INESE PRISJOLKOVA un PAVASARA STUDIJA


 Es esmu Inese Prisjolkova – Pozitīvās domāšanas centra „Pavasara studija” vadītāja. 

Esmu beigusi Latvijas Universitāti, Pedagoģijas un Psiholoģijas fakultāti, pēc tam maģistratūru, pēc tam doktorantūru, praktizēju Reiki.

Pavasara studiju radīju tādēļ, ka man pašai šī tēma liekas tik svarīga, ka esmu gatava tai veltīt visu savu dzīvi un piesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sev apkārt, lai šī metodika, ideja un pasaules uztvere ietu plašumā.
 
Par ko es runāju?
 
Par pozitīvu domāšanu, par laimes sajūtu, par viedu attieksmi, par dzīves pārpilnības baudīšanu. Par to, kādēļ esam šeit uz Zemes. Par to, kādēļ Dievs mūs ir radījis. Par to, kas savā būtībā interesē mūs visus, tikai dzīves steigā šad tad aizmirstam par to padomāt.
 
Es ļoti vēlos palīdzēt cilvēkiem iemācīties pašiem būt laimīgiem.
 
Palīdzēt iemācīties tās metodes, tos paņēmienus, kas ikdienā palīdz atgūt mieru, harmoniju un mainīt attieksmi. Esmu pārliecināta, ka to var izdarīt un mana pašas pieredze pēdējo desmit gadu laikā to pierāda.
 
Varu droši apgalvot, ka mīlestība, laime, laulība, ģimene, fantastisks darbs un sevis piepildījums manā dzīvē ienāca šīs attieksmes maiņas dēļ, ko esmu nosaukusi par laimes terapiju.
 
Pozitīva attieksme palīdz atrast pozitīvus risinājumus un pozitīvus cilvēkus. Laimīgs cilvēks saskatīs tieši to iespēju, kas radīs mieru, harmoniju un laimi gan pašam, gan citiem.
 
Lai kļūtu laimīgs, ir jāsapildās ar mīlestību tik ļoti, ka ārējo faktoru ietekme nav jūtama.



LAIMES TERAPIJA


Reiz, kad dzīvoju vēl Rīgā, vienmēr braucu staigāt gar jūru, lai sakārtotu domas, lai atpūstos no cilvēkiem, lai atrastos lielā plašumā un uz ikdienas situācijām paskatītos it kā no malas.

Pagāja vairāki gadi un dzīve iegrozījās tā, ka bija iespēja sākt dzīvot Jūrmalā. Un es ļoti skaidri atceros to mirkli, kad pirmo reizi pārkāpu šīs mājas slieksni. Es toreiz teicu – „šī ir mana laimes terapija”, „es te dzīvoju, lai atkal iemācītos būt laimīga”.

Paralēli mainīju darbu un iesāku strādāt vienā lielā skaistā Rīgas viesnīcā un atkal teicu – tas nekas, ka tā nav mana specialitāte un tas nekas, ka strādāju jomā, kas man nav pazīstama, šī ir mana „laimes terapija”. 

Un katru dienu domāju tikai par to, ka šobrīd ir visskaistākais mans laiks, ka viss, kas notiek, ir tādēļ, lai es būtu arvien laimīgāka, stiprāka, skaistāka, gudrāka utt.
 
Tagad, kad kopš tiem laikiem, ko stāstu, ir pagājuši jau kādi 10 gadi, varu pateikt, ka viss – mīlestība, laime, laulība, ģimene, fantastisks darbs un sevis piepildījums, manā dzīvē ienāca dēļ šīs attieksmes maiņas, ko esmu nosaukusi par laimes terapiju.
 
Kas ir laimes terapija un vai to var iemācīties? 

Jā var. Var vienkārši nolemt, ka es gribu pati būt laimīga un darīt laimīgus citus. Un no tā brīža, kad to nolem, vairs neko nemaini. Kop un saudzē šo iekšējo sajūtu. Kā hiacinti. Kā orhideju. Kā kaut ko bezgala skaistu un trauslu.
 
Ir pienācis laiks, kad nu jau dalos savā pieredzē un palīdzu šo periodu iziet citiem.

Stāstu teoriju, stāstu piemērus un atgadījumus no dzīves, kopā meditējam, kopā dalāmies pieredzē par to, ka no vienkāršas dzīves pāriet uz to, lai dzīvotu laimīgu dzīvi.
 
Laimes terapija ir tas periods, kamēr pierodi ikdienā būt laimīgs, apmierināts, harmonisks un piepildīts ar mīlestību neatkarīgi no tā, kas notiek valstī, ģimenē, tuvākā vai tālāk sabiedrībā. 

Tieši laimīgs tu esi vajadzīgs cilvēkiem. Tieši laimīgs tu spēj pieņemt vissakarīgākos lēmumus. Tieši tad, kad esi mierīgs un harmonisks, tu spēj izvērtēt situāciju harmoniski un neesi agresijas un stresa varā.

Mūsdienu stresa un negatīvās informācijas pārbagātības laikmetā, ik dienas ir jārūpējas par savu iekšējo komfortu.

Laimes terapija nodrošina tieši šo iekšējo mieru un komfortu.



PAVASARA STUDIJA

Pozitīvās domāšanas centrs PAVASARA STUDIJA ir vieta, kur tikties pozitīviem cilvēkiem un runāt par gaišām un skaistām lietām, par to, kas mūs visus un katru padara laimīgākus, pozitīvākus un dzīvi skaistāku. Un dod to drošību, kas vienmēr ir ar mums, jo ir mūsos. Tā ir mūsu pārliecība un dabiskais iekšējais stāvoklis. Tā ir uzkrātā pozitīvā enerģija, kas palīdz dzīvot mums dzīvi tā kā mēs to vēlamies.
 
Un tā tikai liekas, ka katrs esam tik dažādi. No vienas puses jā, bet no otras – mēs visi tiecamies pēc mīlestības. Mums visiem vajag sapratni. Visi tiecamies pēc veiksmes un tai pat laikā iekšēja miera, stabilitātes, veselības un laimes.

Es pati esmu ļoti lielu savu dzīves daļu veltījusi tam, lai meklētu atbildes uz visiem šiem jautājumiem- kā būt laimīgam? Kā būt veselam? Kā mīlēt un būt mīlētam? Kā satikt savu īsto? Kā sākt dzīvi no jauna, ja esi pakritis? Kā pārvarēt krīzi un atkal dzīvot pārpilnībā?

Un tieši tādēļ tika radīta PAVASARA STUDIJA, kurā vadām seminārus, treniņus un apmācības, kurā tiekamies uz diskusijām, meditējam, piedāvājam individuālās konsultācijas un on-line konsultāciju kursu caur vēstulēm. Katram ir iespēja izraudzīties to veidu, kas ir pieņemamāks un noderīgāks katra esošai situācijai vai problēmai.

Vēl šajā mājas lapā regulāri tiek ievietoti dažādi raksti, vairākās sadaļās - Sarunas, Dieva un Visuma likumi, Mīlestības formula.

Savukārt sadaļā „Kalendārs” atradīsi vienmēr jaunākos datumus un vietas, kur notiek tuvākie semināri, tikšanās un medītācijas nodarbības.

Vēl ir tā, ka esam gatavi seminārus vadīt arī citur. Ja vien jums ir grupa sākot no 20 cilvēkiem, tad droši dodiet ziņu (pavasarastudija@gmail.com) un vienosimies kā un kad varam pie jums nokļūt, lai novadītu nodarbību par jums interesējošo tēmu.
Komentāri (0)  |  2016-02-09 00:02  |  Skatīts: 771x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ