Aiciniet mīlestību savā dzīvē!


sadaļa: LEKTORI RAKSTA

autors: ANITA BUZJUKA

Tuvojas noslēgumam mūsu lektoru kursa nodarbības, un mums bija jāizvēlas, par kādu tēmu pēdējā nodarbībā mēs katra vēlamies runāt. Man ilgi nebija jādomā, par ko es vēlos runāt, bez šaubām tā ir Mīlestība, šī nu ir tā tēma, kas manai sirdij ir vistuvākā.

Par sevi varu teikt to, ka ir izlasītas neskaitāmas grāmatas, pabeigtas daudzas skolas, apmeklēti kursi, semināri, dažādas nodarbības. Viss plūst un mainās, arī cilvēku uzskati un pārliecības. Dzīve ir dzīva, viss ir kustībā un mūžīgās pārmaiņās, arī es pati šodien vairs neesmu tā, kas biju vakar. Tā mēs pārdzimstam no mirkļa uz mirkli, vienīgais, kas vienmēr ir bijis un būs – tā ir Mīlestība, viss pārējais ir mūsu prāta radītās ilūzijas. Mīlestība, tā ir pati dzīve, tas ir viss, kas ir mums apkārt, arī mēs paši esam Dieva radīti Mīlestībā. Es arvien skaidrāk un plašāk visā saskatu Mīlestību. Un, jo es augstāk paceļos virs sava prāta robežām, jo vairāk apzinos to bezgalīgo plašumu, ko ietver sevī Mīlestība, tas prātam nav aptverami, tai nav robežu, tā ir pati mūžība. Tas ir tas, kā dēļ mēs šeit uz Zemes esam, lai patiesi iemācītos mīlēt, lai arvien to iepazītu un izjustu dažādās izpausmēs, lai mēs sajustu, ka tā ir mūsu patiesā būtība, visa jēga un saturs. Tā mūs visus vieno ar neredzamām saitēm, kas ir stiprākas par visu.

Manuprāt, šī tēma ir mūžīga un neizsmeļama, jo tāda ir Mīlestība, un par to vienmēr ir vērts runāt un dalīties, jo šādi mēs to aicinām savā dzīvē. Mēs varam apzināti aicināt Mīlestību savā dzīvē, arvien par to domājot, runājot, sajūtot to, saskatot to visā, kas ar mums notiek. Mēs varam arī mutiski vai rakstiski (kā nu kuram ir ērtāk) sarunāties ar to. Piemēram:

„Mīļā Mīlestība, es vēlos vienmēr būt ar Tevi, jo es zinu, ka mēs esam viens vesels, un tikai un vienīgi ar Tevi es varu būt patiesi laimīga! Es Tevi lūdzu - ienāc manā dzīvē arvien vairāk! Esi vienmēr ar mani it visā, ko es domāju, runāju vai daru! Tu esi visa jēga un saturs! Palīdzi man sajust Tevi un to diženo spēku, kas ir Tevī! Es izvēlos vienmēr būt ar Tevi! Es aicinu Tevi savā dzīvē! Lai dzīvo Prieks, Laime, Mīlestība! Lai visiem viss ir labi!”

Šī ir mana šā brīža interpretācija, katrs var atrast savus vārdus.

Mēs visi zinām, ka mūsu dzīvē notiek tas, par ko mēs domājam, runājam, ko jūtam, šādi mēs to radām.

Mīlestība vienkārši ir, tā ir vienmēr un visur, mēs varam vai nu tai ļauties vai nē. Tā ir mūsu izvēle, mūsu brīvā griba. Mūsu spēkos ir tai ļauties un radīt arvien plašāku Mīlestības telpu sev apkārt, šādi ietverot visu un visus, kas ir ar mums, tā arvien vairojot Mīlestību. Paceļamies arvien augstāk, un horizonts kļūs arvien plašāks. Tveram arvien citas vibrācijas un iespējas. Dzīve līdz ar to kļūst gaišāka un skaistāka. Plašāks redzējums atklāj iespējas arvien paplašināt apziņu, mēs paši esam tie, kas izlemj pacelties augstāk, mēs dodam atļauju sevis transformācijai. Viss lielā mērā ir atkarīgs no mūsu izvēles šeit un tagad.

Runājot par Mīlestību, īsta Mīlestība ir beznosacījuma, tas vienkārši ir mūsu iekšējs stāvoklis, un nav obligāti šeit jābūt kādam konkrētam objektam (es šeit domāju vīrieti vai sievieti). Tas ir fantastiski, ja divi cilvēki kopā rada šo Mīlestības telpu, bet ja cilvēks varbūt šobrīd ir bez pāra attiecībām, tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir bez Mīlestības. Jebkurš no mums, neatkarīgi no tā, kur viņš šobrīd atrodas, var būt Mīlestībā. Kā to izdarīt?

Katrs no mums to reiz ir izbaudījis, šo sajūtu, kad mīli visu un visus, kad visa pasaule ir košās krāsās, un radošā enerģija piepilda katru ķermeņa šūniņu, un visus gribas samīļot, to vienkārši vajag atcerēties un apzināti ieiet tajā iekšā. Tas jau arī ir tā saucamais darbs ar apziņu. To var darīt pamazām, iesākumā kaut dažas minūtes dienā, tālāk arvien biežāk, līdz šis stāvoklis pārņem visu būtību, un tas kļūst par  ierasto stāvokli, vienmēr būt Mīlestībā. Kā jau mēs visi zinām, mūsu ārējā pasaule ir mūsu iekšējās pasaules spogulis, tad atliek vien sajust, kāda kļūs mūsu ārējā pasaule, ja iekšējo pasauli būs pārņēmusi Mīlestība.

Viss ir vienkārši, mūsu uzdevums ir atcerēties Mīlestību, jo mēs visi to zinām, sajust to un ļaut tai būt, pašiem izkust Mīlestības okeānā, būt vienotiem ar visiem un visu, jo tā jau patiesībā arī ir, mēs visi esam Viens - VISS IR VIENS, VIENS IR VISS! Viss ir Mīlestība! Tas ir tas, pēc kā mēs visi tik ļoti tiecamies. Tā ir apgaismība! Tā sagaida visus mūs! Tā ir mūsu patiesā būtība! Mēs visi reiz to izvēlējāmies, un šobrīd izejam šo Zemes pieredzi, lai izbaudītu katrs to caur sevi. Būt un pārtapt no jauna! Būt šeit un tagad! Būt tiem, kas mēs esam! Būt katru mirkli un izbaudīt to ar prieku un Mīlestību.

Ja mēs gribam darīt ko labu, pateikt ko mīļu citiem, saviem mīļajiem, tad darām to tūlīt, neatliekam uz citu laiku. Pasakiet viņiem – cik ļoti jūs viņus mīlat. Nezaudējiet šo mirkli, neatliekat to uz rītdienu!

Strādājiet ar savu apziņu!

Radiet dzīvi tādu, kādu vēlaties!

AICINIET MĪLESTĪBU SAVĀ DZĪVĒ!

Pats svarīgākais, vienalga, ko mēs darām, darīt to ar Mīlestību, tad viss izdosies vislabākajā veidā.!

Šis ir mūsu laiks, šis ir brīnišķīgs laiks!

Ir labi un būs vēl labāk!

Anita (*-*)

Komentāri (5)  |  2012-09-10 05:18  |  Skatīts: 3044x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
illva - 2012-09-10 05:45
Paldies Anita...par mīlestības pilno vēstijumu...tik brīnumaini ir lasīt šo skaisto lūgšanu par mīlestību!
Lai cik mīlestības piepildīta es jūtos...reizēm ir tā, ka pārņem bažas vai skumjas...tieši šodien man ir vajadzīga šī skaistā lūgšana.
Ļoti paldies, ka tieši šovakar to ievietoji šeit:)
Sirsnīgā sveicienā:)

stereo - 2012-09-10 17:03
Paldies! Man bija vajadzīgs šis mudinājums, darīt un pateikt tūlīt, neatlikt uz citu laiku. Paldies!

Anita Buzjuka - 2012-09-11 00:36
Paldies, IlIva, par komentāru! :)))
Tavos komentāros vienmēr sajūtu mīlestību!
Paldies, Stereo! :)))
Lai arvien plašāks mīlestības lauks, kurā pilnībā izkūst visi kreņķi un skumjas! Mīlestība ir stiprāka par visu!!!

Anita Buzjuka - 2012-10-24 18:38
Veltījums visiem ''taureņiem'' un ''kūniņām''. Mostamies!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=ywWZUwWsLZM&feature=player_embedded
Vēlu visiem laimi!!!:)))

Anita Buzjuka - 2012-11-20 19:20
Man ļoti patika šī uzstāšanās. :)))
Un atkal jau par Mīlestību.......
Dalos:
http://www.youtube.com/watch?v=7DsBUuMxJ0U&feature=player_embedded


Atpakaļ