Starpsvētku laiks


sadaļa: SARUNAS
autirs: INESE PRISJOLKOVA

 Kā Tu jūties? Es tik ilgi neesmu rakstījusi, ka man šodien ir jāpārbauda, vai roka maz klausa un vai vispār spēju vēl ko uzrakstīt : )) Joks, protams. „Meistarību pazaudēt nevar”. Tas ir kā braukt ar riteni, ja bērnībā iemācījies, tad vēl arvien proti, pat ja 20 gadus to neesi darījusi.

Man patīk šis ziemas laiks un periods. Man patīk, ka ir sniegs un mazie mīnusi. Man patīk, ka varu pamosties no sētnieka sniega šķūrēšanas skaņām (un klusi pie sevis nosmieties, ka tad, kad būs māja, tad šis fitness būs jāveic mums pašiem). Man patīk, ka vieni (vai vairāki) svētki ir nosvinēti, bet citi vēl priekšā. Man tas viss patīk un es baudu.

Un vēl es baudu, ka nekas nav jādara. Tas ir tik interesanti – mums Pavasara studijā šobrīd ir divu nedēļu brīvlaiks, kad nodarbības nenotiek, kad sapildāmies un baudām laiku katrs pa sevi un sevī, lai pēc tam – sākot no 5.janvāra atkal varam kļūt devēji un baudīt radīšanas un došanas prieku.

Man patīk atskatīties uz šo gadu, lai gan šoreiz izlēmu netaisīt savu ikgadējo „Interviju ar sevi” vai „Gada izvērtējumu pa mēnešiem”, šī gada beigās es vienkārši baudu piepildījumu, bez jebkāda pārskata un uzskaites. Ir labi. Ir ļoti, ļoti labi. Šis ir bijis ārkārtīgi vērtīgs un ražīgs gads.

Pēc numeroloģijas nākošais ir mans naudas vai augļu gads. Skaisti. Esmu gatava to baudīt. Vai atceries, kā varēja izskaitīt to savu gada skaitli un uzzināt to nozīmi. Mēs pirms vairākiem gadiem par to runājām https://pavasarastudija.lv/5104-gada-skaitlis-un-raksturojums/

Un vēl man patīk skatīties kā Pavasara studija aug. Šī gada noslēguma kolēģu pasākumā jau bijām 17 cilvēku. Un jaukākais tas, ka tie, kas atnāk un pievienojas Pavasara studijas ģimenei, tie arī paliek. Varu tikai vien noskatīties un nopriecāties kā Dievs un Debesis šo visu tā sakārto.

Vēl domāju par to – diez kas būs nākamie projekti un jaunie iesākumi? Un vispār no kurienes tie rodas? Nu skaidri zinu, ka manis pašas izveidotas „Čakru enerģijas līdzsvarošanas” kurss radās burtiski ne no kurienes, tieši tai brīdī, kad visiem skaļi pateicu – ir sācies mans ziemas miegs un vairs no manis neko jaunu negaidiet, man šobrīd jāatjaunojas un jāuzkrāj spēki. Un tieši tai mirklī, es skaidri zinu, ka esmu gatava vadīt šo jauno kursu. Jā – Debesīm tomēr ir savs plāns, ko dažbrīd cilvēks nevar paredzēt.

Un otrs tāds mans šī gada projekts ir „Viņš un Viņa”, kuram pateicoties varu piedzīvot kardinālas pārmaiņas pati savā dzīvē šobrīd.

Atceros, ka reiz biju uz konsultāciju pie Eņģeļu Ilzes (Ilze Līkuma, kas vada fondu „Smalkā pasaule”) un viņa man saka – Tev jāiemācās praktiskā sievišķība. Tavs šīs dzīves uzdevums ir vairot sievišķību. Toreiz jautāju viņai – un ko tad nozīmē „praktiskā sievišķība”? vai tās ir krelles, volāni un skaists make-up? Viņa smaida un saka – nē, tas ir dzīvesveids caur sievišķo enerģiju. Man pagāja pusotrs gads, līdz sapratu, ko viņa ar to domājusi un ko tad tas nozīmē. Un Tu jau zini –ja ko jaunu mācos vai iemācos, tad ar to vienmēr esmu gatava dalīties savos rakstos, grāmatās, semināros. Starp citu – slavenais teiciens, ka „vislabāk iemācīties var to, ko citiem māca” jau nekur nav atcelts. Kāpēc tik daudz runāju par praktisko sievišķību? – jo vēl arvien to mācos un vairoju sevī.

Jā, man ir brīnišķīgi panākumi šai jomā. Un jā – man ir milzu iespēja vēl mācīties un mācīties, jo tik bieži gribās izdarīt visu pa vecam (paķert, pierādīt, piekust, sasniegt, tikt pašai līdz rezultātam, lai kādam ko pierādītu utt.). O, jūtu, ka esmu ierakstījusies un gandrīz vai tūlīt varētu uzrakstīt vēl vienu rakstu par sievišķības tēmu jeb „Viņš un Viņa” tēmu. Kad rīkojamies kā „viņš” un kad kā „viņa”.

Bet nu.... tad es jau pavisam tālu aiziešu no starpsvētku noskaņas aprakstīšanas. Tā kā labāk – šo tad beigšu un varbūt šodien uzrakstīšu ko vēl. Nu kaut kā dikti labi rakstās : ))

Samīļoju Tevi!

Lai laba šī gada nogale! Lai ir gaiši un mīlestības piepildīti!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-12-28 19:25  |  Skatīts: 864x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ