Vienkārši Ziņģīte


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Lai rakstītu par Inesi Ziņģīti, gribās to darīt kājās stāvot. Jā – tieši tik lielu cieņu es jūtu pret viņas darbu, darbošanos, sasniegumiem, vienkāršību, spīvumu un spēju dot tik daudz enerģijas. Manā skatījumā viņa ir mūsu Latvijas lepnums. Manā skatījumā viņa ir dzīva leģenda.

Tieši vienu dienu iedomājos –kā un kurā brīdī cilvēks kļūst par leģendu. Vai tad, kad viņš sasniedz ko īpašu, vai arī tad, kad viņam jau ir daudz gadu, vai arī tad, kad viņam seko tik daudzi. Diez kā tas notiek.

Inese Ziņģīte man liekas kā paraugs – gribasspēkam, dvēseles spēkam, ķermeņa spēkam un spējām. Katru reizi kā par viņu iedomājos, manī ir tik milzīga motivācija celties un darīt, ka patiešām nevaru iedomāties nevienu citu tik ļoti motivējošu cilvēku dzīvi.

Vai Tu zini, kas ir Inese Ziņģīte? Vai zini ar ko viņa nodarbojas?

Viņa ir izveidojusi fantastisku programmu jeb metožu kopumu, kā mēs paši saviem spēkiem varam tikt galā ar savu ķermeni, asinsriti, fizisko un psiholoģisko jušanos, mundrumu, motivāciju, iedvesmu un veselību. Šis metožu kopums viņai pašai ir palīdzējis uzcelties no gultas pēc ilgstošiem nekustēšanās gadiem. Šī viņas pašas izstrādātā metode ļauj viņai savos cienījamos gados darīt fantastisks lietas un piedevām demonstrēt absolūti brīnišķīgu auguma veidolu.

Es reiz kādā konferencē uzstājos uzreiz aiz Ineses Ziņģītes. Viņa bija tik fantastiska, tik harizmātiska, tik enerģiska. Viņa tik labi prot „paņemt” publiku un aizraut klausītāju. Viņa ir tik laba oratore un aktrise, ka toreiz domāju „mīļā pasaulīt, ko gan es lai tagad pēc tā visa vispār lai saku” :) Protams, viss bija kārtībā un arī mani publika uzņēma ļoti labi. Bet pateicoties šim notikumam, es redzēju to spēku, ar kādu Inese spēj iekustināt 200 cilvēku auditoriju un iegriezt kolektīvo enerģētiku pozitīvā virzienā.

Šoreiz rakstu tādēļ, ka esam uzaicinājuši Inesi Ziņģīti pie mums Pavasara studijā ciemos. Mūsu Sievišķības skolas viesistabā nākošnedēļ būs īpašā tikšanās un sarunas tieši par to – kā būt sievišķīgām, kā veselām, kā vitālām, kā enerģiskām, kā pašām sev palīdzēt tikt galā ar ķermeni, ar savu pašsajūtu un izskatu.

Ja Tu neesi vēl tikusies ar Inesi Ziņģīti, tad es jau saku - ka vienreiz dzīvē tas ir jāredz un jāizbauda. Vai pēc tam tas iedzīvosies Tavā dzīvē? Nezinu. Mēs brīžiem esam pa slinku un kūtru lai diendienā ar sevi pastrādātu un samīļotu, samasētu un sarīvētu savu ķermeni. Es pati bieži vien daru un tikpat bieži atkal izlaižos, tad atkal daru un atkal izlaižos. Viss notiek kā pa kalniem. Bet...man ir viena priekšrocība – es esmu bijusi uz Ineses nodarbībām un zinu kā jādara. Un tālāk jau tā ir mana spēja saņemties – vai darīt vai nedarīt. Ja nebūtu redzējusi – godīgi varu pateikt, ka pati to visu neizdomātu.

Tādēļ es jau saku – jāatnāk un jāizprovē.

Būs jauna motivācija atkal uz pavasari ko jaunu uzsākt. Būs metodes paraugdemonstrējums, ko Inese vienmēr rāda priekšā katrā tikšanās reizē. Būs iespēja parunāt, uzdot jautājumus un izprasīt par visu daudz smalkāk kā no lielās skatuves.

Tā kā – esi laipni aicināta nākošā ceturtdienā, 2.maijā plkst. 18.00-21.00 uz tikšanos Sievišķības skolas Viesistabā ar Inesi Ziņģīti.

Pieteikšanās pa tālruni 29431408 (Aijai) vai e-pastu: sieviskibasskola@gmail.com
 
Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-04-24 20:34  |  Skatīts: 2120x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ