Vēl par čakrām un par dzīvi


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Nu kaut kā man šī tēma dod tik daudz atklājumu un atziņu, ka atkal un atkal gribās padalīties ar Tevi. Piemēram, tik tikko kā saslēdzu kopā, ka saules pinums (3.čakra) nav līdzsvarā visiem tiem, kam ir atkarības. Sākot no pārēšanās, dzeršanas, kas tiešā nozīmē iet caur gremošanas orgāniem un atrodas 3.čakras enerģētikā, bet beidzot ar jebkuru citu atkarību – tai skaitā azartspēles, pīpēšana, atkarība no attiecībām utt., jo tas ir saistīts ar mūsu Ego, ar mūsu pašapziņu, stabilitāti un spēku. Piedevām, ja šai enerģijas centrā ir tik milzīga noplūde, tad faktiski visas citas čakras jau ar paliek tukšas, un faktiski cilvēks nonāk graujoši līdz spēku izsīkumam.

Interesanti, ka veģetatīvā distonija, depresija, vai pārāk liels grūtums, ko cilvēks izdzīvo, ar nez kāpēc saistās ar 3.čakru un nestabilu sevis apzināšanos, trauksmainu vai trauslu Ego. Distonijai gan vienmēr vēl kā blakus „problēma” būs ļoti vājš sazemējums.

Tāpat ar trešo čakru būs saistīta anoreksija vai bulīmija. Tas ir saistīts pašapziņas, sevis apzināšanās un gremošanas sistēmas līdzsvarošanu.

Faktiski cilvēka laime, harmonija un mīlestības telpa sākas tieši 3. un 4.čakrās.

Vispār jo vairāk, gatavojoties rītdienas semināram, domāju par šo tēmu, jo klārāka tā bilde paliek.

Visam jābūt līdzsvarā. Tikko man viena meitene mājas lapā uzdeva jautājumu vai var sazemēties pa daudz. Vai var būt pa lielu sazemējums. Tad nu atbilde ir, ka nē, nevar.

Vai cilvēks var būt pa daudz piezemēts? Jā, var. Bet tas jau nenozīmē, ka viņam ir pa lielu sazemējums. Tas liecina par to, ka viņš pa smagu strādā, vai domā „pa zemu” un neļauj saviem sapņiem un mērķiem īstenoties viegli. Tas liecina par to, ka viņam ir ļoti vāji attīstītas visas 4 augšējās čakras. Ka viņam jāiemācās darīt jebkuru darbu priecīgi un ar mīļumu – tas atvērs sirds čakru. Ka viņam jāiemācās saskarsme un komunikācija – tas nolīdzsvaros 5.čakru. Nu, un ja vēl cilvēks varētu sākt domāt par garīgām tēmām, laiku pa laikam noskaitītu lūgšanu vai iedomātos par Dievu, tad arī abas augšējās čakras sāktu atvērties.

Nē, sazemējuma nevar būt pa daudz.

Tieši tāpat kā septītā čakra nevar būt pa daudz vaļā.

Vienīgi, kas būtu diezgan svarīgi, lai tā līdzsvarošana un sakārtošana sāktos no apakšas, no pirmās čakras attiecīgi uz augšu. Savādāk būs tā, ka no Augšas nāks iekšā ļoti liela enerģija, bet ja tai nebūs kur palikt, tā vai nu „uzspridzinās” ķermeni ar ļoti augstu asinsspiedienu (šis protams, augstam spiedienam nav vienīgais iemesls), vai ar lielām galvas sāpēm, kas var būt saistīti, vai arī tā enerģija rūgs un var sadarīt sliktas lietas mūsu dzīvei, jo tai agresijai pa kaut kurieni būs jānāk ārā. Un ja enerģija vienmērīgi (bet jaudīgi) neplūst cauri visam kanālam, bet spraucās pa kādu no čakrām pārpārēm ārā, to pamanīs (un dēļ tā būs nelaimīgi) visi apkārtējie, kas vien šo cilvēku satiek. Pašam, protams, ir visgrūtāk.

Tā kā – atkal nonāku pie tā, ka sazemējums ir svarīgs kā pirmais solis, lai vispār kaut ko savā enerģētikā sāktu kārtot.

Vēl cits variants būtu, ka sāk no vidus. No sirds čakras un audzēt tik milzīgu mīlestību, kas palīdz izgaismot un līdzsvarot pārējo enerģētiku. Arī tā var darīt.

Un vēl var darīt paralēli. Ka sāk veidot sazemējumu un dara to ar mīlestību. Tad dubults neplīst. Tad būs gan no vidus, gan lejas. Vienīgi, ko nekad nevajadzētu darīt – nevajag sākt no augšas, jo.... nu saņemot pārāk lielu apskaidrību vai uzņemot pārāk lielu informācijas daudzumu, var vienkārši sajukt prātā. Īstenībā jau Debesis no tā mūs ļoti sargā, bet nu šis ir Brīvas gribas Visums, un ja cilvēks būs gribējis iegūt šādu pieredzi, tad, protams, viņam tas izdosies. Tā kā -ar šo jābūt uzmanīgiem.

Nu labi, tagad es vēl turpināšu domāt, kā to visu ielikt kādā produktīvā nodarbības formātā jaunajam kursam, par čakru enerģētiskas līdzsvarošanu, un atstāšu Tevi pārdomās par to kas un kā Tev vajadzīgs pašai savā dzīvē. Ja vēlies pievienoties jaunajai grupai uz nodarbību jau rīt (2.12), tad iepriekš aizraksti uz pavasarastudija@gmail.com vai zvani uz 29100714 (Santai).

Lai gaišs šis pirmssvētku laiks!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-12-01 22:25  |  Skatīts: 1382x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ