Karmisko mezglu atsiešana


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA
 Kad pirmais solis ir sperts, un mana atgriešanās klātienes semināru vadīšanā vismaz kalendārā ir iezīmēta (šo svētdien divatā ar vīru vadīsim semināru par attiecībām), tad man pēkšņi parādās drošība un apņēmība soļot tālāk un mēģināt noformulēt jaunu tēmu, par kuru man šobrīd pašai būtu aktuāli un interesanti runāt.

Jau ilgāku laiku taustos – kas būs tā tēma, kas mani uzrunās. Nu it kā es zinu, bet kaut kā nevaru noformulēt. Un it kā jūtu, bet vēl ne līdz galam. Un šitā ņemos jau kādas pāris nedēļas, līdz brīdim, kad kādā sarunā ar Tomu beidzot tā tēmas būtība izkristalizējas. Man pēkšņi ir skaidrs, ka es gribu runāt par karmisko ceļu, par karmiskiem mezgliem, par karmiskām mācībām un par to, ka ir kādas jomas, kas mūsu dzīvē padodas ne tik veiksmīgi kā pārējās. Jautājums - ko laimes terapijā tad mēs varam darīt ar šo grūto dzīves daļu? Kā būt laimīgiem, ja kaut kas totāli neiet, nesanāk, nesakārtojas, vai varbūt pat grūst un brūk?

...
Komentāri (0)  |  2015-04-08 03:43  |  Skatīts: 2624x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Aiziešana un palikšana


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Man pretim veras vīratēva gleznota bilde, kurā viņš ir uzzīmējis savu māju. Šai mājā pirms vairāk kā astoņdesmit gadiem ir dzimusi un visu mūžu nodzīvojusi mana vīramāte Es viņu nekad tā nesaucu. Viņa bija mana vīra mamma, un tā arī tika saukta.

Vēl pirms nedēļas mums likās, ka viss var būt labi. Ka ķermeņa un gara spēks var uzveikt slimību, švakumu, grūtumu, bet vakar reizē ar vētru dvēsele bija nolēmusi aiziet. Un tad uzsniga sniegs. Balts, tīrs sniegs. Un visu apklāja.

Šodien ir klusums. Dziļš mierīgs klusums. Skatos uz to vīratēva gleznoto bildi, kur viņas logā deg gaisma. Visa māja tumsā, bet viņas logā deg gaisma. Tā bija ļoti bieži un arī tagad tā ir. Bildē un mūsu sajūtās.

Raudu. Klusi sēžu un raudu. Par skaisti nodzīvotu mūžu, par atvadīšanos. Par bezgala skaistu atvadīšanos nedēļas garumā. Es domāju, ka katra sieviete tā gribētu, lai vīrs viņu atvadoties samīļo un sabučo, lai bērni ir klāt, paijā un saka: „mammīt, tu esi pati labākā mammīte uz pasaules”, lai mazbērni ir domās klātesoši un pattikko dzimušais mazmazbērniņš caur skype.

...
Komentāri (2)  |  2014-03-16 17:16  |  Skatīts: 3141x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Uz ārpusi un iekšpusi


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

Un atkal jau gribu parunāt par vīrišķo un sievišķo. Par to dabas doto atšķirību, kas mūsos pastāv un ko tik grūti dažreiz pieņemt. Man ļoti patika kā to noformulēja Andžejs Reiters mūsu vebinārā – viņš teica, ka vīrieša uzmanība vienmēr būs fokusēta no mājas uz āru, sievietei otrādi – uz iekšu.

Mēs pa priekšu gribam sakārtot māju un tad kaut kur doties, vīrietim būtībā gribas izdarīt visu ārpus mājas, lai pēc tam miers un var atgriezties un atpūsties mājā. Un pat tad, kad vīrietis ir mājā iekšā, viņš tik un tā domā par to, kas ārā (dators, avīzes, tv). Viņam māja ir kā atpūta. Mums kā dzīve. Te notiek mūsu vissvarīgākās attiecības. Te notiek tas, ko esam radījušas – ģimenes atmosfēra, ligzda, ala, pavards.

Es to izjūtu katrā reizē, kad kopā ar vīru gribam saplānot dienu. Man gribas pa priekšu sakārto māju un izdarīt visu, kas ap māju un ģimeni saistās. Viņam visu, kas saistīts ar nokārtošanu, sarunāšanu, piebraukšanu, aizvešanu, tikšanos ārpus mājas. Un interesanti, tad, kad aizbraucam uz to tikšanos vai uz paciemošanos, tad atkal ir tas pats – es varētu nupat tad mierīgi ciemoties, bet viņam jau atkal ir fokuss uz āru, jo jādodas tur, vai jānokārto tas. Atceros, ka tieši tāpat bija manā vecāku ģimenē. Tāpat ir ģimenēs, kuras redzu sev apkārt.
...
Komentāri (14)  |  2013-11-13 18:21  |  Skatīts: 4068x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Pieskarties Debesīm


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PROSJOLKOVA

 Šīs brīvdienas man ir kaut kas tik milzīgs, ka, protams, to nevaru paturēt viena pati pie sevis un man tas Tev ir jāizstāsta. Par šodienas vareno notikumu es jau uzrakstīju – biju uz peldēšanos gongu skaņās. Bet tagad gribu Tev izstāstīt par vakardienu. Vakar mums bija nodarbība pie Kirstīnes Mucinieces. Mēs bijām izprasījuši, lai viņa mums izstāsta par savām sarunām ar eņģeļiem. Un kas vispār ir sargeņģeļi, kas ercenģeļi un kā ar viņiem komunicēt un kad kuru aicināt.

Pilnīgi godīgi kaut kā par to tik smalki nebiju domājusi un tagad, kad Kristīne to stāstīja, tad man savukārt par sevi jādomā – kā es vispār tik svarīgu dzīves jomu biju palaidusi garām. Man ārkārtīgi patīk Kristīnes nodarbību norise. Viņa vienkārši stāsta par savu dzīvi un kā kurā periodā ar katru no eņģeļiem tikusies, sarunājusies, kad tas bijis vajadzīgs, kad vairs ne. Un tas ir tik viegli un saprotami. Viss uzreiz tik klātesošs un reāls.

...
Komentāri (1)  |  2013-10-21 04:53  |  Skatīts: 2967x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Veselums, spēks, veselība


 Arvien biežāk es saņemu jautājumus – kā atbalstīt savu vīru? Kā iedvesmot viņu? Kā dot viņam tik daudz enerģijas, lai viņš varētu būt veiksmīgs. Kā izveidot ģimeni? Kā sakārto to vai citu jomu savā dzīvē.

Un šim visam ir viens kopīgs pamats – dot vari tikai to, kas Tevī ir. Ja Tevī ir spēks, veselība, laba enerģētika, mīlestība, ja Tu esi kanāls dievišķai enerģijai un ja to visu gribi dot saviem mīļajiem – tad viss ir kārtībā, Tev ir ko dot un Tev ir brīvās gribas lēmums to darīt. Ja kāds no šiem abiem iztrūkst, tad... dzīve to arī parādīs.

...
Komentāri (0)  |  2013-08-13 21:20  |  Skatīts: 2245x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Rīt Kristīne Muciniece


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šorīt Tev rakstu un domāju kā lai pastāstu to, kas man liekas tik ļoti vērtīgs un svarīgs un lai tas skan tā godīgi un tīri. Stāsts ir par Kristīni. Par Kristīni Mucinieci, grāmatu sērijas „Eņģeļu acis” un Mīļgrāmatiņas autori.

Ja esi lasījusi Kristīnes grāmatas, tad zini, ka viņas grāmatas attīra un lasītāju piepilda ar Gaismu. Es tagad atkārtoti lasu Kristīnes pirmo grāmatu „Kristālu glabātāji” un daru to tādēļ, lai ...kļūtu labāka. Pilnīgi godīgi varu pateikt, ka šīs ir grāmatas, kuras mani dara labāku, dziļāku viedāku.

Kristīne ir ārkārtīgi dvēseliska un viegla, viņa ir dziļa un pilna Gaismas. Viņa savas zināšanas dod caur sirdsgudrību. Viņas nodarbības ir tik....trauslas, dziļas, netveramas un ar dievišķo enerģiju pildītas, ka to tā aprakstīt un izstāstīt vārdos īsti nevar. Es esmu pārlaimīga, ka Kristīne piekrita pie mums Pavasara studijā vadīt seminārus un man šķita, ka tā tas būs un būs. Bet ir tā, ka viņa saka – grib vairāk rakstīt, grib gleznot un viņas formāts nav izrunātie vārdi. To, ko mēs dzirdam un kas priekš mums ir tik daudz, viņa saka, ka ir tikai daļiņa no tā milzīgā, kas viņā pašā patiešām ir.
...
Komentāri (0)  |  2013-06-28 18:24  |  Skatīts: 1805x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Par vēlēšanos, par izaugsmi, spēku un vizualizāciju


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien kā jau itin bieži caurskatu dažādus youtube klipus un lekciju ierakstus un pēkšņi redzu, ka mans viens no augstākajiem skolotājiem un autoriem - Sergejs Lazerevs, ļoti kategoriski iestājas pret vēlmju un mērķu vizualizēšanu. Un īstenībā iet vēl tālāk un saka, ka vizualizēšana ir pilnīga pašnāvība.

https://www.youtube.com/watch?v=GlYt3f2VGnY

Domāju...nu kaut kas traks, man tik ļoti daudz kas no viņa der un tai pat laikā man tik ļoti labi strādā vizualizēšanas metode. Kas te ir pa nesakritību?

Un izrādās, ka viņš runā par cilvēku vēlmju piepildīšanos bez enerģētiskā seguma tam visam. Ka cilvēks ar savu spēju vizualizēt, saņem vairāk un nokļūst pie mērķa ātrāk, nekā spēj uzaudzēt savu enerģētiku, lai to visu paņemtu pretim.
...
Komentāri (11)  |  2013-05-30 17:43  |  Skatīts: 4617x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Mainīties jau šodien


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Par laimes terapiju un par to, cik svarīgi ir uzņemties atbildību par savu dzīvi pašam un jau šodien, Pavasara studijā runājam jau četrus gadus. Tomēr ir tādi, cilvēki, kas mūs iepazīst un satiek tikai tagad. Un mēs jau zinām, ka priekš katra no mums – viss notiek īstā laikā un īstā vietā tieši tad, kad esam tam gatavi.

Un tā es saņemu un saņemu vēstules par to kā būt laimīgām, un te fragments no vienas no tām:

 Mūsu attiecības es varētu aprakstīt kā viļņveidīgas - ir vai nu neitrāla pozīcija, vai arī dusmu izvirdums, bet nekad, jā tiešām, nekad, nav bijusi laimes sajūta. Laime man asociējas, kad divi mīloši cilvēki ir blakus, sēžot blakus apskauj, ar prieku veicās visi mājas darbi, ir spēks pagatavot vakariņas, ir vēlēšanās rotaļāties ar bērniem, kaut ko veidot, darīt, vai vienkārši iziet visiem pastaigā. Bet man no tā nav nekā. Man ir visi ieroči - draugs, bērni, es pati, bet es nemāku, man nav motivācijas to visu likt lietā. dzīvē nekas nenotiek pats no sevis, mēs katrs pats esam savas laimes kalējs. Pēdējā mēneša laikā es pati nesaprotu, kāda iemesla pēc, palieku īgna, uzkliedzu uz bērniem, ar draugu vispār mēs runājam tikai ikdienas jautājumus - cikos vakarā izņemim bērnus, vai tev ir kādi plāni vakaram, vai uz brīvdienām atkal domā doties uz laukiem utt. Grūti to visu uzrakstīt, bet kamols kaklā šobrīd ir ĻOTI liels”.
...
Komentāri (2)  |  2013-05-14 18:42  |  Skatīts: 3422x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Zelta vidusceļš jeb kā noiet pa virvi


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šorīt esmu mājās, jo izlēmu neaiziet peldēt. Un tas mani rosina uz sarunu ar Tevi par to – ko tad nozīmē „sevi nenodot”, ko nozīmē „saņemties” un ko nozīmē „ļauties” un vispār kā to visu atpazīt, atšķirt un nesaputroties.

Man ir trīs „treniņi” nedēļā. Es vienu reizi eju jogot un divas reizes uz ūdens vingrošanu. Tas ir mans ritms nedēļai un es pie tā esmu pieradusi un jūtos ļoti labi. Bet pēdējās dienas un pēdējais mans dzīves periods mani kaut kā ir iegriezis pa daudz. Jau tad, kad rakstīju par bāku (https://pavasarastudija.lv/9590-apzinas-un-komforta-zonas-paplasinasanas/) jutu, ka pa daudz gribas izskriet visur līdzi. Visu laikā padarīt, visu izpildīt. Pilnīgi uznācis tāds teicamnieces sindroms, kad pati vēl piedevām jūtos ļoti labi, ka visu šo skrējienu spēju izpildīt.
...
Komentāri (8)  |  2013-04-25 18:22  |  Skatīts: 4502x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.


Lai pasaule mainītos


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Man tikko kā jautājumu un atbilžu sadaļā meitene bija uzdevusi jautājumu kā atbrīvoties no liekā svara un es tik plaši par to aizdomājos, ka saprotu, tas ir kas vairāk kā atbilde uz vienu jautājumu, un tas ir kas vairāk kā tikai tēma par lieko svaru.

Īstenībā stāsts jau ir par mūsu neapmierinātību ar esoši situāciju un vēlmi, lai būtu labāk. Un tas taču var būt pilnīgi jebkurā jomā – attiecībās, darbā, karjerā, naudas pelnīšanā, ķermeņa izmaiņās, pašsajūtā utt.

Un te nu ir viens ļoti jūtīgs, ļoti svarīgs jautājums – kā sapņot sapņus un būvēt vīzijas par skaistāku nākotni, iekšēji nenomelnojot un nedusmojoties uz esošo situāciju.

Tātad – no vienas puses tas, ka negribam tā, kā ir šobrīd –tas ir tas virzošais spēks, kas mūs mudina celties un darīt savādāk. Tātad- it kā tur nekā peļama nav. Bet izrādās, ka tas tā ir tikai virspusēji. Izrādās, ka – ja gadījumā esošo situāciju nepieņemam un tam veltām patiešām daudz negatīvas un noliedzošas enerģijas, tad šis graujošais spēks ir pamatā nākotnes plānu nerealizēšanai. Tad vienkārši lielākā daļa mūsu spēku un enerģijas aiziet negatīvajā virzienā
...
Komentāri (7)  |  2013-02-22 19:05  |  Skatīts: 4468x         Ieteikt draugiem       TweetMe        Dalīties

Lasīt tālāk.



Lapa | 1 [2] [3] [4] |