Kā man palīdzēja vebināri par čakru enerģijas diagnosticēšanu


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI
autors: LAURA BANDERE

 Sākot klausīties vebinārus par čakru diagnosticēšanu sapratu, ka katrā čakrā ir kāds punkts, kurš ir vai nu par stipru vai par vāju. Sākumā likās, ka te nu būs grūti ko līdzēt, bet tad Inesīte pateica, ka tas ir normāli, ka saprotam, ka kārtības un nav un tagad to visu labosim.

Pirmo čakru man vislabāk dziedināt palīdzēja manas lauku mājas. Mūsu dzimtas zeme, no kuras jau kopš bērnības jūtu milzīgu spēku. Mūsu ģimenes lauki ir mana mīļākā vieta uz zemes. Tur tētis stāsta par notikumiem, kas tur risinājušies, kad viņa vectētiņš bija dzīvs. Es tur izjūtu mūsu dzimtas spēku. Un tieši tajā vietā es sakārtoju attiecības domās un attieksmē ar vecākiem. Šī vieta vienmēr dod man spēku. Pat, ja tikai domās pakavējos lauku mājās. Jo tur ir sajūta, ka katrs koks, katrs krūms palīdz man. Vienmēr vizualizācijas meditācijās es atrodos tieši tur. Jo tur ir viegli iztēloties kā saknes ieiet dziļi, dziļi zemē.

Otrās čakras līdzsvarošanai man ļoti palīdzēja dārglietu kastīte novietota sekcijā. Pirms tam visas rotas atradās prom no acīm, bet pateicoties šim vebināram uzzināju cik daudz biju zaudējusi. Tieši tā - jo neilgi pēc kastītes novietošanas jutu izmaiņas. Cilvēki kļuva dāsnāki pret mani un pat tādi cilvēki, kuri nekad netika neko dāvinājuši, pēkšņi dzimšanas dienā vēlējās to izdarīt. Cik daudz tomēr var mainīt šķietams sīkums. Bet tas liecina, ka simboliem ir milzīga nozīme.

Trešajai čakrai man noderēja vērtību karte, bet to es paspēju izveidot tikai domās. Iztēlojos tik spilgti un iztēlē laiku pa laikam “uzmetu aci”. Un šis tas jau ir materializējies. Vērtību karti es ieteiktu izveidot katram, jo tā var galvā salikt visu pa plauktiņiem un uzzināt, ko tiešām vēlies. Kā jau Inese vebinārā minēja, mēs citreiz sekojam mērķiem, kuri sen jau nav aktuāli.

Ceturto čakru es līdzsvaroju caur savas ģimenes bildīti. Kad paņēmu to rokā, tad sāka līt asaras un sapratu, ka viss kārtojas un tīrās. Samīļoju savus mīļos domās un jutu, ka šī čakra atsprāgst vaļā. Dzīves notikumu dēļ citreiz es jūtu, ka nocietinos un šī ir brīnišķīga metode, kā sev palīdzēt.

Piektās čakras līdzsvarošanai es trenējos vairāk runāt un izrunāt visu ar cilvēkiem, jo sapratu, ka šajā sociālo tīklu laikmetā lieliski māku spiest datora taustiņus, bet reizēm esmu aizmirsusi kā skan mana un citu balsis. Tad nu tieši šī tikšanās ar cilvēkiem, runāšana klātienē man ir palīdzējusi labāk izteikt domu, esot ar cilvēkiem aci pret aci.

Pateicoties vebināriem, es izveidoju vīziju kādus notikumus vēl vēlos dzīvē; sapratu, ka mēs nekad neesam vieni, mums blakus vienmēr ir Augstākie spēki, kuru sargā un palīdz mums. Un ļoti svarīgi ir dienu sākt ar lūgšanu un pateicību Dievam par visu, kas mums ir.

Paldies Inesei par brīnišķīgo un ļoti, ļoti noderīgo vebināru kursu.

Komentāri (0)  |  2016-01-13 02:22  |  Skatīts: 913x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ