Karmisko jomu attīrīšana un sakārtošana


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Man ir tāds paradums, ka dienu iepriekš pirms kādas jaunas tēmas seminārā vai vebinārā es mājās veidoju savu stāstāmo un patiešām pusskaļi izrunāju kādu tēmas epizodi. Un liels bija mans pārsteigums, ka šodien, paprovējot runāt par savām karmiskām jomām, uznāca tik sirsnīga izraudāšanās kāre, ka nu tagad sēžu un domāju – kas notiks rīt. Vai rīt, kad runāsim seminārā, man ar būs jāraud?

Turpinu šņaukāties un domāju – nu kas tas tagad ir? Vai pēcdzemdību jūtīgums, vai barojošas mammas hormoni, vai tas, ka esmu pārsvarā kopā tikai ar zīdainīti un pilnīgi noteikti ar savu absolūto paļāvību atver manī kādus vēl dziļākus emociju slāņus.

Piedevām -raudu un jūtos ļoti labi. Nu tā atvieglojoši un mīļi.

Tas noteikti nav dēļ kreņķiem, bēdām vai aizvainojuma. Nē, es vienkārši esmu tik pārjūtīga, ka stāstot kādu emocionālāku epizodi uzreiz esmu tais emocijās ļoti dziļi.

Skatos Debesīs un jautāju – bet kādēļ tas viss un kāpēc tieši pirms rītdienas, kad seminārā runāsim par karmiskām jomām. Un atbilde kā vienmēr nāk zibenīgi – ka tikai šajos ļoti dziļajos slāņos varam savā karmiskā jomā ko izkustināt.

Kamēr mēģini ar zināšanām, kamēr mēģini ar vērošanu, nekas nesanāk. Sanāk tad, kad “parauj kaut ko vaļā” pa īstam. Atver, izkustini un palaid.

Jautāju tālāk – vai tad mums tagad jātaisa “izraudāšanās vakars”? Taču parasti par karmiskām jomām cilvēki jau ir gana raudājuši?

Un tā atbilde ir, ka nē – nav jāraud burtiskā nozīmē (nu, ja sanāk, ar labi), bet ir jābūt tai jūtībā, kas līdzinās, ka tūlīt vari sākt raudās, no sirds smieties, vai līdzi just. Nu vārdu sakot- ir jābūt jūtīgai sirdij.

Esmu jau rakstījusi grāmatās un rakstos, ka mums katram ir kāds 3-4 jomas, kuras dzīvē sakārtot grūtāk. Un es pati nemaz šoreiz negrasos pieskarties savām pašām grūtākajām epizodēm. Es šoreiz gribēju izstāstīt tieši par to, kā to savu jomu uztaustīt un saprast, ka šī nu ir tā, kas nāk līdzi no iepriekšējo dzīvju pieredzes.

Un viena tāda, pavisam maiga joma, uz kuras klūpu, man ir - šķiršanās no tuviem cilvēkiem. Un tā izpausme var būt pavisam skaista – nu piemēram, skatīties pa logu kā manējie aiziet un es paliekot māju sveicienus, jau manī ievibrē šo šķiršanās tēmas svarīgumu manā dzīvē.

Tas sākās ļoti sen, bērnībā. Kad mamma gāja prom no bērnu dārza, bet es pa logu skatījos. Kad manējie brauca prom no sanatorijas, kur man jāpaliek. Un pieaugušā vecumā tas viss būtu turpinājies, ja vien es nebūtu to atpazinusi un izstrādājusi.

Un tā pavadīšanas aina sasaistās ar lielākām aiziešanām un lielākām šķiršanās reizēm, līdz pat tam periodam, ka dzīvoju pavisam viena. Un interesanti, ka vientulība nav mana karmiskā joma, bet tieši tas šķiršanās mirklis. Tādēļ faktiski man dzīves laikā nav bijis daudz jābūt vienai. Ir bijusi ne ilga tāda pieredze, lai secinātu, ka mierīgi tā varu dzīvot, bet ir skaidrs, ka uzsvars ir uz šķiršanos.

Vēl secināju, ka karmiskās mācības ir tieši tās, kuras kļūs jūtīgas brīžos, kad esam ar ļoti samazinātu energolauku. Piemēram, kad pirms gada gulēju slimnīcā un man bija gultas režīms, visgrūtāk bija, kad vīrs (dēļ nodaļas karantīnas) tika palaist pie manis uz piecām minūtītēm un tad ...gāja prom. Lūk šis mirklis, kad tu paliec, bet viņš iet prom, ir tas mans žņaudzošais.

Un citā laikā jau sen biju aizmirsusi par šo savu grūti pārvaramo lietu, bet tad, kad esmu bez spēka – atkal to man atgādina.

Jocīgi, ka vienu dienu arī tagad sajutu šo īpatnējo sajūtu.

Manā dzīvē man ļoti daudz bijušas šķiršanās. Nu varbūt citiem ir tikpat vai pat vairāk, bet es kaut kā ilgi neprotu tik ar to galā.

Kāpēc?

Jo tā ir tā karmiskā joma (viena no trijām), ko esmu šai dzīvē apņēmusies risināt.

Rīt seminārā mēs katrs papētīsim tās savas jomas. Atpazīsim, kuras tās ir un ko ar tām darīt, lai gan – domāju, ka lielākā daļa mēs savus klupšanas akmeņus tiešām zinām.

Rīt parunāsim arī par to, kā atpazīt, kuras jomas ir tās, ka nāk no iepriekšējām dzīvēm un kuras ir šīs dzīves pieredzē iegūtas. Un kāda ir atšķirība.

Nu – ja arī Tev ir kāda joma, kuru grūti sakārtot un gribi tai pieķerties tā “pa dziļam”, tad tiekamies rīt klātienes seminārā 18.00.

Vēl runāsim arī par karmiskiem mezgliem attiecībās, bet par to es rakstīju vienā citā rakstā: https://pavasarastudija.lv/11996-karmiskas-attiecibas/

 

ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2016-02-15 20:06  |  Skatīts: 825x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ