Pavasaris jeb jauns sākums


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Sveika, mana mīļā!

Tik sen neesmu neko rakstījusi, ka droši vien būtu jāsāk ar dzīves notikumu atstāstu vai svarīgāko atziņu publiskošanu, bet ir kaut kā tā, ka viss ir tik jauns un jūtīgs, ka vēl tā īsti nevaru noformulēt savas domas un sajūtas.

Man šobrīd ir dota tik fantastiska iespēja pieskarties Debesu vārtiem un dvēseļu atnākšanai un aiziešanai, ka brīžiem ir pat jānodreb šīs varenības priekšā. Lieki piebilst, ka uz pasauli esmu sākusi skatīties ar tik milzīgu pietāti un uz “problēmām”, “izdošanos”, “neizdošanos” tik pastarpināti, ka man vēl jāgaida, līdz tas sastāsies kādā jaunā vērtību sistēmā un to varēšu Tev tālāk nodot rakstos vai semināros. Man pašai ir sajūta, ka esmu piedzimusi no jauna, un Toms saka, ka tas ir ļoti, ļoti tuvu patiesībai arī absolūti reālos terminos.

Kaut arī manas dienas pārsvarā paiet slimnīcā, pa vakariem nu jau trešo dienu kā varu braukt mājās. Esmu sākusi atbildēt mājas lapas Jautājumu un atbilžu sadaļā un secināju, ka man tas izdodas tik dabiski, ka spēki no šādas radošas darbošanās nāk klāt. Vēl nupat kā vienojāmies, ka atsākšu vadīt skype konsultācijas un izskatās, ka arī tas mani pozitīvi iekustina un atgriež pie centra sevī. Nu un tad kuru katru brīdi izdomāsim, kad varēšu novadīt ilgi gaidīto vebināru par Otrās čakras enerģijas līdzsvarošanu. Izskatās, ka tas varētu būt 20.martā- piektdienā plkst. 19.00 – 20.30 (mūsu parastā laikā, kā jau tas ierasts).

Uz šo vebināru tad vajadzētu iepriekš pagatavoties un uz nodarbības laiku sagatavot nepieciešamās lietiņas praktiskiem darbiem:

1. Apmēram vienu litru vai vienu kg graudus. Der kviešu graudi, miežu vai auzas. Graudi simbolizē auglību un pārticību un es iemācīšu dažādus rituālus un praktiskas tehnikas, ko varam pielietot 2.čakras enerģijas līdzsvarošanai, iekustināšanai un harmonizēšanai.

2. Vairākas oranžas lapas, uz kurām rakstīsim praktiskos darbus.

3. Trīs oranžas sveces.

4.
Rotu kastīti ar rotām (pērļu virtenēm, krellēm, bižutēriju, gredzeniem utt.) - viss, kas simbolizē bagātību un pārpilnību tieši mantiskā ziņā.

5. Rožu eļļu vai kādu citrusaugu eļļu, ko var piepilināt pie bāzes eļļiņas, ko izmantot masāžai.

6. Rožu lapiņas – var būt svaigas vai kaltētas (labāk svaigas, jo dzīvāka enerģija). (puišiem var sagatavot ozolu mizas)

7.
Oranžu vai rozā caurspīdīgu lakatiņu vai šalli, ko izmantosim gaismas spēlēm un noskaņas radīšanai, Vislabāk, ja šim lakatam vai šallei būtu kādi zeltīti vai sudrabaini mirdzumiņi, akmentiņi, “briljantiņi” vai kādi fliterīši. Jo mēs varēsim radīt rotaļīgāku un mirdzošāku gaismu, jo labāku efektu tas dos mūsu nodomam – vairot pārpilnības enerģiju.

8.
Apģērbties tā, lai nodarbības laikā vari brīvi tikt pie savas muguras un vēdera otrās čakras rajonā.

Tā es domāju, ka ar šo visu mums pusotrai stundai nodarbībai pietiks. Un es jau vēl iedošu daudz dažādus padomus ko un kā darīt mājās ārpus vebināra laika.

Mājas darbs: sievietēm – katru dienu vismaz 3-4 reizes palūgt vīrieša palīdzību. Tas ir vienalga kur: mājās savam vīram vai draugam, veikalā pārdevējam vai kāda pircējam, benzīntankā kādam klientam utt. Bet no šī brīža katru dienu vismaz 21 dienu pēc kārtas.

Šis ir brīnišķīgs treniņš, kas palīdz mums distancēties no stāvokļa “Es pati”, “pati varu, pati protu”, “neviens labāk pa mani tik un tā nevar izdarīt” utt.

Uz vebināru var pieteikties arī puiši un tad nu lūk vīriešiem mājas darbs būtu – katru dienu vismaz 3-4 reizes dienā saņemties un līdz galam ar prieku padarīt to, kas jādara. Vīrietis aug caur disciplinēšanos un to sākt var ar minimālu saņemšanos trīs līdz četrās situācijās pa dienu. Pēc vebināra šo daudzumu palielināsim un ar laiku vajadzētu būt tā, ka vīrietis ir cīnītājs un vispār nekad neatmet ar roku iesāktajam dēļ iemesla, ka ir pa grūtu. Šī ir sadaļa, ka palīdz tik galā ar slinkumu un sievišķo enerģiju vīrieša būtībā. Caur šitik vienkāršu vingrinājumu, kuru atkārto 21 dienu (un vairāk), mainās raksturs un vairojas vīrišķība.

Vebinārā parunāsim vēl par vairākiem citiem sadzīviskiem paņēmieniem, ko darīt sievietēm, ko vīriešiem, lai būtu tuvāk savai patiesai būtībai un dzīvotu saskaņā ar savu (sievišķo vai vīrišķo) enerģiju.

Un vēl mēs runāsim par naudu un materiālajām vērtībā. Jo tieši no šīs – otrās čakras enerģijas līdzsvara un harmonijas, ir atkarīga naudas plūsma mūsu dzīvē.

Tā kā esmu (ar vienu kāju) atgriezusies un lēnām, pavisam lēnām – cik nu dabiski tas mums te sanāks, sāksim atkal kontaktēties un tikties gan ineseprisjolkova.com mājas lapas “Jautājumi un atbildes” sadaļā, gan skype konsultācijās, kuras varu piedāvāt pa vakariem, gan 20. martā vebinārā. Par pārējo tad pagaidām vēl pāragri būs runāt, bet – nāks laiks, nāks padoms, kā to visu sakārtot.

Samīļoju Tevi!

Un uz tikšanos (netā) jau drīz.

Ar mīlestību, Inese

Komentāri (1)  |  2015-03-05 03:16  |  Skatīts: 1780x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dzanita - 2015-03-05 17:56
Samīļoju Tevi, Inesīt! Man Tevis pietrūka! Ar nepacietību gaidīju atsākamies vebinārus!


Atpakaļ