Gada skaitlis un raksturojums


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šodien pārkrāmējot mantas un šķirojot, ko paturēt, ko vairs nē, ar mīļumu vēl paturu rokā šī gada savu ikdienas pierakstu kalendāru. Te ir daudz mīļu lietu – gan mans darba grafiks un maršruts, gan domas un idejas jauniem un jau īstenotiem darbiem, pagājušā gada mērķu saraksts un vēl daudzas un dažādas piezīmes. Un atrodu, ka esmu pierakstījusi kādā lektoru seminārā rēķināto sava gada skaitli, kā arī gadu raksturojumu.


Es neesmu numerologs. Īstenībā es diezgan maz pievēršu uzmanību skaitļu sakritībām, lai gan – man ir savi mīļie skaitļi un arī nemīļās skaitļu kombinācijas. Man ir daži paradumi, kas saistīti ar cipariem. Piemēram, kad pērku mašīnu, es vienmēr saskaitu numura skaitļu summu un man ir būtiski, lai rezultāts mani apmierina. Tāpat arī grāmatu atvēršanas svētku datumi vai kādi citi svarīgi datumi – nu uz tiem es tā drusku paskatos. Bet neiespringstu.
 

Bet runājot par tiem gadiem un gadu skaitļiem, tas manā dzīvē kaut kā sakrita tik ļoti, ka šo nodomāju, ka Tev uzrakstīšu. Varbūt, ka šis raksts Tev noder, lai painteresētos par šo tēmu dziļāk. Varbūt tādēļ, lai paskaitītu un paskatītos, kas Tavā dzīvē katrā gadā noticis. Bet vēl var gadīties, ka kāds starp mums šeit ir skaitļu un to nozīmju pārzinātājs un mēs komentāru sadaļā varēsim izlasīt ko interesantu priekš mums visiem.


Nu tad, lūk – kā mums stāstīja viena no lektoru kursa dalībniecēm – Sandra - gada skaitli izrēķina, saskaitot līdz vienam ciparam konkrētā gada summu (piemēram, 2011. gadam tas būtu 2+0+1+1= 4) un savu dzimšanas datumu un mēnesi (piemēram, 20. jūlijam tas būtu – 2+0+7= 9) un šos iznākumus saskaita kopā (manā gadījumā tas būtu 4+9=13=4)
 

Tātad man šogad ir gads ar skaitli 4. Tu rēķini sev savējo.


Un atšifrējums tam ir:
 

1.       Jaunība, jauna cikla sākums, šajā gadā apjaušam savas iespējas visam nākamajam ciklam. Domājam, sapņojam, vizualizējam visu, kas saistīts ar jauniem projektiem, mērķiem, plāniem;

 

2.       Partnerattiecību gads.

 

3.       Gaisīgs lidojums, visa pasaule zied, milzīgs prieks, vēlme pavēstīt visai pasaulei par sevi, par savu varēšanu, par savām zināšanām utt.

 

4.       Darbs, jāstrādā daudz un pamatīgi. Pamatīgums un stabilitāte un sakārtotība visās lietās un jomās.

 

5.       Ceļojumi un jaunas informācijas uzņemšanas gads.

 

6.       Mīlestības gads. Ģimenes dibināšanas gads. Sastaptie partneri ir uz mūžu. Kalpošanas gads. Dalāmies ar mīlestību. Izdaiļojam sevi un māju, mākslas, kultūras un skaistuma gads.

 

7.       Individuālais gads. Meditācija un vientulība. Sevis sakārtošana un dzīves gudrības gads. Viedums.

 

8.       Naudas gads. Augļi par ceturtā gadā sastrādāto. Var pirkt un pārdot. Uzsākt projektus.

 

9.       Kopsavilkums. Izvērtējums. Secinājumi. Attīrīšanās. Labdarības gads.


Interesanti, ka man manā dzīvē, kad bija gads ar ciparu viens – tad es iepazinos ar savu vīru. Mēs sapņojām un domājām. Man patiešām sākās jauns dzīves cikls.
 

Nākošā gadā (ar skaitli 2) mēs apprecējāmies.


Nākošā gadā (ar skaitli 3), es pilnīgi atbilstoši gada aprakstam (ko, protams, toreiz nezināju) radīju Pavasara studiju un uzrakstīju grāmatu.
 

Un šis gads bija mans darba un strādāšanas gads.

 

Nu kā lai netic? Es patiešām šai gadā strādāju tā, ka savu darba grafiku un kalendāru varētu vēl ilgi sataupīt nākošām paaudzēm ar piebildi „redz, kā cilvēki kādreiz ir strādājuši” :) Ja es būtu zinājusi, ka pati izvēlēšos strādāt tik ļoti daudz, es būtu par sevi pabrīnījusies. Ja man kāds cits stāstītu, ka pie šādas slodzes viņš vēl iemanās būt laimīgs un mīlestības piepildīts, man būtu grūti noticēt. Liktos loģiski pajautāt – „bet pa kuru laiku?” :) 

Nu ko -  nākošais ir mans ceļojumu gads. Būs interesanti atskatīties gada beigās ar ko tas viss būs vainagojies, ņemot vērā, ka man ne visai patīk kaut kur braukt. Par jaunu informāciju – par to nav šaubu. Tās noteikti, ka būs daudz. Man patīk mācīties un man patīk daudz ko uzzināt, tā kā to tad es patiešām veicināšu.


Nu, lūk, tad nu Tu tagad vari parēķināt sev un savējiem kā jums ar tiem cipariem kas sakrīt un varbūt patiešām saskatīt kopsakarības un izdarīt secinājumus.


Novēlu Tev šai gadā vēl paspēt pāršķirot savas mantas un paskatīties varbūt, ka arī Tev ir kas ļoti interesants pierakstīts, kuru vēlreiz vērts pārlasīt vai pat varbūt padalīties ar citiem. Varbūt ar mums.
 

Lai jauks gada noslēgums!


Ar mīlestību,
 

Inese

Komentāri (41)  |  2011-12-29 01:36  |  Skatīts: 19896x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Alise* - 2011-12-30 14:31
Nē, Inesīt, es īstenībā nesatraucos par tādām lietām. Protams, ka mēs dzīvi veidojam paši. To es esmu sapratusi.

inese - 2012-12-26 18:16
Šodien ir tā diena, kad pārskatu savu gadu un varu secināt, ka šis man patiešām ir bijis informācijas uzņemšanas gads.
Un vēl vairāk mani priecē, ka nākošais man ir Mīlestības gads.
Kāda laime:)

Laura _Laura - 2012-12-26 19:47
Inesīt, es izpildiju, un man sanāca, ka šis 2012 gads ir darba gads. Daudz strādājusi neēsmu tadā nozīmē kā algotu darbu. Bet ir bijis liels darbs ar sevi , ar "tarakāniem" kas mita galvā. Vai to varetu tulkot arī šādi, kā darba gadu ar sevi?

ince - 2012-12-26 21:32
Loti interesanti bij paskaitit uz atpakalu. Pilnigi viss sakrita.
Man nakosais bus 9.

inese - 2012-12-27 00:12
Laura-
tikt galā ar "tarakāniem" :)) ir vislielākais darbs, ko varu iedomāties. Šis noteikti, ka ir pieskaitāms pie darbiem un darba gada:)))))
Lai veiksme ceļošanas un informācijas uzņemšanas gadā!!!
(man pašai tieši šis tagad beigsies).

inese - 2012-12-27 00:13
Incei-
9tais ir ļoti nozīmīgs gads. Visa cikla noslēgums un izvērtējums. Lai Tev vērtīgs un mīlestības piepildīts nākošais gads!!!!

Laura _Laura - 2012-12-27 01:23
ooo, paldies par atbildi Inesīt:) Veiksmi arī Jums nākamajā gadā!:)

svekjiks - 2012-12-27 01:59
Gaidu nākamo gadu, kurš solās būt ar ciparu 3 :)) kaut nu izdotos.

inese - 2012-12-27 07:11
o, trešais gads patiešām ir lidojuma gads. Lai veicās!
Es tieši trešajā gadā radīju Pavasara studiju un uzrakstīju pirmo grāmatu. Skaists gads:)

maijap - 2012-12-28 06:21
Mmmm, es arī gaidu satikt nākamo gadu, kas man nesīs cipariņu 2 :o) Pēc dažu gadu pārtraukuma jūtu, ka atkal esmu gatava veidot attiecības. Tieši pēdējos pāris mēnešus par to pastiprināti piedomāju un vizualizēju. Tik mazliet bail, ka tik ļoti jau esmu pieradusi būt viena, ka vairs nezinu kā ir būt divatā, ka nemācēšu. Bet esmu gatava mācīties, ja vien Kāds man dos tādu iespēju :o)
Lai jums visām izdevies nākamais gads! Sapņojiet skaistus sapņus, jo skaistie sapņi piepildās!

illva - 2012-12-28 09:01
Jāāāā...atskatoties...tiktiešām!!!!!...man ir bijis gads ar ciparu "1"....tātad...šis gads man būs cipars ""2""...brīnumaini....kā viss notiekās. Nu tā!!!!!...tagad tik jāsagaida Inesītes trešā grāmatiņa...,kas visvairāk par to stāstīs un runās....vai arī....jāsteidz uz konsultāciju...vai jāsagaida īstajā laikā atnācis jauns rakstiņš, kas atspoguļos manu vajadzīgāko dzīves notikumu.
Ka dzīve sāk buksēt.....tas tik ļoti palīdz...pārsteidzoši.....Tā ir Tava misija Inesīt...es to izjutu...es to izbaudiju...es to vienmēr esmu zinājusi...no mūsu pirmās tikšanās reizes...un šis nav lipīgais pieglaimīgais glaims.....es to saku...ar sirdi...uz sirdi:))))
Ļoti....mīlestībā....un patiesumā.

kaba - 2012-12-28 20:27
man noslēdzas 9 gadu cikls,ļoti izteikti jūtu kā esmu attīstījusies pa šiem 9 gadiem,daudzas lietas un notikumi sakrita tādi kādi tie bija pirms 9 gadiem,tādas pašas situācijas atkārtojās,bet šoreiz biju gudrāka un tās atkārtotās situācijas uztvēru savādāk un iegriezu sev vēlamajā virzienā.Tagad man ir mērķi uz kuriem virzīties,ir pamats.

inese - 2013-11-04 20:56
Un šitas arī strādā.
Man šogad vēlarvien turpinās 6. gads - tas tiešām ir milzīgas mīlestības pilns. Un tik daudz sadarbības partneru kā šogad Pavasara studijā līdz šim nebija bijis.

mīļi tā atskatīties un pamāt ar galvu, ka viss strādā :))

illva - 2013-11-06 08:44
Mīļo Inesīt...tik forši, ka Tu esi ieskatijusies šajā rakstiņā....un iečibinājusi komentāru....tam pasakoties....es arī atkārtoti izrēķināju...sava gada nozīmi.....Nu šogad....man tas ies ar trešo kārtas nummuriņu....es smaidu)))


inese - 2015-12-28 18:34
Šo solījos pacelt uz augšu komentāros, lai vieglāk varētu atrast.


guga - 2015-12-29 22:12
Tiesi mekleju,redz cik jauki ka jau prieksaa.



Lapa | [1] 2 |

Atpakaļ