Pārdomas par pārmaiņām


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tā. Nu tas ar mani ir noticis. Esmu saņēmusi vēstuli, kurā man lūdz izskaidrot gaidāmās pārmaiņas, kas saistītas ar 2012.gadu un tālāk.

„...Tu varētu uzrakstīt rakstiņu par to, kā Tu izproti tās pārmaiņas, kas norisināsies uz Zemes. Jo tuvāk nāk decembris, jo biežāk par to iedomājos un jāatzīst, ka arī stresiņš pieaug, jo bail, kas būs. Pēc visa, kas līdz šim ir lasīts par pāreju, rodas sajūta, ka tā būs viegla un patīkama tikai tiem, kas ir balti un pūkaini, tālu aizgājuši pa garīgo ceļu, bet priekš visiem pārējiem parastajiem - kaut kas šausmu pilns. Iespringstu, lai kļūtu arvien baltāka un pūkaināka līdz tam decembrim, bet liekas - ko nu vairs paspēt... Ja neesmu tāda paspējusi kļūt pāris gadu laikā - ko tad paspēšu pāris mēnešu laikā! Un protams, stresiņš arī par saviem tuviniekiem un draugiem, jo viņi neviens neiet garīgo ceļu - kas tad būs ar viņiem?..”

Uzreiz man jāsaka, ka es galīgi nejūtos gudrākais eksperts šai jomā un faktiski man pirmo reizi ir diezgan liela mulsuma sajūta par šādu tēmu šeit runājot tik plašā lokā.

Es pati par 2012.gada pārmaiņām neuztraucos un manī nav sakāpinātas intereses par šo jautājumu. Esmu dzirdējusi vairākas lekcijas un man pat šķiet, ka dažas bija te mājas lapā kā linki iekopēti, kan ko saka Lazarevs, gan ko Ļitvins. Man pašai ļoti patika kā pāreju 14.septembra seminārā mums izstāstīja un attēloja Agnese, bet es goda vārds, tagad neņemos to tagad pārstāstīt. Vienīgais, ko mēs varētu palūgt, lai šo tēmu iekļauj kādā no nākošiem Agneses semināru ierakstu diskiem.

Tā mana sajūta un izpratne (kas balstās uz iepriekš nosauktajiem avotiem) ir izveidojusies tāda, ka šobrīd tiek ļoti paātrināts un saspīlēts enerģijas apmaiņas laiks un temps, ka burtiski no Augšas mēs izjūtam papildus spiedienu, lai sāktu interesēties par šiem pārmaiņu procesiem. Ja burtiski vēl 20 vai pat 10 gadus atpakaļ tā bija katra individuālā interese, tad tagad kolektīvā apziņa ir iekustināta un mēs nevaram neinteresēties.

Cik saprotu, tas ir divpusējs process – mēs no savas puses radām interesi un tai pat laikā no Visuma saņemam ļoti lielu informācijas daudzumu un papildus enerģiju. Dēļ šīs jaunās informācijas mūsu prāts un apziņa brīžiem nesaprot ko darīt, jo tas kardināli atšķiras no iepriekšējām zināšanām. Brūk mūsu pasaules uzskati, mainās vērtību sistēma un no mums katra individuāli ir atkarīgs cik viegli šīs pārmaiņas mēs paņemam pretim. Ja esam iesīkstējuši un pieķērušies savam (piemēram, materiālajam vai reliģiskajam) uzskatam, tad dažreiz var likties, ka brūk pasaules kārtība un ka vispār vairs nevar saprast kas ir kas nav. Cilvēkā sākas sajukums un var gadīties, ka tas izpaužas kā milzīgs diskomforts dzīvē. Un tomēr – lai cik jocīgs nebūtu šis periods, tik un tā tajā ir jāiet iekšā, jo vecā sistēma un iepriekšējie paradumi mums vairs neļauj attīstīties, savukārt jaunie bez iepriekšējo sagrūšanas netiek iekšā.

Tieši tādēļ šobrīd ļoti bieži mums pašiem un daudziem apkārtējiem cilvēkiem ir sajukums kā tad tur viss pa īstam ir un kā būs.

Lai pēc iespējas mīkstāk un saudzīgāk izietu šo periodu, ir labi, ja kļūstam elastīgi un mierīgi pieņemam to, kas ar mums notiek. Tieši tādēļ ļoti bieži šeit runājam par apziņas paplašināšanu, par vērošanu, par meditāciju. Vakar biju uz jogas nodarbību pie Tijas un mums tur bija fantastiska pieredze kā trenēt šo vērošanu – lai kas ar mani notiek, lai ko dara mans ķermenis, lai kādas domas plūst caur mani, lai kādas sakāpinās emocijas, es tai visā neiesaistos un to visu tikai vēroju. Esmu šeit un tagad. Dzīvoju sajūtā „es esmu”.

Lai vairotu savu elastību, lai spētu pieņemt un paņemt pretim pārmaiņas, mums jāiemācās tam visam nepretoties. Tieši tādēļ ir vērts iemācīties šo vērošanu – lai kas arī notiek, es vienkārši esmu laimes un mīlestības piepildīta un vēroju notiekošo.

Lūk, un ja šo iemācās, tad jebkuras pārmaiņas pieņemt būs daudz vieglāk un tad mēs būsim „balti un pūkaini” (ievadvēstules terminiem sakot) un varēsim visu iziet ar mīlestību.

Ja runājam par konkrētiem notikumiem, kas mums stāv priekšā, tad mana pārliecība ir, ka 2012.gads un 21.decembris būs brīnišķīgi saulgrieži. Un lai arī enerģētika tad būs ļoti spēcīga, jo ļoti daudz cilvēku enerģijas tam būs piesaistītas, tomēr nekas tāds kardināls vai graujošs nenotiks. Agnese saka, ka šo datumu vajadzētu svinēt ar daudz prieka un līksmības, dziesmām un gaišām domām.

Savukārt īstā pāriešana būs pēc krietnāka laika (6-7 gadiem). Un paldies Dievam, ka tā. Šis laiks mums tiek dots, lai pēc iespējas vairāk cilvēku paspēj izdarīt izvēli un sagatavoties pārmaiņu procesam.

Kā sagatavoties?

Paplašinot apziņu un mīlestībā pieņemot visu, kas notiek.

 Ar mīļumu, Inese

Komentāri (18)  |  2012-09-28 00:03  |  Skatīts: 5018x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Dace Kalēja - 2012-09-28 04:51
Man reiz vīrs jautāja: -Kāds ir Tavs B variants, ja gadījumā tā kvantu pāreja nenotiks? Ko tad Tu darīsi???
Tad es viņam teicu, ka turpināšu dzīvot mierā, mīlestībā un harmonijā savu laimīgo dzīvi. :))

Un te es domāju, ka šobrīd mums nevajag tiekties un domāt par kādiem datumiem un vēl jo vairāk baidīties no kaut kā. Tās ir lietas, kuras tādā globālā mērogā mēs vispār nevaram ietekmēt. Un viss jau atkarīgs no tā, kā mēs uztveram to visu, kā mēs mēdzam reaģēt uz dažādām situācijām. Cik mūsos ir miers un harmonija... Cik piepildīti esam ar mīlestību... Vai mākam lielās lietās paļauties uz Dievu un ar mīlestību pieņemt visu notiekošo... Lūk, šīs gan ir lietas, kuras mēs varam ietekmēt. Šis viss ir mūsu pašu ziņā :) Sakārtot un harmonizēt vispirms sevi :) Un tad arī ģimenes locekļi pamazām "aplips" ar šo mieru, mīlestību un līdzsvaru...

Lai mums visām izdodas :))

baibam - 2012-09-28 19:19
Es sapratu, ka pārceļas nevis tie (vai ne tikai), kas ir balti un pūkaini, bet tie kas zina, kādā pasaulē vēlas dzīvot.

inese - 2012-09-28 23:59
Ja ar "balti un pūkaini" saprotam smalku vibrāciju, kurai nav blīvas pretestības, tad der arī šis teiciens.
Plus vēl brīvā griba, ka zinām kādā pasaulē vēlamies dzīvot.

Viens bez otra tie nestrādā. Ja ir brīva griba būt labākā pasaulē, bet pats esi saķellējies pilns ar smagu un blīvu enerģiju, tad tīri dēļ fizikas likumiem tas nevarēs notikt.
Jo vairāk mūsos gaismas, jo lielāka iespējamība tikt pāri : ))


inese - 2012-09-29 00:00
Tātad jo tuvāk Satvas enerģijai jo labāk.
Jo tuvāk Tamazam jo grūtāk.

ronda - 2012-09-30 22:23
Un kā es varu zināt, cik manī ir gaismas un vai es tikšu pāri? Un vai tiks pāri mani tuvinieki? Un kas būs ar tiem cilvēkiem, kas netiks pāri? Viņi nomirs tuvāko gadu laikā?

inese - 2012-09-30 22:36
Mēs neviens nevaram zināt. Mēs vienkārši paļaujamies, ka būs pietiekoši un nepārtraukti sevi pilnveidojam, lai gaismas un mīlestības būtu vairāk:)

Tie, kas netiks pāri turpinās reinkarnāciju zemo vibrāciju pasaulē, līdz savai izvēlei mainīties.
Un mirstība jau netiks atcelta ne tur, ne tur:)
(arī tie, kas tiks pāri, savas dzīves beigās nomirs. Tas nemainās.)

gribubutlaimiga - 2012-10-23 00:09
Es nesapratu par ko ir runa sajaa tekstaa, par kaadiem datumiem?

litalita - 2012-10-23 00:44
gribubutlaimīga - tas "pārejas" mistiskais datums solās būt 2012.gada 21.decembris...

gribubutlaimiga - 2012-10-23 03:38
tikko palasiijos netaa un kluva baisi, tiesaam nebiju dzirdeejusi par ko taadu...tie mineejumi par pasaules galu ir dzirdeeti, bet par taam 3 dienaam tumsaa, gan nee

inese - 2012-10-23 03:40
Tie datumi nemaz nav tik noteikti. Skaidrs ir viens, ka pārmaiņas jau ir sākušās, lai mēs paspējam sagatavoties Zemes kvantu pārejai, kura notiks +/- pēc 5-7 gadiem.

Par 21.decembri nevaja uztraukties, bet labāk to priecīgi nosvinēt un izmantot šo spēcīgo enerģiju, lai vēl vairāk sapildītos ar prieku un mīlestību.

Kas ir kvantu pāreja diezgan labi ir izstāstīts šeit:
http://woman.delfi.lv/dzivesveids/ezoterika/jaunas-energijas-no-kosmoenergetikas-skatijuma.d?id=36195414

Bet īstenībā, ievadot google "kvantu pāreja" var atrast ļoti daudz imformācijas.

Galvenais, par to visu nevajag uztraukties - galu galā mūsu dvēseles tieši tapēc ir izvēlējušās piedzimt, lai izdzīvotu šo laiku :)

daina - 2013-01-29 17:40
"Skaidrs ir viens, ka pārmaiņas jau ir sākušās, lai mēs paspējam sagatavoties Zemes kvantu pārejai, kura notiks +/- pēc 5-7 gadiem."
Es vēl neesmu paspējusi visus rakstus izlasīt, bet vai varētu lūgt kādu skaidrojumu par augšminēto tekstu. Es te katru dienu ienāku un jūtos kā citā pasaulē, citā realitātē:)


inese - 2013-01-29 18:55
Par šo tēmu es neesmu daudz rakstījusi.
Agnese ir uzrakstījusi grāmatu par šo tēmu (Agnese Bērziņa un Enriko Plivcš "Cilvēks uz gaismas viļņa"), kā arī netā ļoti daudz var izlasīt, ja ieraksta -Zemes Kvantu pāreja.

Kā jau rakstīju rakstā - man pašai nav sakāpinātas intereses par šo jautājumu. Nav uztraukuma. Nav panikas. Ir absolūta paļāvība ar atziņu cik svarīgi ir dzīvot šeit un tagad un cik nozīmīgs ir tieši šis brīdis - lai pasaule un mēs kļūtu gaismas un mīlestības piepildītāki.

Bet kā jau rakstīju - informācijas ir ļoti ļoti daudz. pilns nets :))

daina - 2013-01-29 19:37
Paldies par skaidrojumu, un tieši tādēļ, ka informācijas ir pilns nets, vēlējos uzzināt kaut ko jau izfiltrētu:))
Varbūt arī šobrīd neko vairāk par šo tēmu nelasīšu, pareizāk- nemeklēšu, gan jau tā informācija arī līdz manīm atnāks:)))

dainarozenberga - 2013-01-29 20:02
Man uz šo visu paskatīties mierīgi noteikti palīdzēja Agneses seminārs 14.septembrī, viņas un Enriko grāmata, kā arī iesaku izlasīt rumāņu puisīša vēstījumu,ko varu nosūtīt uz e-pastu (droši var jautāt: pavasarastudija@gmail.com).
Man sākotnēji arī tas viss likās "kosmoss", "putni", absolūti nereāla sajūta... Ir skaidrs, ka visu ar prātu nevar izskaidrot, un arī nevajag. Ir jāklausās sevī un jāpaļaujas lielajam Mīlestības spēkam!

inese - 2013-01-29 20:15
o,jā - rumāņu puisīšu vēstījumu pat aizmirsu, bet tas ir pilnīgi īpašs.
Jāņem jāpārlasa.
Atceros, ka toreiz, kad to lasīju pat vairākas reizes, tas mani ārkārtīgi iedvesmoja un es staigāju ar sajūtu - metru virs zemes :)))

daina - 2013-01-30 18:46
Paldies dainarozenberga:)) izlasīju rumāņu puisīša vēstījumu, smaga lasāmviela un tagad manā galvā arī ir pilnīgs "kosmoss ar putniem":)
Ir jābūt ģēnijam lai ko tādu sacerētu un šīs ir tādas lietas, ko nevar pārbaudīt, bet sakritības ir lielas un daudz ko izskaidro.
Starp citu, es jau vasarā ko līdzīgu dzirdēju 7. Adventistu draudzes veselības nometnē, kurā piedalījos (tur pat filmu rādīja), bet tā kā tas bija tik ļoti saistīts tieši ar viņu reliģiju, izceļot savu konfesiju un, piem., katoļu nopeļot, tad es tā uzmanīgi un ar pietāti pret šīm lietām.


dainarozenberga - 2013-01-30 19:22
Daina, sākumā tiešām tas viss liekas pilnīgs "kosmoss", bet man vēstījums deva lielu ticību, ka pasaule tiešām kļūs LABĀKA vieta mums, mūsu bērniem un mazbērniem! Es ticu labajam, es ticu Gaismai...
It visu informāciju, kas mūsos ienāk jāfultrē caur sevi, nevar pieņemt kaut ko par absolūtu patiesību... To zina tikai Dievs... Mums katram sava taisnība... :)))

daina - 2013-01-30 19:45
Mjā... grūti, ka īsti nav ar ko par to parunāt - tikai šeit, paldies meitenes:)
Patiesībā jau ir viegli ticēt labajam un mīlestības spēkam, tikai ik dienu tas jānostiprina sevī, lai kaut kur nepazaudētos... un šī lapa ir īstā vieta, kur to varam darīt kopā:)))



Atpakaļ