Māmiņu skola Ventspilī!


sadaļa: MĀMIŅU SKOLA
autors: LAURA BANDERE

 Sveikas mīļās māmiņas!

Mani sauc Laura un esmu jaukas meitenītes mamma jau gandrīz divus gadus. Reiz, staigājot pa parku, es domāju - ko gan es vēlētos darīt turpmākajā dzīvē... Atbilde nāca skaidra: es vēlētos palīdzēt veidot labāku dzīvi bērniņiem un viņu māmiņām. Kā to izdarīt, es toreiz nezināju un lūdzu Dievam rādīt man ceļu, lai varu kaut kādā veidā to īstenot. Pagāja apmēram viens gads un es nonācu Pavasara studijas lektoru skolā un Inese deva man iespēju šo sapni piepildīt.

Tādēļ, mīļās māmiņas, es aicinu Jūs nelielā grupiņā (līdz 10 dalībniecēm) parunāties šajā nodarbībā par bērnu audzināšanas veidiem. Kopā sapratīsim, kuri no tiem audzināšanas veidiem, kurus ģimenes pielieto ikdienā, ir bērnam labvēlīgi un kuri - ne. Izskatīsim arī dažādus citus interesantus jautājumus, lai kopā varētu darīt šo pasauli un bērniņus laimīgākus. Laimīgi bērni ir mūsu visu nākotne.

Nākamajās nodarbībās runāsim arī par māmiņām, jo no mammas ir atkarīga arī bērniņa veselība un laime. Runāsim arī par ģimenes attiecībām un pāra attiecībām. Nodarbību tēmas būs dažādas.

Ja vēlies piedalīties pirmajā nodarbībā, kas notiks 2. martā no plkst. 11-12.30, tad pieteikties vari pa telefonu 26051077.

Nodarbības ilgums būs 1,5 stundu un dalības maksa būs EUR 13,00.

Gaidīšu jūs Lielajā prospektā 18-1.

Un, ja ir vēlēšanās, bērniņus līdz gada vecumam varat paņemt arī līdzi!

Uz tikšanos martā!

Laura


Vairāk par Pavasara studijas jauno lektori Lauru Banderi uzzināsi mājas lapas sadaļā "Studija": ŠEIT

Komentāri (0)  |  2016-02-09 18:55  |  Skatīts: 1176x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ