INDIVIDUĀLĀS KONSULTĀCIJAS pie astroloģes Dinas Maķevicas


sadaļa: KONSULTĀCIJAS
autors: RENĀTE VECVĒRDIŅA

 Esmu cilvēks, kuram ļoti tīk uzzināt par sevi ko jaunu, kā arī es pilnīgi noteikti ciešu no vēlmes visu kontrolēt. Man tik ļoti gribas uzzināt, vai šis ir pareizais ceļš, pa kuru eju, un vai nodarbošanās, ko šobrīd daru ir īstā. Nu, zini to sajūtu, kad iekšā viss trinas un nekas nav skaidrs? Un tad paiet sekunde un Tu vairs nesaproti, par ko pirms brīža „cepies” un šķiet, ka zini visu. Un tad atkal uznāk, ka tik ļoti gribas visu zināt, pamēģināt un izgaršot. Tad enerģija iet pa gaisu un beigās esi tik piekusis un nesaproti, kas dzīvē notiek. Un tik ļoti gribas, lai kāds iedod instrukciju...

Saka, ka ir tikai jāpieņem tas, ka Tev ir nepieciešama palīdzība un viss pats sāks nokārtoties. Es pieņēmu un atzinu, ka netieku galā pati ar sevi un man nudien ir nepieciešama instrukcija pašai sev. Jo visi līdzšinējie centieni sevi iepazīt bija beigušies ar „vazāšanos” visur kur, desmitiem izlasītu ezotērisko grāmatu un draudzeņu sirsnīgo smaidu un jautājumu :”Mīļā, nu vai nebūs jau gana sevi izzināt?”. Bet kā var būt gana, ja nekas nav skaidrs?

Un tad es atradu Dinu. Vai arī Dina mani. Vai arī vienkārši kāds tur augšā nolēma, ka nu jau gan man būs gana censties un ir laiks sevi sakārtot :) Un tur viņa bija - foršā Dina, Pavasara Studijas nometnē. Un, kā izrādījās, viņa ir arī aizrautīga astroloģe un numeroloģe! Atgriežoties mājās, domājot par dāvanu savas mammītes vārda svētkos, nolēmu, ka astroloģiskā konsultācija pie Dinas būs ideāla dāvana! Tas viss, protams, rezultējās ar arī manis pašas kartes izveidi :)

Ja man pāris vārdos jāapraksta Dina, es teiktu - sievišķīgs viedums. Ar viņu ir ārkārtīgi viegli saprasties, viņai nekas nav jāpaskaidro vai jātaisnojas (jā, ar visu savu „vazāšanos” esmu pieredzējusi arī to). Viņa nesaka, ko darīt un kategoriski vairās no pareģojumiem un minējumiem (daudzus gadus atpakaļ esmu pieredzējusi to, ka mani burtiski ieprogrammēja cita astrologa teiktais minējums, kurš par laimi nepiepildījās). Dina ārkārtīgi toleranti runā par cilvēka dzīvi, tomēr, ja esi gatava ar sevi strādāt, arī stingri pateiks, pie kā jāpiestrādā un kādēļ kādas situācijas ir izveidojušās.

Man tuvs ir tas, ka Dinai ir viedoklis par dažādām teorijām un praksēm, kas ikdienas dzīvē var palīdzēt. Piemēram, viņa piemeklēja tieši man nepieciešamās ēteriskās eļļas, kas šobrīd man palīdz tikt galā ar jautājumiem, kuri ir sasāpējušies. Ir tik labi, ja zini, ka Tevi sapratīs un iespēju robežās atbalstīs. Kaut vai ar labu vārdu. Dinas teiktais -„Baidies, bet dari!” - ir mans šī brīža moto manas nodarbošanās attīstīšanā. Par to esmu bezgala pateicīga :)!

Ja Tev ir iekrājies kāds neatrisināts jautājums, kaut kas, kas gruzd, nelaiž vaļā un neļauj baudīt dzīvi par visiem 100%, es pilnīgi noteikti iesaku Tev tikties ar Dinu. Jo to, ka cilvēks ir savā īstajā vietā un ar pilnīgu atdevi dara to, ko mīl, un tas arī padodas, var sajust momentā. Un arī Tu to sajutīsi, es apsolu :)


sadaļa: KONSULTĀCIJAS
autors: DINA MAĶEVICA

 Mani sauc Dina. Esmu dzimusi un augusi talseniece. Ikdienā darbojos ģimenes uzņēmumā, kas saistīts ar nekustamā īpašuma apsaimniekošanu un siltumenerģijas ražošanu, bet mana sirdslieta un otra darbības joma ir astroloģija (arī numeroloģija, arompsiholoģija, fenšui). Ar astroloģiju nodarbojos jau 11 gadus un nevis tāpēc, lai zinātu, kas būs (jo būs tā, kā paši savu dzīvi veidosim), bet, lai arvien vairāk un vairāk pietuvotos savam iekšējām Es, savai Augstākajai būtībai un saprastu, kas tad es īsti esmu. Tieši tādā veidā arī strādāju ar citiem cilvēkiem.

Ļoti daudz laika paņem mans lielākais hobijs – mani 3 brīnišķīgie bērni (11, 9 un 5 gadi). Tai pat laikā vienmēr atradīšu laiku, lai aizietu uz teātri, operu, koncertu vai palasītu grāmatu. Tāpat arī nevaru īsti sevi iedomāties bez mācībām – nemitīgi gribas ko jaunu apgūt, saprast un ieraudzīt. Jā... varētu teikt, ka mana dzīve ir ļoti, ļoti piepildīta un skrienoša, bet tieši tas man ir iemācījis novērtēt mirkli – ieraudzīt interesantu mākoni debesīs, caur kuru laužas saules stari vai arī izbaudīt kafijas smaržu, kuru var pamalkot nesteidzoties.

Enerģiju atgūstu un sevi sakārtoju jogā un meditācijā. 


Astroloģe DINA MAĶEVICA konsultē Pavasara studijā Rīgā, Kuģu ielā 11-302. 

Lai pieteiktos konsultācijai, lūdzu atsūti savu pieteikumu uz e-pastu pavasarastudija@gmail.com!

Piesakoties konsultācijai, lūgums uz minēto e-pastu nosūtīt savu tālruņa numuru, vārdu, uzvārdu, dzimšanas datumu, gadu, laiku un vietu, kā arī ļoti īsi, neiedziļinoties detaļās - galvenās tēmas, par kurām vēlies runāt (piemēram, darbs, attiecības, bērni u.tml.). Ja vēlies tuvāk runāt par, piemēram, bērniem vai savām attiecībām ar kādu konkrētu cilvēku, vēlams atsūtīt arī attiecīgā cilvēka dzimšanas datus.

Konsultācijas ilgums:
 1,5 h. Maksa par konsultāciju: EUR 40,00 (t.sk. PVN). 


SVARĪGI !!!
Apstiprinot piedāvāto konsultācijas laiku, saņemsi rezervācijas rēķinu par summu EUR 20,00 (t.sk. PVN). Tā samaksas termiņš ir 3 dienas pirms noteiktā konsultācijas laika. Ja rezervācijas maksa noteiktajā termiņā nav saņemta, konsultācijas laiks tiek piedāvāts citam klientam. Ja rezervācijas maksa ir samaksāta, bet uz konsultāciju tomēr neierodies, rezervācijas maksa NAV ATGŪSTAMA!


Komentāri (0)  |  2015-11-10 01:47  |  Skatīts: 1623x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ