Laimes terapija jauniešiem


sadaļa: LEKTORI RAKSTA

autors: DZINTRA ČEVERE

Sveika, 

Septembris jau tuvojas lieliem soļiem, kāds vēl grib noķert vasaru aiz astes, bet kāds jau ir iegrimis domās par jauno mācība gadu sākumu. Šis laiks – 1.septembris daudziem ir kā robeža, kad tūlīt mainīsies ikdiena. Taču tas ir normāls dabas cikls, līdzīgi kā rudens nomaina vasaru tā brīvdienas nomaina darba dienas. Svētku sajūta mijās ar uztraukumu, jo varbūt Tev šis būs pēdējais mācību gads skolā, vai pats pirmais gads jaunā skolā, augstskolā.

Kādas sajūtas tevī raisa šis laiks? Vai tas ir patīkams saviļņojums, vai varbūt uztraukums un bailes? Kā pagāja Tava vasara, vai Tu gribi dalīties ar visiem par saviem iespaidiem un pavadīto laiku, vai labāk lai vispār neviens nejautā neko, un kas tam ir par iemeslu?

Re, cik daudz jautājumu… Mums joprojām ir par ko runāt un ar ko dalīties, tāpēc, līdz ar jaunā mācību gada sākumu, es ar prieku Tevi aicinu turpināt mūs tikšanās semināros.

Nākamajā seminārā „Laimes terapija” mēs runāsim par mūsu mazajiem rituāliem, apņēmību rīkoties, kā arī iemesliem kāpēc Laimes terapija nestrādā.

Uz tikšanos 24.septembrī, plkst. 18.00, Kuģu ielā 11-302.

Dzintra

Komentāri (0)  |  2012-08-29 02:35  |  Skatīts: 1236x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ