Veselums, spēks, veselība


 Arvien biežāk es saņemu jautājumus – kā atbalstīt savu vīru? Kā iedvesmot viņu? Kā dot viņam tik daudz enerģijas, lai viņš varētu būt veiksmīgs. Kā izveidot ģimeni? Kā sakārto to vai citu jomu savā dzīvē.

Un šim visam ir viens kopīgs pamats – dot vari tikai to, kas Tevī ir. Ja Tevī ir spēks, veselība, laba enerģētika, mīlestība, ja Tu esi kanāls dievišķai enerģijai un ja to visu gribi dot saviem mīļajiem – tad viss ir kārtībā, Tev ir ko dot un Tev ir brīvās gribas lēmums to darīt. Ja kāds no šiem abiem iztrūkst, tad... dzīve to arī parādīs.

Būs kašķi, būs neiecietība, būs agresija un dusmas, būs vainas apziņa un aizvainojumi un rezultātā slimības un sliktas diagnozes.

Kāpēc?

Jo trūkst enerģijas. Trūkst spēka. Trūkst mīlestības un gaišās vibrācijas.

Vai vari iedomāties kāda esi, kad neesi paēdusi un padzērusies. Nu tieši tā – kašķis un neapmierinātība uz līdzenas vietas. Un savukārt tad, ja pārēdusies? – atkal tas pats, jo viss spiež un sāp, un ir smagi. Lūk, tieši tāpat ir ar mūsu nenolīdzsvaroto enerģiju. Ja kādā čakrā tās ir pa daudz, tad tas ir gluži kā pārēšanās – tā traucē un liek pa sevi manīt, tā spraucās ārā tad, kad vajag un kad nevajag (biežāk, kad nevajag – un tad nu pēc tam sev varam tik pajautāt-diez kāpēc es uzvedos tā, vai kāpēc pateicu tā). Ja kādā čakrā tās trūkst, tad nav spēka un konkrētā joma neattīstās.

Lūk, un tagad iedomājies vienu cilvēku, kuram, piemēram, pirmajā un otrajā čakrā enerģijas nav, toties piektajā ir pārpārēm ;) Kas tur notiks? Viņš izdarīt neko nespēs, otram (partnerim) dot neko nespēs, taču runās un bļaus kad vajag un kad nevajag. No tā arī ir cēlušās teikas par pļāpīgām vai kašķīgām sievām, vai tām kas „zāģē”, un no tā sadzīvē redzam ģimenes, kuri viens uz otru bļauj, kliedz, dusmojās, vai kolēģus un priekšniekus, kas bļaustās un no tā labuma nekāda un paši izdarīt neko nevar.

Ko darīt?

Sabalansēt savu enerģētiku tā lai mēs esam kā veselums kopējā Veselumā.

Tikai tad, kad mēs pašas būsim mīlestības piepildītas un ar nolīdzsvarotu enerģiju visās dzīves jomās – jeb ķermeniski visās čakrās, tikai tad mēs pa īstam varam sākt iedvesmot savu vīru, bērnus un tieši tad mēs varam radīt harmonisku ģimeni. Tieši tad  mums dzīve un veselība sakārtosies un būs laime un mīlestības piepildīta ikdiena.

Kamēr esam slimu enerģētiku - to kā spoguļattēlu saņemam no savas dzīves pretim. Kādēļ? Tādēļ, lai zinātu, ko izlabot, lai zināto, ko sakārtot, lai zinātu –kas buksē un pie kā piestrādāt.

Lai sakārtotu savu dzīvi un savas attiecības jomu pa jomai un soli pa solim, īstenībā mums jāsāk ar sevi un savu ikdienu. Un tikai tad, kad dienām un nedēļām, mēnešiem un gadiem jutīsies arvien labāk un labāk, jutīsies vesela un iedvesmota, laimīga un mīlestības piepildīta, tikai tad varam pārpārēm to dot citiem. Ja nē – tad paliksim tukšas un beigu beigās vienas.

Un pat ja Tev jau ir vīrs un bērni, savi vecāki un vīra vecāki un pilnīgi visus gribas atbalstīt, no sākuma tik un tā ir jāsāk ar sevi un savu laimes terapiju. Un savukārt ja Tev neviena nav, bet Tu to visu gribi iegūt – izveidot ģimeni, radīt un izaudzināt bērnus, sakārtot attiecības ar vecākiem – atkal...Tu to varēsi tikai tad, kad enerģija būs sakārtota.

Es esmu mēģinājusi otrādi. Nesanāk.

Tikai tad, kad jau ar sevi biju tikusi galā, tikai tad, kad mana pašas enerģētika jau bija sakārtojusies, tad mana dzīve to man atspoguļoja notikumos katrā dzīves jomā.

Vai tagad nekas vairs nebūtu uzlabojams? Būtu. Un daru to ar prieku. Jo nu jau gadiem rit mana laimīgā dzīve, kas mierīgi aug savā attīstībā, gaismā un mīlestībā.

Ja vēlies par šo visu parunāt klātienē, tad varu Tevi aicināt uz semināru „Es esmu savas dzīves autors” un tas notiks 14. Augustā plkst 18.00-21.00 Pavasara studijas telpās Kuģu ielā 11-302. Tur tīri prakstiski runāsim par to ar ko sākt sakārtot savu dzīvi jomu pa jomai. Pieteikšanās: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 2900714 (Santai).

Savukārt ja gribi piedalīties sarunās par mūsu enerģētiku, veselību un veselumu, tieši par mūsu veselības saistību ar enerģētikas līdzsvarošanu 7 čakrās, tad aicinu Tevi uz vebināru (semināru internetā) ceturtdien 15.augustā plkst. 19.00 – 20.30 un pieteikšanās: inesesvebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aijai).

Kāpēc aicinu pie mums? –tādēļ, ka sievietes stiprinās savā sievišķībā un spēkā kopā nākot. Dažreiz noder grupas enerģētika, dažreiz apziņa, ka šai ceļā neesmu viena, dažreiz vajag kādu atspērienu, lai uzsāktu, jo....es tiešām Tevi aicinu sākt darīt – nevis vairs tikai lasīt, klausīties, runāt, bet tieši darīt. Uzzini kā – un sāc.

Lai Tev brīnišķīga diena!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2013-08-13 21:20  |  Skatīts: 2246x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ