Naudas un bagātības vebinārs


sadaļa: DARBS, NAUDA UN BIZNESS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Tā kā ir sācies mans grāmatas rakstīšanas laiks, man burtiski visu, kas saistīts ar ikdienas darbiem, sanāk darīt kaut kā pēdējā brīdī. Un tā burtiski vakar man Aija atgādina, ka mūsu vebiārs jau tuvojas, bet es vēl neesmu Tev izstāstījusi, kas viss jāsagatavo praktiskai nodarbībai.

Nu tad steidzu ziņot. Vēl pāris dienas laika, lai vari sagatavoties.

Tātad mūsu šīs reizes temats būs “nauda un bagātība” visplašākā tās nozīmē. Mēs atcerēsimies vēlreiz par simboliem, par afirmācijām, par attieksmi. Pārrunāsim, kas ir tas, kas naudas plūsmu no mums aizvirza citur, un kas ir tas, kas piesaista. Pastāstīšu par saviem piemēriem un to, kā es pati sāku savas attiecības ar naudu.

Man pašai nauda noteikti nav karmiskais jautājums un pret to izturos diezgan viegli. Nu, protams, ka tā ir svarīga mūsu dzīves sastāvdaļa, jo bez naudas mūsdienās nevar. Bet tā lai par to daudz domātu vai par šo tematu uztrauktos, nu – parasti man tā nav. Varbūt tieši tādēļ varu šādu nodarbību vadīt:)

Es pati visu savu attieksmi pret naudu un bagātību izmainīju sensenos laikos, kad izlasīju Valērija Siņeļņikova grāmatu “Ceļš uz bagātību jeb kur apslēpti dārgumi”. Tā ir maza brošūrtipa grāmata, kas varbūt nav šī autora pats pazīstamākais darbs. Bet man tā apgrieza domāšanu un es toreiz uzzināju jeb pēkšņi sapratu, ka ja man nav naudas, tad es tiešām neesmu gribējusi, lai man tā ir. Viņš tik smalki un smuki to izstāta, ka manā galvā viss sakārtojās.

Un protams, ka pēc tam es esmu lasījusi vēl daudzas citas grāmatas “kā nopelnīt miljonu” vai “kļūt par miljonāru”, bet pamati man tiešām ir ielikti no Siņeļnikova brošuriņas.

Jau vēlāk, kad pati to visu pielietoju dzīvē un pārbaudīju, kas man no tā der, kas ne, tad izveidoju savu nodarbības programmu un arī pirmajā grāmatā uzrakstīju nodaļu par šo tematu.

Mana galvenā atziņa – mums enerģētiski ir jābūt dāsniem un jāgrib nopelnīt naudu. Ja šie divi ir, tad faktiski tik jāpavēro vai nav kādi šķēršļi, un pārējais notiek pats no sevis.

Par to tad arī piektdien vebinārā runāsim.

Vēl piebildīšu, ka liela daļa mūsu veiksmes un attieksmes maiņas pamatā ir mūsu tiešām labā enerģētika. Tādēļ mēs darīsim vairākas praktiskas tehnikas, kas palīdzēs sakārtoties mūsu energolaukam. Un protams, iekļaušu arī meditāciju, jo nu jau praktiskajās nodarbībās esam paspējuši pie tām pierast.

Šoreiz praktiski jāsagatavo šādi simboli:

Lādīte ar rotas lietām, pērlēm, krellēm, gredzeniem – nu vārdu sakot, tas, kas mājās ir;

Oranžas, zelta vai sudraba sveces;

Naudas koks (šo ir labi nopirkt un turēt mājās, kā naudas simbolu);

Trauciņš ar graudiem, rīsiem, griķiem vai zirņiem;

Dārga ēteriskā (rožu) eļļiņa vai ļoti patīkamas dārgas smaržas.


Vārdu sakot – mums šoreiz vajag bagātības simbolus.

Ja Tev ir Fen Šui pārpilnības un bagātības simboli, tie arī visi mums noderēs. Ar sarkanu diedziņu savītās monētiņas un caurumu vidū, krupja figūra, kas sēž uz monētām, varde utt.

Vēl – jau laikus pārbaudi, cik skaists ir Tavs naudas maks. Arī to pieminēsim. Ka tam jāizskatās bagātam un arī iekšpusē sakārtotam.

Nu protams, sagatavo lapiņu, kur pierakstīt. Jo būs šis tas, ko lūgšu Tev izpildīt tīri prakstiski.

Prezentāciju varēs nepierakstīt, jo to mēs automātiski visiem dalībniekiem nosūtam pa epastu.

Un vēl mums ir tagad tāda iespēja, ka katrs dalībnieks, ja vēlreiz gribēs noskatīties vebināra ierakstu, tad bezmaksas to var izdarīt 3 dienu laikā pēc vebināra. Tikai šo gan tad iepriekš jāsaskaņo ar Aiju un jādabū pieejas kods.

Savukārt, ja vebinārā piedalīties nav bijis laika vai iespēju, tad šo ierakstu var iegūt pa vebināra dalībasmaksu arī šo 3 dienu pēc vebināra. Vienīgā atšķirība, ka ieraksta laikā vairs nevar piedalīties čatā un uzdot man tiešsaistē jautājumus. Viss pārējais ierakstā ir pieejams.

Ja Tev ir kādi jautājumi par naudas un bagātības tēmu, kurus gribi, lai atbildu visiem vebināra laikā, tad lūdzu atsūti tos iepriekš reizē ar pieteikumu vebināram.

Pieteikšanās kā vienmēr uz ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija).

Vebinārs notiek šo piektdien 10.jūlijā plkst.20.00. Čatot sākam jau no 19.00 pēc vēlēšanās un iespējām.

Uz tikšanos jau drīz!

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-07-08 19:01  |  Skatīts: 1351x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ