Par idealizēšanu, par pieķeršanos un aizvainojumiem


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šie nu ir trīs klupšanas akmeņi, uz kuriem kāpjam visbiežāk, un kuru sekas mums pēc tam traucē dzīvot ilgāku laiku.

Es to zinu pēc sevis. Es to zinu pēc apkārtējiem. Un nu jau gadiem arī no konsultācijām, jautājumiem un vēstulēm.

Vai esi domājusi, kas ir idealizēšana un kapēc tā ir tik kaitīga?

Nu liekas, kas tur tik slikts – domāt par cilvēku vai situāciju idilliski labi.

Izrādās, ka ir gan slikti, jo...pirmkārt mēs sevi reāli mānam. Mēs izgudrojam kā būtu, ja būtu. Vai arī kā nu viņam vai viņai būtu jāizturas, un tad, kad cilvēks izturas savādāk, tad mums ir milzīga vilšanās jeb pat aizvainojums. Mēs ciešam un sevi graujam. Varbūt sabojājam attiecības, varbūt distancējamies.

Un pati par sevi distancēšanās jau nav slikta – mums tiešām nav jābūt kopā ar cilvēkiem, kuru rīcība mums nav pieņemama vai nav patīkama, bet svarīgi, lai mūsos nepaliek aizvainojums un pārestības sajūta.

Un tad sāk veidoties pieķeršanās.

No vienas puses mēs par pieķeršanos parasti uztveram cilvēkus, ar kuriem gribam būt kopā un faktiski bez viņiem it kā nevaram dzīvot. Bet vēl ir viens pieķeršanās veids – ka it kā nevari par kādu nedomāt. Viņš ir nodarījis kaut ko tavā dzīvē un nu tev visu laiku jādomā, kā viņš tā varēja, kāpēc tā notika, kāpēc tam tā bija jābūt un kā varēja būt savādāk. No vienas puses – tu pat varbūt negribi būt ar viņu kopā, bet tās domas maļas un maļas uz riņķi, līdz kamēr tās izstrādājās un beidzot vari to palaist.

Jeb - otrs (sliktākais) variants, kad tās pārveidojas par aizvainojumu un izveido reālu energobloku, kas viennozīmīgi pēc tam dzīvē kaut kā ar laiku traucēs.

Nu un tā kā es apzinos, ka šo – idealizēšanas, pieķeršanās un aizvainojuma – ķēdīti radām caurām dienām, tad izvēlējos tieši šo tēmu kā pirmo, kuru izstrādāt praktiskā tikšanās reizē šo ceturtdien.

Ceturtdien vakarā plkst.18.00 uz pusotru stundu aicinu kopā tās meitenes, kas kopā grib pameditēt un ar vizualizācijas un attīrīšanās metodēm attīrīt un sakārtot šo jomu.

Seminārs un teorijas skaidrošanas šoreiz nebūs.

Mēs sākumā parunāsim par lietas būtību un uzreiz ņemsim to visu transformēt un pārmainīt, iegriezt sev pozitīvā virzienā.

Mēs katra konstatēsim “problēmu”, katra iziesim tai cauri un katra to attīrīsim un iegriezīsim dievišķā viedumā un gudrībā. Tas viss būs meditācijas tehnikā. Mierīgi, plūstoši, mīļi un harmoniski.

Nekādas rētas neuzplēsīsim. Nekādus ķirurģiskus griezumus netaisīsim. Darīsim to sievišķīgi un radoši.

Kaut kur jau minēju, ka šai reizē sēdēsim uz grīdas. Un būsim basām pēdām vai zeķītēs. Tā kā rēķinies, lai var novilkt kurpes.

Nu un ja Tev ir kādi jautājumi vai gribi pieteikties, tad droši man zvani 22049000 vai raksti konsultacijas.pluss@inbox.lv. Tikšanās notiks 2.jūlijā plkst.18.00 Kuģu ielā 11-302. Dalībasmaksa šai reizē 10eur. Tikšanās ilgums 1,5 stunda.

Katrā reizē sarunāsim nākošās tikšanās reizes tēmu jau atkarībā no dalībnieku vēlmēm un vajadzībām. Un nākošo tikšanos (atkarībā no intereses) varam sarunāt pēc pāris nedēļām.

 

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2015-06-29 17:54  |  Skatīts: 1090x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ