VEBINĀRU KALENDĀRS



26. februārī
Laimes terapijas vebinārs "Kā nepieķerties veiksminieces tēlam"

Mums patīk veiksmīgi cilvēki un arī pašas gribam būt veiksminieces, tomēr ko darīt brīžos, kad gluži pa veiksminieci sevi nosaukt nevaram vai arī to grūtāk saskatīt. Ko darīt, ja šādi periodi ieilgst?

Kā būt laimīgām nevis pareizām.
Kā dzīvot savu dzīvi ar prieku tieši tādu, kāda tā ir. Kā novērtēt to, kas dots, un radīt to, ko vēlies.
Kā neiespaidoties no stereotipiem un sabiedrības pasūtījuma.
Kā dzīvot savu dzīvi, nevis pildīt pieprasījumu.

 

4. martā
Laimes terapijas vebinārs "Kā neuztraukties par to, “ko par mani padomās”"

No bērnības esam mācītas būt “labās meitenes” un tiekties pēc vecāku mīlestības. Skolas laikos centāmies pelnīt labas atzīmes un kārtīgi uzvesties, jo skolotāji pret tādiem bērniem izturējās labāk.

Savukārt pieaugušā vecumā jau pa gabalu redzam kā pret kuru izturēties, lai viņam patiktu.

Vai visās šajās situācijās atļaujamies sev pajautāt - “bet kāda tad esmu es pati”?

Vai es drīkstu būt pati un ko tas vispār nozīmē?

Un ar kuru cilvēku varu tāda būt, un pret kuriem jāuzliek maska?

Ja gadiem esmu tāda, kādai jābūt – tad kā būtu, ja pēkšņi uzdrīkstētos nedomāt “ko par mani padomās”. Kā būt pašai un laimīgai.

 

7. martā
Cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" 4. vebinārs "Pašapziņa, savas personības apzināšanās, īstā nodarbošanās un savas vietas pasaulē apzināšanās (3. čakras enerģijas līdzsvarošana)"

No 3. čakras ir atkarīgs mūsu spēks un varēšana, mūsu ticība saviem spēkiem un Ego (savas personības) apzināšanās. Ja cilvēkam ir vāji attīstīta enerģētika 3. čakrā, tad būs zema pašapziņa un bieža „upura” sajūta. Savukārt, ja enerģētika šajā enerģijas centrā būs pārāk jaudīga, tad „Ego ies pa priekšu” un „diktēs savus noteikumus”. Cilvēks būs lepns, iedomīgs un augstprātīgs. Kā zināms, tieši šīs īpašības ir vienas no graujošākajām pašam cilvēkam un apkārtējiem.

Šai nodarbībā daudz laika veltīsim savai pašapziņai un vērtības apziņai. Mēs katrs esam pilnīgi unikāla vērtība. Un tiklīdz to apzināmies, tā spējam izturēties ar cieņu pret citām šādām unikālām vērtībām.



9. martā
Māmiņu skolas vebinārs "Bērnu audzināšanas veidi" (lektore: Laura Bandere)

Mēs runāsim par četriem bērnu audzināšanas paņēmieniem, kurus pielieto vecāki. Diemžēl tikai viens no tiem veido harmonisku un laimīgu cilvēku. Vecāki bieži vien neapzinās, ka ar savu rīcību nodara bērnam vairāk slikta, nekā laba pat, ja sākotnējais nodoms ir bijis labs.

Mēs runāsim par tēva atšķirīgo lomu meitu un dēlu audzināšanā.

Sapratīsim kādēļ bērni slimo un īpaši sākot bērnu dārza gaitas.

Un arī par to, kāpēc un kā bērni izvēlas savus vecākus.

Ja man būtu tāda iespēja, vēlētos pastāstīt šo visu visas pasaules vecākiem, jo tikai vecāki var audzināt savu bērnu par laimīgu un harmonisku cilvēku.

 

18. martā
Laimes terapijas vebinārs "Kā atsiet karmiskos mezglus attiecībās un sakārtot karmiskās jomas savā dzīvē"

 

21. martā
Cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" 5. vebinārs "Sirds mīlestība, kā iemīlēt sevi, citus un visu pasauli. Kā dzīvot ar mīļumu visu laiku (4. čakras enerģijas līdzsvarošana)"

Visas iepriekšējās nodarbības nedos neko, ja cilvēks neiemācās iemīlēt un mīlēt sevi. Ja sevi nemīl, tad var censties mīlēt visu citu cik vien grib, taču nav iespējams. Tikai tad, kad iemīli sevi, spēj mīlēt savus tuvākos un ar laiku visu pasauli.

Kā iemīlēt sevi, kā atpazīt to no egocentrisma, kā ar mīļumu sākt izturēties pret sevi, citiem cilvēkiem un dzīvi – to visu trenēsimies un praktizēsim šai nodarbībā.

Vēl  šai nodarbībā lielu akcentu liksim uz došanas un ņemšanas funkciju sakārtošanu. Parasti mums ļoti patīk dot,ne tik vienkārši ir saņemt. Tad par to arī runāsim – kā iemācīties pieņemt, saņemt un ņemt, kā iemācīties palūgt, lai iedod. Bez ņemšanas došana ir tikai puse no mijiedarbības mākslas.

 

1. aprīlī
Laimes terapijas vebinārs "Zemapziņas pārprogrammēšana"

4. aprīlī
Cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" 6. vebinārs "Komunikāciju prasme, klausīšanās, dzirdēšana, runāšana un saskarsme mijiedarbojoties ar otru vai cilvēku grupām (5. čakras līdzsvarošana)"

Sākot no šīs čakras mēs „pieskaramies” garīgajai izaugsmei. Šīs čakras attīstībā ir divas daļas. Pirmā pakāpe ir iemācīties skaisti runāt, noformulēt savas domas, uzstāties cilvēku priekšā, mācēt klausīties un veidot sarunu, otrā pakāpe ir saskarsme un komunikācija visplašākā šī vārda nozīmē. Tieši sākot no šīs čakras runāsim par inteliģenci, ētiku, saskarsmes un komunikācijas smalkumu.

 

15. aprīlī
Laimes terapijas vebinārs "Kā vairot dzīvesprieku un nepazaudēt to ikdienas situācijās un vāveres ritenī"


18. aprīlī
Cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" 7. vebinārs "Intuīcija, viedums, Visuma zīmes, Redzība un paļaušanās uz savu iekšējo gudrību (6. čakras līdzsvarošana)"

6. čakra ir jau ārkārtīgi smalka un augsta attīstības pazīme. Un ja šī čakra ir aktīva un enerģētika nolīdzsvarota, tas palīdz saskatīt nākotnes vīzijas, radīt sapņus. Kā zināms, tieši sapņi ir pamatā vīzijai par mūsu nākotni un tās radīšanu. Cilvēki, kuriem nav sapņa, parasti nezina, ko viņi dzīvē grib sasniegt.

Līdzsvarota enerģētika caur šo čakru palīdz mums meditēt, būt ar sava centra apzināšanos, būt „šeit un tagad” apziņā.



2. maijā

Cikla "Čakru enerģijas līdzsvarošana" 8. vebinārs - Spēka un Dvēseles Kanāla atvēršana, tīrīšana un audzēšana. Kā sadzirdēt Savu Augstāko Es, kā sarunāties ar Dievu un Eņģeļiem ik dienas, apziņa kā tas dod spēku un papildus iespējas. (7. čakras līdzsvarošana)

Šī čakra nevar būt atvērta pa daudz. Ja visas pārējās čakras ir līdzsvarotas, tad tieši šī enerģētika mums dos vislielāko spēku no Debesīm.

Uzmanību !! – ja iepriekš aprakstīto čakru enerģētika nav nolīdzsvarota un it sevišķi, ja nav sazemējuma, šīs 7.čakras enerģijai nebūs, kur palikt. Tad tas būs milzu diskomforts ķermenī. Tā kā jādara viss secīgi no pirmās uz septīto, ne otrādi.


Lektore: Inese Prisjolkova

Vebināru norises laiks: 20:00-21:30 (no plkst. 19:00 iespēja pieslēgties pirmsvebināra čatam)

Dalības maksa: EUR 10,00 (t.sk. PVN)

Pieteikšanās: ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija)

Komentāri (0)  |  2016-01-20 17:53  |  Skatīts: 1186x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ