Ne tik daudz par čakrām - bet par dzīvi


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Vakar vadīju vebināru par sazemēšanos, un tas iekļauj sarunu par mūsu 3 apakšējo čakru darbību, līdzsvarošanu un jomām, kas saistītas ar šīm enerģijām. Un īstenībā sapratu, ka varbūt daudzus mulsina tā čakru pieminēšana. Galu galā tikai retais no mums var saskatīt enerģētisko plūsmu caur šiem enerģijas centriem. Un, ja nevar redzēt, tad ir sajūta, ka runājam par kaut ko mistisku.

Savā jaunajā kursā „Čakru enerģijas līdzsvarošana” es īstenībā vismazāk gribētu runāt vai darīt ko abstraktu. Tas, kas mani tiešām interesē, ir palīdzēt saprast un sajust cilvēkam, ko tieši viņš/a savā attieksmē un darbībā var pamainīt, lai dzīves kāda joma sakārtotos. Tās čakras ir tikai kā tāds pieturas punkts vai iespēja salikt pa 7 plauktiņiem tēmas, par kurām parunāt. Bet kurss būs tikpat praktisks kā dzīve.

Interesanti, ka šo tēmu gatavojot, man patiešām rodas sajūta, ka šī ir vissvarīgākā tēma, kura dzīvē jāsaprot, lai vispār varētu izkustēties no vietas un sākt uzņemties atbildību pat par savu dzīvi. Pati pie sevis smejos, ka man katra tēma, kuru tieši tai brīdī gatavoju, liekas pati būtiskākā. Bet nu šoreiz tā patiešām ir : )))

Atliek vien mums pavērot savu dzīvi un savilkt to kopā ar ķermeņa konkrēto vietu, kas simboliski par to atbild, ka varam pamainīt tikai nedaudz, lai sakārtotos lielas lietas. Tas ir kā vektoram, kam pašā sākumā jāpamaina virziens pa milimetru, lai tas jau daudz lielākā distancē iegūtu atšķirīgu virzienu metros un varbūt kilometros.

Vakar runājām par ļoti daudziem konkrētiem sīkumiem, kurus ikdienā darot savādāk, varam izmainīt lielas lietas. Piemēram, kaut nedaudz vairāk pievēršot uzmanību praktiskām darbībām un mazinot dzīves tempu (ko nosaka virtuālās pasaules informācijas plūsmas ātrums), mēs varam iegūt stabilitāti, drošību un daudz lielāku patstāvību. Ļoti daudz lietu mūsu dzīvē nenotiek tikai tādēļ, ka dzīvojam virtuālu dzīvi gan caur medijiem, internetu un tv, gan sapņiem, domu pasauli un vīzijām.

Otra lieta – cilvēki ļoti bieži vispār nezina, ko grib. Vai Tu zini? Vai vari pateikt kādu dzīvi gribi dzīvot?

Kad es uzdodu šādu jautājumu tām meitenēm, kas atnāk pie manis uz konsultāciju, es ilgāku laiku dabūju klausīties par to, ko negribas. Kad vēlreiz pārjautāju – bet, ko tu gribi? Ko konkrēti tu savā dzīvē konkrētā jomā gribi? Un visbiežāk ir tā, ka atbildes nav (nu tas nemaz tā katram nav jāsavelk tieši ar enerģētiku, bet visbiežāk šim cilvēkam nav nolīdzsvarota 3.čakra un viņš pēc dabas ir svārstīgs un var gadīties, ka ar zemu pašapziņu. Pilnīgi noteikti, ka viņam ir maz ticības pašam sev).

Lūk, šādā gadījumā, kad pašapziņa nav nolīdzsvarota, tad jāsāk ar sava „es” apzināšanos. Un pie viena jāpaskatās vai ir labs sazemējums, jo visbiežāk tās ir saistītas lietas.

Ko darīt? Ņemt un sakārtot.

Es to izdarīju pirms vairākiem gadiem un, goda vārds, rezultāti dzīvē ir redzami tūlītēji. Kopš tā laika man vairs nav lietu un tēmu, par kurām runāju ilgojoties, nespēdama tās īstenot.

Un tieši šo savu pieredzi ar bezgalīgu mīļumu es gribu nodot Tev!

Vakardiena mani ļoti iedvesmoja. Tās pusotras stundas vebinārā pagāja kā viens mirklis un kā viena dalībniece ierosināja – varbūt, ka vajadzētu paplašināt vebinārus pat līdz 2 stundām. Nu... to vēl domāsim.

Diemžēl šo vebināru vairs noklausīties nevar, jo ieraksta iespēju mums vairāk nav, bet toties ir daudz vērtīgāka un ietilpīgāka iespēja – piedalīties klātienes kursā, kurā tad ņemsim gan praktiskus reālus vingrinājumus, gan runāsim par teorētiskām iespējām, gan uzdošu mājas darbus, kam nepieciešams daudz vairāk laika, kā nodarbības ietvars atļauj. Tātad, ja gribi pati savām rokām savest kārtībā savu enerģētiku, attieksmi un dzīvi – aicinu Tevi uz 8 nodarbību kursu „Čakru enerģijas līdzsvarošana”, kuram pirmā nodarbība notiks jau otrdien, 2.decembrī plkst. 18.00 – 20.30 Kuģu ielā 11-302.

Sāksim mēs ar diagnosticēšanu un vārīgo jomu apzināšanu. Un pēc tam katrā nākamā tikšanās reizē iziesim cauri visiem 7 enerģētiskajiem centriem un papētīsim kā tie atspoguļojas mūsu katra dzīvē un sadzīvē. Ja kādam būs grūtības noteikt savas „vājās” jomas un tās savilkt kopā ar enerģētiku, es individuāli palīdzēšu. Par to var neuztraukties.

Vēl ir ļoti vērtīgi, ka darām to tieši šobrīd – enerģētiski tik spēcīgā laikā pirms Saulgriežiem, kad pati daba mums tik ļoti palīdz (tikai jāzina kā to izmantot).

Lai Tev brīnišķīga rīt Pirmā Advente un viss šis Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (0)  |  2014-11-30 02:09  |  Skatīts: 1174x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ