Laimes terapijas lektoru uzņemšana


 Tuvojas rudens un drīz būs jauna mācību gada sākums. Zinu, ka gribi vēl baudīt vasaru un par rudeni neko negribi dzirdēt, tomēr ir viena ziņa, ko gribu Tev laikus paziņot – un tā ir jauno lektoru uzņemšana Laimes terapijas nodarbību vadīšanai.

Pirmā nodarbība notiks 11.septembrī un tam jāieplāno ir visa diena, jo sāksim 10.00 un beigsim ap 18.00. Tātad laikus jāieplāno visa svētdiena.

Ziņa domāta visiem tiem, kas jau kādu laiku sevī jūt vēlmi mācīties darīt to, ko daru es. Zinu, ka tādu ir daudz. Zinu, ka gandrīz vai katrā grupā ir pa kādam, kas šo domu sevī ir apsvēris.

Savukārt Pavasara studija ir gatava paplašināties.

Nu, lūk – tad nu ir pienācis laiks apdomāt savas spējas un iespējas un ja tiešām esi droša (vai drošs) tad sūti savu motivācijas vēstuli man uz e-pastu: konsultācijas.pluss@inbox.lv

Vēstulē, lūdzu, apraksti kādēļ gribētu darīt to, ko daru es, kāda ir Tava līdzšinēja pieredze. Ko esi darījusi līdz šim? Ko dari paralēli tam, ka gribēsi vadīt nodarbības garīgai izaugsmei un motivācijai. Pastāsti arī par to, kādus autorus lasi un kādas atziņas augstu vērtē. Šo visu gribu uzzināt galveno kārt tādēļ, lai izprastu kāda grupa mums veidojas un kā mūsu sadarbība varētu turpināties pēc kursa beigām.

Mūsu kursa ilgums ir 5 mēneši, bet arī tālāk neliegšu savu atbalstu grupu organizēšanā un nodarbību vadīšanā. Pat varbūt sākotnējā periodā varēsim to darīt pārī.

Smalkāku informāciju sūtīšu Tev , atbildot uz e-pastu.

Komentāri (10)  |  2011-08-13 06:09  |  Skatīts: 3700x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
Ruta* - 2011-08-16 05:07
Kas tur tiks mācīts???

Inese* - 2011-08-16 05:23
Vadīt seminārus:)

Sajust un saprast vai to spēj. Vai tikai no malas ir sajūta, ka to gribas darīt, vai pa īstam esi īstā vietā un sajūti laimi, ka vari ar cilvēkiem dalīties:)

Tas ir prakstisks treniņš ar ļoti daudz uzstāšanos un prezentēšanos, lai ..tiktu vaļā no stereotipiem par skolotāja un lektora lomu. Lai sajustu, ka savu tēmu vai mācību vari nodot ar plūstošu enerģiju absolūtā mīlestībā.


daiga * - 2011-08-17 01:01
kāds ir finansiālais aspekts?

Agnese* - 2011-08-17 02:30
Bet kas tad tur ir jāmāca?Vislabākais piemērs ir cilvēks,kurš pats ir izveidojis savu dzīvi.Aktierus var redzēt kino))))))

Inese* - 2011-08-17 04:36
Nē - tēlot te nevienam neko nemāca;)
Mums katram ir sava pieredze. Mana ne ar ko nav unikālāka par kāda cita. Atšķirība ir tikai tā, ka es savā dzīvē saskatu Visuma likumu noteiktās likumsakarības un balstoties uz savu dzīves pieredzi palīdzu to izprast citiem. Lūk to tad arī iemācās šajā kursā - kā savu pieredzi un atziņas varētu nodot tālāk citiem.


daiga * - 2011-08-17 04:54
gribēju pajautāt, vai tās ir mācības par maksu?

Kristīne* - 2011-08-17 04:55
Ļoti svarīgi tiešām ir saprast vai lektors pats ir gatavs šādi kalpot cilvēkiem, vai tiešām tas ir laikā un vietā. Manuprāt, ja nebūs šīs sajūtas, nebūs arī ticamības, kā Inese jau vienreiz rakstīja. Un noteikti vajadzīgs šāds seminārs, lai spētu visu izvērtēt. Novēlu veiksmi, izdošanos jauniem lektoriem. Tas ir cēls, brīnumains darbs ar pietiekami lielu atbildību. Kaut zinu, ka pati šādam darbam patreiz pilnīgi noteikti neesmu gatava. Nu bet, katram savs :)))))

Inese* - 2011-08-17 05:27
Jā - par maksu.
Ja ir interese piedalīties, tad varu aizsūtīt visu smalkāku informāciju uz mailu.

Un pilnīgi piekrītu Kristīnes komentāram, ka katram ir jāsajūt tā sava gatavība - vai gribu, vai varu, vai man tas izdodās un vai sagādā prieku un mīlestību. Interesanti, ko to pa īstam saprast var tikai darot.

Šīs ir lietas, ko nevar iemācīties. tas vai nu ir, vai nav.

Un lūk, ja ir - tad es varu palīdzēt sagatavoties un dalīties ar savu pieredzi un zināšanām, kā arī pēc tam gatavot metodiku un semināru programmas.

daiga * - 2011-08-17 05:56
es jau kādu laiku domāju - par savu atbilstību un gatavību; un arī - par finansiālajām iespējām; bet aizsūtīšu savu e-pastu;

Inese* - 2011-08-17 06:22
Ok -parunāsimies konkrētāk caur mailiem.


Atpakaļ