Brīnišķīga diena


sadaļa: LASĪTĀJI RUNĀ

Sveika!

Nu, tā kā mēs esam pašas savas dzīves autores, jeb, kā man arī patīk teikt, dzīves mākslinieces, tad pašas arī ņemam otu rokā un radām savu dienu, vai ne? Es iedvesmojos no Robina Šarmas video un nolēmu pamēģināt- diena patiesi izdevās lieliska, tādēļ gribu padalīties un iedvesmot arī Tevi. Šarma saka- kā dienu iesāksim, tā pavadīsim, tātad:

1) pirmām kārtām piecelies stundu agrāk, nekā parasti. Man sanāca 5-os no rīta (visi mājinieki vēl gulēja), jo ap 6.30 jau sāku post bērnus uz dārziņu; Pateicu sev smaidīgu „labrīt” spogulī un pateicos jau iepriekš par brīnišķīgo dienu, kas man būs. Nu tad izpucē zobus un

2) pavingro (es atcerējos jogas pozu- sveiciens saulei un izpildīju to, jo man tā ļoti patīk) un padejoju nedaudz, nezinu, manī vispār bija tik daudz līksmības par to, ka šī diena būs burvīga;

3) ieej dušā- nu es gāju kontrastdušā pa Tijas modei, kā jau mēs tagad daudzas sekojam rakstam „Aukstums un ķermeņa gudrība”. Beidzamā auksta ūdens šalts, kārtīgi noberzos ar dvieli, sajūta superīga, ātri saģērbos un, baudot karsto ingvera tēju

4) savā laimes dienasgrāmatā ierakstīju Dienas top 5- tās ir 5 lietas, ko Tu šai dienā gribi paveikt, lai tā būtu priekš Tevis vērtīga diena. Man tās bija: lieliski sagatavoties intervijai (bija viena šodien), būt iecietīgai un pacietīgai pret bērniem un visām situācijām, izdarīt kaut ko, kas ir ārpus manas komforta zonas, izdarīt kaut ko labu nesavtīgi kādam un ēst veselīgi (pagatavoju pavisam jaunu un veselīgu ēdienu priekš mūsu ģimenes- karstos vistas salātus un vēl izspiedu svaigo greipfrūtu- apelsīnu sulu (sulu spiede stāvēja aizmirsta no pagājušā gada vasaras J ). Tev, protams, būs savas lietas, ko Tu gribēsi izdarīt šai dienā- darbā, ģimenē vai savas veselības labā. (padomā, cik daudz labu lietu tas sanāk mēneša laikā, ja katru dienu piecas- Tava dzīve vienkārši nevar neuzlaboties J) Es vēl ierakstīju pateicības, drusku parunājos ar Dievu un visbeidzot noskatījos iedvesmojošus video internetā. Rīt es šai laikā domāju pameditēt. Nu vari darīt visu, kas uzlādē Tevi garīgi. Jā, vēl es pārskatīju savus mērķus. Nu tā, lai turētu tos fokusā. (jāpiebilst,.ka šī man ir pavisam jauna prakse, jo pirms tam biju tāds pa straumei peldētājs- kas būs, tas būs, tagad peldu pa straumi, bet jau zinu, uz kurieni jāvirzās un no kā jāizvairās). 

Tā nu stunda bija pagājusi un es biju pilna spara jaunai dienai. Patīkami, ka nebija nekādu raižu, bet pilnīgs miers, jo visas raizes bija uz papīra vai aizskalotas dušā. 

Nu kā Tev šķiet, kāda bija mana diena? Protams, lieliska! Tā vienkārši nevarēja neizdoties! Es nevaru paredzēt visu, kas notiks manā dienā, bet varu ieplānot savu attieksmi, uzpildīt enerģiju un palikt fokusētai uz patiesi svarīgo.

Mēs jau esam tādas būtnes, kas ātri aizmirst... Un tā ikdienas rutīna ātri ievelk sevī... Tāpēc ir tik svarīgi uzpildīties garīgi katru dienu (pat ja mēs to visu pozitīvo zinām) un fiziski, lai mēs spētu justies lieliski un atcerēties par svarīgo.

Vai Tev arī ir savi rīta rituāli? Padalies!

Lai Tev lieliska šodiena un katra nākamā!

Baiba Mūze

Komentāri (26)  |  2012-01-14 18:55  |  Skatīts: 6871x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Baiba * - 2012-02-01 04:13
Grieta, man prieks!

Ilva - es atkal meklēju vienu iedvesmojošu rakstu no Ievas apmēram pirms gada- diviem par vienu sievieti, 3 bērnu mammu, kas realizēja sapni, neatceros, viņai bija 40 vai 45, kad viņa sāka pasniegt flamenko dejas (pirms tam nebija dejojusi, nu papriekšu kādu gadu- pusotru gāja ļoti cītīgi kursos un bija tik lieliska, ka pasniedzēja viņai piedāvāja arī vadīt nodabības nu kaut kā tā). ja kādai ir info, kurā Ievas vai Ievas stāstu numurā ir šī intervija, lūdzu, padalieties!



Lapa | [1] 2 |

Atpakaļ