Manas personīgās pārdomas par Laimes terapiju


sadaļa: CITU AUTORU RAKSTI


Sveika, mīļā Inese!

Vēlos dalīties ar savām pārdomām un izjūtām, uzsākot Tevis pieminēto laimes terapiju.

Patiesībā savu laimes terapiju - apņemšanos kļūt mīlestības pilna un laimīga sieviete - es uzsāku tieši pirms vienas nedēļas.

Sākot celties vienu stundu agrāk no rītiem, un apņemoties dzīvot, justies savādāk, lai es kļūtu sev mīļa, skaista, vesela un laimīga, un savam vīram iedvesmojoša sieviete.

Jāatzīst, ka uzsākot savu laimes terapiju, tas ir pat vieglāk nekā justies nelaimīgai un bēdīgai ar savu dzīvi. Es tik tiešām domāju, ka laimes terapija man būs ilgs un sarežģīts posms, kurā man būs jāpārvar nedrošība pašai pret sevi un savām izjūtām par to, ka es vēlos justies labi, tomēr tas tā nav.

Vēlos iedvesmot, pārējās sievietes, kas tikai vēl domā uzsākt laimes terapiju vai arī ir jau uzsākušas, - patiesībā laimes terapija ir katras sievietes patiesā būtība; tas ir vienīgais veids, kā dzīvot saskaņā ar savu būtību.

Es patiešām neticēju, kad abas ar draudzeni nolēmām uzsākt savu laimes terapiju un patiesībā mēs nemaz neveltījām tik daudz laika-patiesībā laimes terapija paņem mazāk laika nekā būšana skaistumkopšanas salonos, izmisīgi cīnoties ar savu ārējo izskatu un laika gaitā atstātajām sejas grumbiņām.

Patiesībā, mēs katra, divas strādājošas sievietes, apņēmāmies katru rītu celties vienu stundu agrāk ar apņemšanos, ka mēs esam uzsākuši šo dienu, lietaino, vai saulaino, ar vēlmi kļūt laimīgas, skaistas un īpašas pašas sev, gatavas katru negatīvo domu pārvēst gaišajā.

Un patiesība ir tāda, mīļās sievietes, ka diena patiešām izvērtās tāda, ka mēs vēlējāmies to redzēt, tas kas agrāk kaitināja, vai sarūgtināja, nogurdināja vai tamlīdzīgi padarīja dienu par pelēku.

Ar manu rīta apņemšanos, pārvērta manu dienu tieši tādu, kādu es to vēlējos redzēt - es satiku vairāk gaišus cilvēkus, kolēģi man izteica komplimentus un man mājās pēkšņi atradās laiks, lai uzklausītu savu vīru un saviem bērniem dāvātu lielāku uzmanību.

Mana apņemšanās kļūt laimīgai, izmainīja manas vēlmes, tieši 3x nedēļā, vakari kas tik veltīta sporta zāles apmeklējumam, tika veltīti tieši tik pat garai pastaigai gar jūru, kuras laikā es pastaigājoties, vienkārši sāku mācīties sevī uzskaitīt tās lietas, kas man patīk, un ticiet vai nē, tas kas agrāk man traucēja vai likās viscaur redzams kā dziļa nepatika saplūda ar mani un kļuva par vienu nelielu mīlestības daļiņu no manis pašas, kas vairāk netraucēja.

Mana draudzene šobrīd tieši pēc nedēļas, ticiet vai nē, tomēr, man liekas, pateicoties laimes terapijai ir atradusi veidu kā strādāt mazāk dienas nedēļā, savukārt, vīrs ir jau atradis labāk apmaksātu darbu, kas ļaus iespēju pārvākties uz labāku, gaišāku un saulaināku dzīvokli.

Un tas viss, pateicoties Tavai, Inesīt, laimes terapijai, kas ļauj mums sievietēm atgriezties pie mūsu patiesā aicinājuma-būt laimīgām, skaistām un mīlestības pilnībām sievietēm, kas spējīgas iedvesmot savus vīriešus, kas patiesībā mūs mīl dēļ mūsu īpašās enerģijas.

Laimes terapija nav nekas jauns, tas ir katras sievietes patiesais stāvoklis, -tāpēc nebaidīsimies būt tikai sievietes! :)

 

Komentāri (0)  |  2014-09-08 18:05  |  Skatīts: 1254x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ