Es pati


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Reiz māja lapā tika ievietots šāds stāsts:

"Kāds ķēniņš reiz iegājis dārzā un atradis tur novītušas un mirstošas puķes, krūmus un kokus. Uz jautājumu ”Kas noticis?” – ozols atbildēja, ka mirstot tāpēc, ka nespējot izaugt tik slaids kā egle. Kad ķēniņš jautājis eglei, kas vainas – tā sagumusi un teikusi – tas tāpēc, ka nespējot radīt vīnogas kā vīnogulājs. Bet vīnogulājs bijis bez spēka, jo nespējis ziedēt kā roze.

Beigās ķēniņš atrada vienu augu, kurš ziedēja un bija svaigs kā arvien. Tā bija saulespuķe. Viņa teica: „Kad tu mani stādīji, man bija skaidrs, ka tu vēlies saulespuķi. Ja tu gribētu ozolu, vīnogulāju vai rozi, tu tos arī būtu stādījis. Tāpēc es domāju, tā kā nevaru būt nekas cits, kā vien tas, kas esmu, es mēģinu no visas sirds būt es pati!”

Toreiz izlasīju un domāju – cik vienkārši un viegli no vienas puses, un tomēr cik bieži uz šo paklūpam ikdienā, kad apziņas centrs nevilšus vairs nav mūsos pašos, bet kādā citā vietā vai situācijā, kad jūti, ka tas kļuvis svarīgāks ne tik vien par pašu, bet arī svarīgāks par dzīvi. Un tad kreņķējamies, un pārdzīvojam, tad ciešam un mums sāp. Un burtiski novīstam gluži kā šis stāstā pieminētais dārzs.

Es zinu, kā tas ir. Es zinu, kā ir novīst un zinu, cik grūti ir atdzerties. Tas viss bija pirms manas laimes terapijas, kad toreiz savos 30un gados jutos piekusi, veca, no dzīves nogurusi un tā arī izskatījos. Atbilstoši manai sajūtai, viss manā dzīvē sabruka un izjuka.

Un kad tagad konsultācijās un semināros tiekos ar meitenēm, kas jūtas piekusušas, nogurušas un dažreiz tik ļoti dzīvē apmaldījušās, tad gribas vien pateikt – lūdzu, pārliec savas apziņas centru sevī un apzinies, kas esi Tu pati. Saproti, ka viss atkarīgs ir TIKAI no TEVIS PAŠAS. Kad atkal kādai no mums visa dzīve ir sajukusi, gribas kliegt un raudāt vienlaicīgi, bet...nedaru ne to, ne to. Jo apzinos, ka viss notiek saskaņā ar katra mūsu pašu brīvu gribu un izvēli. Tikai..jāsaprot ko gribam un ka savu dzīvi varam mainīt mēs pašas.

Tieši ar sevis apzināšanos sākas dzīves sakārtošanās. Tieši sākot no centra sevī mēs varam atdzerties un sākt audzēt savu spēku. Tieši no mūsu katra personīgās enerģijas un enerģētikas ir atkarīga mūsu veiksme, laime, veselība, bagātība un harmonija mūsu dzīvē. Un ja kaut kas neiet – tad jāattīra un jāaudzē šis savs spēks. Pilnīgi nav jādomā un jāuztraucas par to, kas notiek citu dzīvēs. Nav jāuztraucas, ka ozols ir lielāks, vai roze krāšņāka. Ir jāapzinās, kas esmu es. Es pati. Un, lūk, tad, kad sevi jūtu – sāku audzēt savu spēku, savu pārliecību, savu pašapziņu, savu iekšējo Gaismu, tad manā dzīvē viss sakārtojas. Tieši tad satieku brīnišķīgu cilvēku, ar kuru būtu kopā un veidot ģimeni. Tieši tad varu piepildīt savu ģimeni ar mīlestības pilnu enerģētiku, lai labi ir vīram, bērniem, vecākiem, un tuviem un tāliem radiem un draugiem. No sievietes un viņas enerģijas tas viss atkarīgs.

Rīt – 8.jūlijā sākas Jauns Mēness. Un Jauna mēness pirmajā dienā ir vērts saplānot, sakārtot, pasapņot, vizualizēt, ko visu gribētos savā dzīvē mainīt un darīt savādāk. Tieši šis laiks ir ļoti labvēlīgs jaunu lietu uzsākšanai. Un arī mēs Pavasara studijā esam jauna ceļa sākumā, jo uzsāksim vebināru ciklu, kur tematiski soli pa solim iesim cauri visām tēmām – sākot ar tēmu „Es pati”, kas būs rīt (pirmdien, 8.07), pēc tam tēma par mums pašām un ģimeni, pēc tam – kā sakārtot savu attieksmi pret pagātnes notikumiem tā, lai tie nevis traucē, bet palīdz mūsu tagadnei un nākotnei. Un tā soli pa solim iesim caur visai savas dzīves sakārtošanai.

Ja vēlies mums pievienoties vebināros, tad tas ir ļoti vienkārši. Tās ir internet sarunas. Katru pirmdienu un katru ceturtdienu mēs (tie, kam interesē konkrētā tēma, vai arī gribas pabūt gaišā tīrā enerģētikā) tiekamies onlinā, konkrētā vietnē, un pusotru stundu runājam par mums pašām. Lai pieteiktos, raksti uz: ineses.vebinari@gmail.com vai zvani uz tālruni 29431408 (Aijai).

Es pati vēl arvien esmu sajūsmā par to iespēju, ko mums dod internets, ka varam būt katra savā pasaules malā un tai pat laikā kopā. Es no savas mājas, Tu no savas, kāda meitene Valmierā, kāda Ventspilī, bet kāda Ņujorkā vai Londonā. Sanākam visas kopā, parunājamies, sapildāmies un dodamies savās dzīvēs jau savādākas – gaišākas un laimīgākas.

Lai Tev brīnišķīga diena Dziesmu un Deju svētku skaņās un rīt, pirmdienā – tiekamies, lai parunātos pašas par sevi. Vebinārs sākas plkst. 19.00. Pieteikšanās gan jau rit pilnā sparā un to tad vajadzētu sadarīt jau pa dienu.

Sūtu Tev gaismu un mīlestību!

Ar mīļumu, Inese
Komentāri (1)  |  2013-07-07 19:19  |  Skatīts: 1733x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
vingo - 2013-07-14 20:40
Paldies! Ļoti motivējošs raksts. Patiešām bieži skatāmies un domājam, ka citu dzīves ir kā vērtas, aizmirstot par to, cik daudz pašām dots. Cenšos audzēt spēku, attīrīties no nevajadzīgā....

Paldies, Inese, par tik spēcīgiem un motivējošiem vārdiem!
Jo vairāk dzīvosim savu dzīvi, spodrināsim gaismu sevī, jo vairāk laimes un jaukus cilvēkus satiksim! Lai mums izdodas!


Atpakaļ