Pirms Ziemassvētku attīrīšanās


Komentārs:

inese - 2013-12-13 06:15
Jā. Var. Droši piesakies :)
Gaidīsim.



sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Parasti esam pieraduši runāt par ķermeņa attīrīšanu vai mājas attīrīšanu, bet šoreiz gribu Tev izstāstīt vienu veidu kā attīrīt savas domas un energolauku, ko mēs paši Pavasara studijā darīsim šo svētdien Kristīnes Mucinieces nodarbībā.

Lai cik arī tīri dzīvojam, tomēr mūsu domām, attieksmei un enerģijai ir tendence ik pa laikam pieķellēties un izveidot kādus enerģētikas blokus, kuri pēc tam traucē ikdienas situācijās attiecībām un varbūt pat veselībai. Tādēļ laiku pa laikam vērts tos iztīrīt. Un ir jau labi, ja regulāri meditējam, ejam enerģiju attīrošās dušās vai pirtīs, bet ja tomēr sajūta, ka gribās vēl kaut ko, tad ir viens fantastisks veids – izdarīt to ar krāsām, ar gleznošanu, ar enerģiju pārbīdīšanu.

Kristīnes nodarbības vispār ir viena vienīga attīrīšanās arī tad, kad negleznojam. Bet tad, kad mums palīgā nāk krāsas, tad tas notiek tā – mēs iepriekš noskaņojamies un izvēlamies kādu tēmu, ko šai reizē sakārtosim. Pagājšreiz tā bija sapildīšanās ar mīlestību un sava iekšējā bērna samīļošana. Bet šai reizē apzināti pievērsīsim uzmanību blokiem un „netīrībai”, kas mūsos varbūt iekšā vēl paslēpusies. Un tad –kā pēc Kristīnes stāstītā sapratu – darīsim tā, ka iepriekš tieši pavilksim uz āru to, kas uzkrājies nepatīkams. Arī planšetes šai etapā nokrāsosim tumšās krāsās, duļķainas, brūni pelēkas. Nu vārdu sakot –tā reāli sajutīsim un apzināsimies tumsu, kas mūsos nešaubīgi, ka ir. Un tad atļausim planšetēm pažūt, bet pašas pa to laiku savā meditācijā, domās un attieksmē radīsim gaismu. Vēl vairāk gaismas. Vēl vairāk. Mainīsim savu enerģētiku un iekšēji tīrīsimies līdz vienā brīdī ķersimies pie krāsām un mēģināsim tagad uz tā tumšā duļķainā fona radīt gaismu.

Jā – varbūt būs grūti. Bet dzīvē jau ar šad tad no pusdepresīva stāvokļa pāriet uz dzīvesprieku ir grūti. Un tieši tādēļ tas ir tik vērtīgi. Tīrīt. Skalot. Gaismot. Izgaismot.

Pagājušā reizē mana kolēģe to izdarīja manu acu priekšā pilnīgi neapzināti, jo kaut arī mums bija nodarbības uzstādījums zīmēt un gleznot prieku, viņa krāsoja un krāsoja dubļaini pelēku fonu. Un cik es paskatos – tik arvien lielāki dubļi. Un pēkšņi, ne no kurienes viņa sāka ņemt arvien spilgtākas un gaišākas krāsas un izveidoja fantastisku bildi, kurā bija dziļums, spēks, enerģiju, kustība, prieks, mīlestība. Kad Kristīne ar mums visām kopā analizēja šo darbu, viņa teica, ka te ir ļoti piepildīta dzīve ar milzīgu pieredzi. Ka šis cilvēks prot iegriezt enerģiju kustībā un gaismā.

Lūk, tieši šai periodā –Adventes laikā – aicinām ikvienu, kurš grib gada nogales tumsu iegriezt gaismā un mīlestībā, lai sagatavotos Saulgriežiem un jaunam – enerģētiski spēcīgam laika periodam - nākt līdz ar mums šai rituālā (jo savādāk šo gleznošanas un zīmēšanas nodarbību nosaukt grūti). Tiekamies šo svētdien 15.decembrī plkst. 11.00-13.30 Kuģu ielā 11-302. Līdzi nav jāņem ne krāsas, ne otas – tas mums viss ir uz vietas. Vienīgi pieteikties gan vajag iepriekš pa epastu: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni: 29100714


Par dažādiem citiem rituāliem runāsim šī vakara (ceturtdien) seminārā "Ziemassvētku laika laimes terapija".

Uz tikšanos!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (2)  |  2013-12-12 21:06  |  Skatīts: 2189x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2013-12-13 02:02
Labdien! Sakiet, vai sieviete gaidību laikā ar var piedalīties?

inese - 2013-12-13 06:15
Jā. Var. Droši piesakies :)
Gaidīsim.


Atpakaļ