Kad «The Secret» nestrādā


sadaļa: LEKTORI RAKSTA

autors: IRINA DOBROVOĻSKAJA

Es zinu noteikti, ka katrs no mums ir nācis šajā pasaulē ar savu konkrēto misiju. Ja Tu esi, tātad tas kādam ir vajadzīgs. Kā zināms – Dievs nespēlējas ar Visumu.

Ir atlicis tikai atrast ceļu pie Sevis. To izdarīt ir viegli un tajā pat laikā ļoti grūti, bet tas ir iespējams – ir tikai jāgrib!

Es bieži uzdevu sev jautājumu, kāpēc dažiem veiksme pati nāk rokās, bet dažiem, lai kā viņi censtos, nekādi neizdodās atrast savu vietu zem Saules. Kāpēc metodes filmā «The Secret», kā arī Ineses „Laimes terapija” vienlīdz labi visiem nestrādā? Tu laikam brīnīsies, ja teikšu, ka abas šīs metodes VIENMĒR strādā. Kur tad ir problēma?  Viss slēpjās mūsu zemapziņā, mūsu novecojušajos uzskatos un aizvainojumos. Tie kā akmeņi, velk mūs uz leju.

Mēs nerunāsim par tiem laimes lutekļiem, kuriem no iepriekšējām dzīvēm mantojumā ir nākusi laba karma. Viņi savu veiksmi ir nopelnījuši.

Parunāsim par visiem pārējiem, t.i. par mums visiem – parastajiem cilvēkiem, kuriem vēl ir jāiziet savs attīstības ceļš.

Iedomājies, ka Tu lej tīru avota ūdeni netīrā glāzē. Lai no šīs glāzes būtu iespējams padzerties ūdeni vajadzēs ļoti daudz. Tātad, lai izšķīdinātu vecos netīrumus, kas traucē mūsu attīstībai (aizvainojumus, nepatiesās zinašanas un pārliecības), mums būs nepieciešams ļoti daudz kristāltīrā ūdens – Dievišķās Mīlestības.

Ar to var sapildīties, no visas sirds lūdzot Augstakos spēkus caur savu Svēto aizbildni, Sargeņģeli vai arī caur Svēto, kas Tev ir īpaši tuvs. Lielas izmaiņas ir iespējamas tikai ar Viņu palīdzību. Palūdz Viņiem, lai attīra Tevi no smagiem aizvainojumiem, lai palīdz atbrīvot Tavu sirdi priekš Mīlestības. 

Man ir ļoti palīdzējusi viena vienkārša attīrīšanās metode. Ar tās palīdzību es atbrīvojos no veciem aizvainojumiem. Es to iepazinu pirms pāris gadiem  un turpinu pielietot ikdienā.

Tā ir havaiešu ārsta-psihiatra Ihaleakala Hjū Lena metode ar nosaukumu HOOPONOPONO (tulkojumā tas nozīmē „visu izdarīt pareizi”, „izlabot kļūdu”. Dakters Hjū Lens ir kļuvis slavens pēc tam, kad viņa darbības rezultātā vienā no psihiatriskajām klīnikām priekš garīgi slimajiem noziedziniekiem, bija likvidēta vesela nodaļa (kur cilvēkus piesprādzēja pie gultas un turēja rokudzelžos). Pēc šīs nodaļas vienkārši vairs nebija vajadzības. Vēl vairāk izbrīna tas, ka dakters ārstēja slimniekus neizejot no sava kabineta. Kā tas bija iespējams?

Viņš iepazinās ar katra slimnieka personīgo lietu un....strādāja ar sevi. Viņš uzņemās pilnu atbildību par šo cilvēku ciešanām un attīrīja savu zemapziņu, izmantojot 4 vienkāršus teikumus:

 «Es Tevi mīlu! Man ļoti žēl. Lūdzu, piedod man. Paldies!»

Arī Tev ir pa spēkam izmainīt savu dzīvi!

Interesanti, ka ar šīs metodes palīdzību ir iepējams attīrīties arī no tiem aizvainojumiem, par kuriem Tu nemaz vairs neatceries, bet kas vēl glabājas Tavā zemapziņā.

Būšu priecīga, ja padalīsies ar saviem rezultātiem.

Ar mīlestību un pateicību,

Irina

Smalkāku informāciju par Hooponopono metodi (krievu valodā) Tu vari izlasīt šeit: https://hooponoponosecret.ru/

Komentāri (44)  |  2012-06-13 22:58  |  Skatīts: 12327x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
inga67 - 2012-06-24 06:55
Tiešām strādā. Liels paldies. Meitenes palīdziet citā problēmā. nav gan īstā vieta kur rakstīt, bet nezinu ko darīt. Ir problēma, jo ir pielietota melnā maģija.

inese - 2012-06-24 18:33
Priecīgus Jāņus !!!!

Ārējās ietekmes spēku uz mums (tai skaitā maģiju, tai skaitā karmu, likteni, tai kolektīvo apziņu.....) nosaka tas cik lieli vai mazi esam atticībā pret šo spēku.
Tātad jo esam lielāki, jo esam gaismas piepildītāki (jo vairāk caur sevi vadām gaismas enerģiju), jo mazāk kaut kas ārējs mūs ietkemē.

Gaismas vibrācijas ir daudz augstākas frekvences. Tā uzvar tumsu. Tā izgaismo tumsu.
Arī maģiju. Arī melno maģiju.

Vienīgais ko savā labā darīt ir pildīties ar dievišķu mīlestību un kļūt lielākiem par kaut kādu tur maģiju :)
(domājot par maģijas spēku, mēs dodam spēku šai maģijai. Vienīgais, ko vajag šai gadījumā darīt ir milzīgā ātrumā caurvadīt caur sevi gaismu)

Lai viss izdodās.

ronda - 2012-06-26 04:25
Par šo metodi ir sarakstīta grāmata: Džo Vitāle & Ihaleakala Hjū Lens "Bez robežām". Valters un Rapa grāmatnīcās 7,49Ls, Zvaigzne ABC grāmatnīcās 6,99Ls. Šodien nopirku un metos lasīt :)) Džo Vitāle par šo metodi mazliet raksta arī savā grāmatā "Atslēga", bet tur ir salīdzinoši maz. Metodes oficiālā lapa Internetā: www.hooponopono.org. Mani ieintriģē šāds citāts no grāmatas "Bez robežām" pirmajām lapām: "...Šīs norises būtība ir brīvība, pilnīga atbrīvošanās no pagātnes." Izklausās tik aizraujoši, ka pilnīgi skudriņas skrien :)))

dzade - 2012-07-04 03:54
Labdien meitenes,
Cik ļoti Jums visām paveicies, ka Jums izdodas šo tehniku pielietot dzīvē un tas vēl arī darbojas. Ir viens cilvēks, kurš man ļoti nodarīja pāri, nu tik tālu, ka saslimu. Nevaru viņam piedot jau 6 gadus, bet te rakstīts, ka man vēl viņam domās jāatvainojas pašai - ja pareizi saprotu. Kā???:). Un ko šajā kontekstā nozīmē uzņemties atbildību? Ja paskaidrosiet, varbūt, ka arī man izdodas? Piedošanas lietās esmu absolūta iesācēja.

irinad - 2012-07-04 04:30
Sveika Dzade,
jebkurā strīdā (pārinodarījumā) ir mocītājs un ir upuris. Jūsu situācijā Jūs atradāties upura lomā, jums tika nodarīts pāri. Jebkurā situācijā ir jāskatās dziļāk, jo patiesie iemesli, kas ir to radījuši, var būt noslēpti, neredzami, jo atrodas zemapziņā. Šie iemesli ir Jūsos, tāpēc un pateicoties kuriem Jūs arī piesaistījāt sev mocītāju - tā arī ir Jūsu atbildība. Jūs to izdarījāt pilnīgi neapzināti (pamatā var būt kāds notikums Jūsu agrajā bērnībā, ko nemaz vairs neatcerieties), līdz ar to joprojām šīs aizvainojums tik ļoti sāp. Piedošana ir jāprasa mocītājam par to, ka esiet neapzināti viņu piesaistījusi. Iespējams, ka viņam šī situācija arī ir ļoti sāpīga. Šīs aizvainojums jau ir radījis slimību. Lai apstādinātu šo postošo procesu, kas pašlaik notiek Jūsos, Jums nekavējoties ir jāsāk piedot sev un viņam! Lūdzu ieklausieties: Nekavējoties! Es iesaku Jums izlasīt Luīzas Heijas, Mirzakarima Norbekova biogrāfijas, kā arī viņu grāmatas. Šie cilvēki ir pārdzīvojuši ko tādu, kas šķiet prātam neaptverams, bet viņi ir īsti uzvarētāji, viņi ir tikuši pāri smagām slimībām ar savu gribas spēku un lielā mērā pateicoties piedošanai. Sāciet pielietot Hooponopono vai citas piedošanas tehnikas nekavējoties! Jūs esiet radīta garai un skaistai dzīvei. Tas tiešām ir tā! Viss ir Jūsu rokās. Par Dievs tas Kungs piedod mums visiem, kāpēc tad lai Jūs nevarētu piedot?

illva - 2012-07-04 18:52
Dzade!
Izklausās, ka Tu esi apzinājusi...savu sāpi...bet tagad nesaproti...kā doties tālāk savā dvēseles attīstības ceļā. Tagad ir tā, ka laiks ir sākt darboties. Un tur nu Tev jādod atļauja pašai sev....ir jāpieņem lēmums....un jāuzņemās atbildība....vai turpināsi turēties pie vecā...vai iesāksi...ko jaunu. Ir divi ceļi....un ir tikai Tavas pašas izvēle.
Vispirms....noskaidro...ko priekš Tevis nozīmē...turēties pie šī sāpīgā nodarījuma....Iedomājies tik...cik ļoti daudz sava laika ...sava ētera....velti šim notikumam. Es ticu, ka atbilde...Tev atnāks.....ieklausies sevī....es ticu, ka Tu to vari.
Lai izdodās Dzade:)
Ar saulainiem šīs dienas sveicieniem:)))

solvitai - 2012-07-05 08:48
Vēlējos padalīties - http://www.youtube.com/watch?v=7Qoq75-DQm4 Video versija Ho`oponopono.
Lai izdodas!

ilonas - 2012-07-05 15:39
Savulaik Lūles Vīlmas grāmatās lasīju, ka sākumā piedošanu varam skaitīt pat tīri mehāniski. Cenšamies, protams, ielikt visu savu sirdi un mīlestību procesā. Bet sākumā to mīlestību ielikt var būt ļoti grūti. Jo MĒS NEMĀKAM MĪLĒT. Un šo vārdu jēgu izprotam tikai tad, kad vismaz kādam jau esam piedevuši. kad esam tikuši vaļā no sev izdevīgās upura lomas - kas palielam izrādās visu laiku pašiem patikusi, jo nav bijis jāpieņem stiprie lēmumi un pašam viss jādara. Jo ir tik viegli kādu vainot pie savām neveiksmēm, slimībām. Nu tieši tāpat kā sliktu laiku.
Un šī piedošanas forma iekļaujot vārdus "Es Tevi mīlu" ir lieliska, jo atmodina mūsu dvēseli.

Ja vajag piedot, gribiet piedot, skaitiet piedošanu mehāniski, pēc tam piesaistiet sirdi un pēc kāda mēneša jau parādīsies brīnumi Jūsu dzīvē. Varbūt ātrāk, ja tam veltīsiet vairāk mīlestības un laika.

Atcerieties, ka sākot piedošanu, var pat palikt sliktāk, bet tas nozīmē tikai to, ka esiet uz pareizā ceļa.

inese - 2012-07-05 16:49
Man piedot kļuva ļoti viegli no tā brīža, kad sapratu - ka neviens šeit nevienam nedara pāri speciāli. Ka tas viss, kas mūsu dzīvē notiek ir mūsu pašu iepriekšējo domu vai rīcības radīts. Ka īstenībā viss, kas notiek nav jāskatās cilvēku attiecību nozīmē, bet gan pašam sevī un savas dzīves kontekstā. (ar ko es to savā dzīvē piesaistīju)
Šeit der izlasīt vai pārlasīt Freižera Zilos putnus.

Sākotnēji var sev jautāt - "ko šis notikums man māca", "kas man ar to ir jāsaprot", "kas man manā domāšanā un attieksmē ir jāpamaina". Jo ātrāk mēs nofokusēsimies uz sevi, jo vieglāk izprast notikušo.
Kamēr noņemamies ar otra vainošanu vai jautājumiem "kā viņš tā varēja", tikmēr zaudējam visu savu spēku un enerģiju.
Un vēl ir tā - ja Visums redz, ka kāds šādu mācību nespēj iziet, tad ir vislielākā iespējamība, ka dos atkārtoti šādus pat notikumus, kamēr cilvēks kļūst stiprāks un beigās iemācās mainīt savu 'paša attieksmi.

Ir cilvēki, kurus it in bieži piekauj, ir cilvēki, kurus apzog, ir cilvēki, kas slimo ar vienām un tām pašā'm slimībām, ir tādi, kam bieži jāšķiras - tas viss liecina tikai to, ka konkrēto mācību cilvēks nav sapratis. Un viņam dod un dod šo situāciju, lai taču viņš beidzot saprastu, bet ...viņš raud, ka slikta karma.
Īstenībā ne jau karma vainīga, bet viņa nespēja paskatīties pašam uz sevi.

Visums runā ar mums visu laiku un saka priekšā kas mums jāpamaina savās domās un savā dzīvē.
Mums tikai ir jāiemācās to uztvert un mainīties.
Mums jāiemācās dzīvot ar laimi un prieku, pat ja mūsu dzīvēs notiek notikumi, kurus negribējām.
Ir jāiemācās palaist pagātni.
Laime ir pašreizējā brīdī.

dzade - 2012-08-01 08:10
Labdien,
lasu Jūsu rakstus un komentārus. Brīnišķīgi. Pati šodien biju pie jūras. Nu jau trešo dienu. Šodien jutos vislabāk. Jau rakstīju, ka iedzīvojos slimībā (bija iesaistīts cilvēks). Vārdu sakot šausmīga spriedze. Rezultātā - veģetatīvā distonija. Nav klasisko lēkmju, bet ir drausmīgi mokošas sajūtas mugurā. Agrāk bija vairāk, tagad - mazāk. Cenšos domāt pozitīvi, meditēt. Vēl nav sanācis mēģināt ieteikto piedošanas tehniku - nu neuznāk tā iedvesma. Gaidu - gan jau būs. Šī situācija ir aiz muguras un tik ļoti nebojā nervus, bet....ir situācija, kad katru nedēļu jāatrodas zem viena jumta ar cilvēku, kas pret mani izturas kā pret tukšu vietu, tas, iespējams, būs ilgstoši. Un tā taču arī ir agresija un līdz ar to manas sāpes uzliesmo no jauna katru reizi, kad jāiet šim cilvēkam garām. Vairs nesaprotu vai mana "slimība" izraisa pretagresiju pret šo cilvēku vai arī " pretagresija" saasina " slimību" . Iekšēji raudu. Un nesaprotu kā reaģēt, kā justies labi šajā situācijā. Nevaru izturēt šādu "agresīvu" sapringumu, kas ir vērsts tikai pret mani (ne pret vienu citu). Piebildīšu, ka neesmu šo situāciju izraisījusi ne ar kādām apzinātām nepatīkamām darbībām no savas puses. Vakar uz pērkona negaisu palika tik ļoti slikti. Piedodiet, ka jūsu jaukajā mājaslapā rakstu par šādām, tik briesmīgām sajūtām. Varbūt paies laiks un uzrakstīšu Jums ko iedvesmojošu. Vai kāds var ieteikt ko darīt, kā nomierināties, kā risināt.

Anita Buzjuka - 2012-11-07 22:30
Sveikas, mīļās meitenes!:)))
Kā jums iet ar HOOPONOPONO?
Man šī metode šķiet patiesi brīnišķīga. Es ar to iepazinos pirms gadiem trijiem, un šorīt tā man vēlreiz par sevi atgādināja. Kā jau mēs zinām, nekas nav nejauši. Dalos ar jums:
http://www.youtube.com/watch?v=hds88-CajXk&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=LkJiRk925NI&feature=related


litalita - 2012-11-09 00:29
Sveiciens Anitai! es pirms 2 nedēļām beidzu lasīt Zvaigznes ABC izdoto Džo Vitāles un Hjū Lena grāmatu "Bez robežām" par šo havajiešu dizedniecības metodi...tā mani ļoti aizrāva un iepriecināja un es tagad ikdienā cenšos ieviest pozitīvās un dziedinošās domas...par rezultātiem vēl nevaru spriest, bet garastāvokli gan tās uzlabo un dod tādu prieka un pacilātības sajūtu! :)

Anita Buzjuka - 2012-11-09 05:47
Paldies par sveicienu! :)))
Labs garastāvoklis, pacilātība un prieks - tas ir brīnišķīgi, ar to jau sākas visas pozitīvās pārmaiņas. Svarīgi ir tas, ko mēs jūtam. Super!!!
Lai izdodas arvien labāk!!! :)))

ronda - 2012-11-09 21:37
Es Hoponopono praktizēju, kopš uzzināju par to šajā lapā. Jāsaka, ka es uzreiz ķēros pie lielām, nopietnām un sāpīgām leitām. Tas, ko varu pateikt - šī metode patiešām strādā. Pagaidām vēl envaru pateikt, ka esmu savā dzīvē ar šīs metodes palōdzību atrisinājusi to un to, taču varu apgalvot, ka negatīvās emocijas patiešām šķīdinās, ka praktizēšanas laikā raisās pazemība sun pieņemšanas sajūtas. Es nepraktizēju regulāri, lai gan gribētos - piem., katru dienu 1 stundu. Pagaidām man stundu diennaktī ir par maz :)) Tāpēc skaitu, kad ir brīvs brīdis vai kad ienāk prātā. Ja praktizētu regulāri un sistemātiski, droši vien būtu citi rezultāti. Man ir padomā viens eksperiments ar šo metodi. Kad to paveikšu, padalīšos ar jums visām.

ilonas - 2012-12-14 12:39
Tas sevis apzināšanās un pilnveidošanas darbs ir bezgalīgs. Kad likās, ka esmu daudziem un daudz ko piedevusi, ka esmu kļuvusi daudz mierīgāka, nosvērtāka, tikai tad sapratu kaut ko ļoti svarīgu... vismaz priekš sevis. Un šis svarīgais ir piedot ne tikai citiem, bet no sirds piedot pašai sev, sajust, kā es pati sevi mīlu un atbrīvoties no visiem sen, sen uzkrātām, jau aizmirstām un vēl neaizmirstām negatīvajām emocijām pašai pret sevi, savām domām un rīcību. Pateikt sev pašai, ka es sevi mīlu un piedodu sev.

Es savulaik kaut kur izlasīju, ka cilvēks savu slimību vai slimo ķermeņa daļu varot izārstēt tai sakot "Es Tevi mīlu". Teikt tik ilgi, kamēr tai pietiek mīlestības un tā ir vesela. Man līdz šim viss cits bija šķitis it kā svarīgāks, pat ja ne vārdos, tad reālajos darbos noteikti.
Piedod sev visas tās neizdevušās lietiņas, slikto emociju, domu un vārdu rašanos ir brīžiem grūtāk kā piedot otram. Man liekas, ka mēs tik ļoti esam pieraduši paši sevi nosodīt un daudz kur nepamatoti vainot.

maijap - 2012-12-20 04:31
Iespējams, ka neīstajā vietā jautāju, bet Inesītei, bija rakstiņš, kur bija ietverta maza zīlēšana :) Saskaitot savus dzimšanas datus un esošo gadu varēja uzzināt savu tā gada tādu kā uzdevumu. Tuvojas Jaunais gads un vēlējos paskatīties ko sola Jaunais gads, bet to rakstiņu nevaru vairs atrast. Vai kāds man var, lūdzu, pateikt, kas tas bija par rakstiņu (ja sapratāt par ko es runāju)? Paldies! :o)

dainarozenberga - 2012-12-20 06:13
Maija, lūk arī rakstiņš! :)
http://pavasarastudija.lv/?a=5104&m=1

Laura _Laura - 2013-03-17 01:30
Kā Jums iet ar šo metodi? kādi tieši ir rezultāti? uzlabojas attiecības ar citiem cilvekiem uz kuriem bija aizvainojumi?

Dace Kalēja - 2013-12-26 23:51
Gribu izcelt no Pavasara studijas pūra lādes šo rakstu, kas nu jau gadu tā īsti (komentāros) nav kustināts.
Ļoti bieži tiekos un sazinos ar dažādiem cilvēkiem, kuri arī jautā par kaut ko praktisku, kas palīdzētu ikdienu uzlabot. Tad šī nu ir viena ļoti praktiska metode. Iesaku!
Man pagāja gandrīz pusotrs gads (kopš šī Irinas raksta izlasīšanas), kamēr šī metode ienāca manā dzīvē. Izlasīju arī Džo Vitāles grāmatu BEZ ROBEŽĀM. Neesmu vēl pieķērusies pie lielo un ieilgušo situāciju risināšanas, bet varu teikt, ka ļoti perfekti šī metode strādā uz ikdienas situācijām, kuras arī būtu sarežģījušās, vai radītu kādas ne tik patīkamas vārdu pārmaiņas, ja es savlaicīgi neuzsāktu šo četrrindīti skaitīt (balsī vai domās, tas ir atkarīgs no situācijas). To es pielietoju pie katra sīkuma, ko es gribētu pavērst citādāk - pārāk piepildīts vēders svētkos - attīru ar četrrindi gan nepatīkamo sajūtu vēderā, gan ieradumu ēst vairāk nekā vajag. Dēlam istabā nekārtība - atkal attīru; vīrs ne tā paskatījās - attīru; pārāk aizņemtas dienas bijušas - attīru; gribētu biežāk satikties ar kādiem cilvēkiem - attīru. Un kad nekas netrāpās prātā tāds, ka es gribētu teikt -Man ļoti žēl. Tad es vienkārši skaitu -Es Tevi mīlu! Paldies Tev! Un tā simtiem reizes dienā. Un visas mazās lietiņas tik lieliski izlīdzinās un sakārtojas man pa prātam :)
Šī ir viena jauka metode, tikai nu ļoti praktiska :) Bez piedarbošanās nekā :))



Lapa | [1] 2 |

Atpakaļ