Ziemassvētku aktivitāte ir sākusies!


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tas ir tik interesanti, ka man mājās un sevī vēl ir pilnīgs miers. Vēl nav ne “iepirkšanās drudzis”, ne pasākumu pārklājuma, ne kādas citas pārlieku lielas aktivitātes, kas liecinātu par svētku laika enerģijas iegriešanos. Un tai pat laikā jūtu kā tas notiek kaut kur – ārpus manis.

Pienāk lieli pasūtījumi grāmatām no grāmatnīcām. Pēc tā nojaušu, ka pirkšanās ir kļuvusi aktīvāka.

Mums pašiem Pavasara studijā pirmdien ienāk jaunā grāmata SEPTIŅAS SAULES un, lai neradītu gūzmu, pārdošanu sāksim to tirgot jau no rītdienas. Tā kā, ja esi iecerējusi sev vai kādam citam dāvanā zem eglītes palikt manu jauno grāmatu, tad esi laipni aicināta to iegādāties vai nu pie mums studijā, vai internetveikalā sākot no rītdienas (izsūtīšana vai saņemšana notiek no pirmdienas) – un tad vari pasūtīt arī kādu personīgu ierakstu vai autogrāfu, lai iepriekš tos sagatavoju. Cita iespēja ir doties uz grāmatnīcām un tas arī no pirmdienas (14.dec.)

Protams, ka jāpiemin, ka svētku dāvaniņām lieliski noder arī meditāciju vai afirmāciju CD. Tos tad arī var iepirkt pie mums.

Nu un arī iepriekš izdotās grāmatas – ja nu kādam pilnai kolekcijai vai pārlasīšanai noder, tad arī :)

Vēl viena iespēja ir dāvanu kartes. Tikai te nu gan jābūt uzmanīgiem, lai dāvanu saņem tie, kam tiešām mūsu tēmas interesē.

Zinu, ka piemēram Luīze Heija nekad nevienu nepieņēma ar dāvanu kartēm, jo tas tik nozīmē, ka šis cilvēks pats nav izvēlējies nākt uz nodarbību vai konsultāciju. Ka kāds cits viņa vietā to sarūpējis. Bet nu man līdz šim nav bijusi nekāda “aizķeršanās”, ka kāds atnāk un viņam nepatīk vai nenoder. Tā kā – ja zini, ka kādai Tavai paziņai vai radiniecei tas varētu noderēt – šī var būt lieliska iespēja dot viņai impulsu “laimes terapijas” virzienā:)

Vēl viena iespēja kā padarīt šo svētku laiku īpašu – ir uzdāvināt pašai sev kādu nodarbību ciklu. Un šai ziņā mums iespēju netrūkst – šo piektdien sākas jauns Sievišķības skolas nodarbību cikls, savukārt 21.decembrī sāksim Čakru līdzsvarošanas praktisko nodarbību ciklu. Vienīgi pirms tam tad vajag iekārtoties atnākt uz diagnostiku pie manis individuāli klātienē vai varam arī caur skype.

Un vēl – mūsu lielais skaistais notikums 17.decembrī plkst 19.00 Grāmatas atvēršanas svētki, kopā ar Tobju ģimeni un Valdi Atālu. Būs gan rituāls, gan koncerts, gan jaunās grāmatas iepazīšana un prezentācija.

Nu un vēl viena dāvana, ko vari sev uzdāvināt ir – piedalīšanās nometnē 2016.gada 15.,16. un 17.janvārī Jumurdas muižā.

Nometne vienmēr ir kā “bateriju uzpildīšana” visam gadam. Un kas gan var būt labāks, kā iesākt gadu ar šādu riktīgas jaudas izkustināšanu.

Par visu, protams, vairāk vari skatīties Pavasara studijas mājas lapā.

Un šai visā tas, ko gribu Tev novēlēt – ir saglabāt centru sevī un izbaudīt šo laika periodu ar iekšēju mīļumu, harmoniju un labestību.

Ja iekšēji būsi mierīga, tad jebkas, kur piedalīsies, izdosies.

Ja būsi laimīga – tad viss Tev patiks.

Ja būsi harmoniska – tad viss šis laiks Tev būs harmonisks.

Par to kā sagaidīt svētkus tā, lai enerģijas un spēka kļūst vairāk, runāsim atsevišķā vebinārā 14.decembrī plkst.20.00

Ja vēlies – piebiedrojies mums šai tikšanās reizē, kur katram savā mājā jau smaržos piparkūkas, degs sveces un rotāsies mandarīni, esi laipni gaidīta :))

Mēs par to visu runāsim un jau sāksim noskaņoties.

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-12-09 20:23  |  Skatīts: 759x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ