāk to mācību un tās zināšanas, kas mūsu dzīvēs jau strādā. Kopā padomāsim kā dalīties ar to, kas tagad mums katrai ir, bet kas nav mūsu.

Mums šīs zināšanas atnāca, lai mēs tās dotu tālāk. Vai ne?

Kāpēc?

Tādēļ, ka tieši došana vairo saņemšanu.

 

Ja vēlies laimi, mīlestību, gudrību, veselību – tad....sāc to dot.

 

Bet kā gan mēs varam tagad palīdzēt tik daudziem cilvēkiem, kuriem vēl arvien neiet labi. Kā gan mēs varam palīdzēt tiem, kas vēl arvien ir bēdīgi, slimi vai dzīvo trūkumā. Ko gan mēs varam viņiem iemācīt, ja neesam nolēmuši kļūt par skolotājiem vai garīgiem līderiem. Ja pašas gribam dzīvot savu laimīgas sievietes dzīvi, darot to darbu, kas nes mums laimi.

 

Lūk. Tieši par to es arī runāju. Dzīvo savu laimīgas sievietes dzīvi un...

...kļūsti par paraugu. Lai cilvēki, skatoties uz Tevi un Tavu dzīvi, redz kā Visuma likumu strādā. 

Un, protams, ka es šeit nerunāju par izrādīšanos vai par veiksmes tēla radīšanu. Nē.

 

Tu un Tava laimes terapija var kļūt par iedvesmas avotu daudziem citiem cilvēkiem kā mainīt savu dzīvi. Tu un Tava laimīgā dzīve tīri enerģētiski var iekustināt citu cilvēku dzīves.

 

Kā to izdarīt?

Vienkārši - izstaro laimi un mīlestību.

 

Ja pirmā mana grāmata un pirmais etaps mūsu laimes terapijā ir „ieelpo laimi un mīlestību” – tātad sakārto pati savu dzīvi, savu iekšējo sajūtu, pabaro katru savu šūnu ar mīlestību, tad tagad mēs pārejam uz to, kā šo savu iekšējo sajūtu dot citiem.

 

Man ļoti daudzas sievietes ir jautājušas – kā lai palīdz saviem vīriem. Kā lai palīdz saviem darba kolēģiem. Kā lai palīdz savām meitām un dēliem. Kā lai palīdz?

 

Pirmkārt, atceries, ka laimes terapija mūs māca pieņemt un cienīt cita cilvēka dzīvi un mācību stundu, ko viņš tagad iet. Pirms mēģināt kādam ko palīdzēt tiešā veidā -  vienmēr vajag padomāt vai viņam šī palīdzība maz ir nepieciešama. Viņš varbūt grib iet šo savu pieredzi un tas viņam prasīs konkrētu laiku. Varbūt nemaz nevajag steidzināt viņu. Šeit vienmēr ir vērts padomāt par kūniņu, kurai nedrīkst palīdzēt izšķilties par tauriņu, jo steiga traucēs nobriest tauriņa spārniemJ

Tātad pirms kādam ko mēģinām palīdzēt – vienmēr jāpadomā vai viņš gadījumā šobrīd nestiprina savus spārnusJ

Tieši šai nozīmē vislabāk vienmēr noder tas, ko rakstīju augstāk – esi vienkārši paraugs, lai cilvēks redz kā Visuma likumi darbojas Tavā dzīvē.

 

Tātad – pirmais solis ir saskatīt otrā vērtību. Pieņem viņa trūkumus un saproti, ka viņš vēl nav izgājis savu laimes terapiju. Viņš vēl nav savu apziņu pārmainījis. Viņš vēl nezina, ka dzīvot saskaņā ar Visuma likumiem ir daudz jaukāk, kā cīnīties pret.

 

Sākumā pieņem cilvēkus tieši tādus, kādi viņi ir un sāc saskatīt viņos dvēseli. Nepievērs uzmanību tam, kas nepatīk. Skaties uz to, kas patīk. Sāc baudīt konkrētā cilvēka klātbūtni. Un Tu redzēsi kā attiecības mainās.

 

Otrkārt – esi uzticīga savai laimes terapijai un vērtību sistēmai. Ja reiz esi nolēmusi no rīta agrāk celties un vakaros iet gulēt 22.00, tad dari to. Tad konsekventi jau sākot no 21.00 liec gulēt bērnus un radi mājās sajūtu, ka ir vakars un mēs visi ejam gulēt. Un ja vīrs sākumā būs neizpratnē kas notiek, tad tici man – paies kāds ½ gads un tā būs pilnīga norma visiem iet gulēt saskaņā ar Dabu.

Vai arī – ja esi uztaisījusi prakšalanu un vairs nelieto gaļu, zivis vai alkoholu, tad nevajag tagad lieliem burtiem paziņot, ka neviens vairs jūsu mājās šos produktus nedrīkst lietot. Dari to sākumā viena pati, bet ļoti konsekventi. Un Tu redzēsi, kā pārējie mainīsies.

Dari visu ar pārliecību un priecājies par saviem rezultātiem. Saskati likumsakarības. Un stāsti to savam vīram, lai viņš arī pamana.

Mēs savā lielajā ģimenē – ar māsām, viņu ģimenēm, - pārrunājām kas izmainījies, kopš kurš uzsācis taisīt prakšalanu. Un tiešām, kad tā konkrēti paskatās, tad – vienam mīlestība atnākusi, citam karjera saveidojusies – un izrādās, ka tas viss noticis tieši tad, kad iztīrīta enerģētikaJ

Šādas pārrunas palīdz sekot pašai savam izvēlētam virzienam, kā arī citi (paši tuvākie) tajā visā ieklausās un ar iesaistās.

 

Treškārt – esi godīga. Tad, kad tiešām kaut kas notiek ne tā kā biji domājusi – nu atzīsti, ka iekšēji, to esi radījusi un piesaistījusi. Un tiklīdz to apzinies – tā ir iespēja mainīt sevi un mainīt notikumusJ

 

Ceturtkārt – lai Tavi vārdi saskan ar Taviem darbiem. Lai nav tā, ka sludini ko vienu un „domā, ka dari” ko vienu, bet īstenībā Tavi tuvākie redz ko pilnīgi citu.

Pavēro sevi no malas. Vai ģimenē un darbā esi tieši tāda, kā tas būtu saskaņā ar savu laimes terapiju. :)

 

Nākoškārt – ja kāds Tev lūdz padomu vai palīdzību – mierīgi stāsti savu pieredzi. Nesaki viņam kā viņa vietā Tu darītu, bet gan pastāsti kādu piemēru no savas  pieredzes, kas palīdz saskatīt līdzības. Mums jau nav jāpieņem cita vietā lēmumi. Tas tiešām būtu lāča pakalpojums. Bet mēs varam palīdzēt cilvēkam izprast kas notiek un saskatīt kurš Visuma likums kā te darbojas.

 

Un vēl – tas, ko noteikti gribu Tev pateikt, ir viens tāds „zemūdens akmens”, uz kura var paklupt, ejot šo garīgās attīstības ceļu – proti, vienā brīdī Tev sāks likties, ka esi šai jomā „guru”. Tev viss būs skaidrs un Tu pilnīgi visu saproti kā tas notiek. Tā, protams, būs taisnība. Tu tiešām esi un būsi ļoti gudra. Bet.... tas var izraisīt augstprātību.

Komentāri (10)  |  2011-03-02 21:53  |  Skatīts: 4780x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Anda* - 2011-03-03 03:21
Paldies,paldies,paldies! Tieši laikā.

Inta* - 2011-03-03 22:29
Paldies!!! Tāda uzmundrinājuma deva!!! Ļoti pozitīvi!!

Ieva* - 2011-03-03 22:51
Šodien pilnīgi jūtu savus spārnus! :)
Paldies!

Gunita* - 2011-03-04 03:48
Sodien atgriezos no LV....pardomas,sajutas un gribesana palidzet....atkal ka naglai uz galvas sis rakstins...Tu vienkarsi lasi manas domas.
Paldies TEV!

Inese* - 2011-03-04 05:28
Priecājos, ka ir tieši tā :)

Karinčiks* - 2011-03-04 15:32
Paldies,Inese!Tā ir Dieva dāvana,kā Tu to pasniedz,sajūti un izdzīvo..Paldies,ka dalies ar to,jo katrs paņem to,cik vajadzīgs.
Fantastiska sajūta,ka esi..Patiesi liels prieks par visu ko dari...Lai Tev veicas un turpini..jo apzinies,ka tā ir vērtība,ko nododi citiem..

Līguce* - 2011-03-06 04:31
Inesīt! Katrs Tavs raksts man liek aizdomāties par savu dzīvi... un ar vien vairāk Ieelpot Laimi un Mīlestību! :-)
Liels, neizsakāms prieks ka Tu esi un Dalies ar mums...paldies!:-)

Inese* - 2011-03-07 01:49
Paldies, mīļās!!!

dainarozenberga - 2012-03-23 17:56
Sēžu un pārskatu senākos rakstus, ko ievietosim jaunajā mājas lapā krievu valodā - vesennajastudija.1w.lv!
Un šeku reku! Šis rakstiņš mani ļoti apbūra un vēlējos arī Tev šo atgādināt! :)

Mārīte Meļņikova - 2012-03-23 18:30
šo rakstu ik pa laikam pārlasu šomēness, jo marts ir mans mēnesis, kurā sākas mans personīgais Jaunais gads:), jo vakar man bija dzimšanas diena.
Skaistu un laimīgu Jums visām pavasari!



Atpakaļ