Debesīs un uz Zemes


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 UZMANĪBU !!! TĀ KĀ VISAS VIETAS IR AIZŅEMTAS, LŪGUMS PIETEIKTIES 1. AUGUSTA PASĀKUMAM!

No sākuma domāju, ka sauksim šo pasākumu „Starp Zemi un Debesīm”, bet tad sapratu, ka tas neatbilst patiesībai. Mēs tik ilgi esam runājušas, mācījušās par to, ka viss ir viens, ka tagad uztaisīt robežšķirtni, būtu kaut kas pilnīgi neatbilstošs. Jā ....mūsu pasākums sauksies „Debesīs un uz Zemes”.

Kāpēc Debesīs? Tādēļ, ka fiziski būsim augstu. Svētki notiks Latvijas Nacionālās bibliotēkas jaunajā ēkā pašā augšā (11.stāvā) – Gaismas pils spicē.

Kāpēc uz Zemes? Tādēļ, ka –lai dzīvotu laimīgu dzīvi šeit un tagad, mums ir vajadzīgs sazemējums, dziļas stipras saknes un savas dzīves vērtības apzināšanās. Simboliski Debesis un Zeme ir vīrišķais un sievišķais un arī šīs tēmas mūsu sarunās ir ļoti nozīmīgas.

Un vēl šis nosaukums tādēļ, ka mēs jau patiešām esam gan Debesīs, gan uz Zemes. Visi mūsu sapņi, vēlmes, vīzijas tiek izlolotas smalkajā plānā, līdz var materializēties reālajā dzīvē. Būtiskākais ir to visu apzināties.

Jā – vēl šo pasākumu varētu saukt par apzināšanos vai par dzīves svinēšanu. Un lai nu kā, bet nu skaidrs ir viens – kamēr vēl grāmatas vāka dizains tikai top un pasākuma afišu un ielūgumus uztaisīt vēl nevaram, tikmēr gribu Tev izstāstīt par Pavasara studijas lielu notikumu, uz kuru aicinām katru, kas vēlas piedalīties. Tātad jau pavisam drīz 30. jūlijā plkst. 18.00 – 20.30  Latvijas Nacionālās bibliotēkas jaunajā ēkas 11.stāvā (Mūkusalas ielā 3) notiks Pavasara studijas vasaras pilnbrieda pasākums

Debesīs un uz Zemes

  •       Programmas sākumā ļausimies gongu skaņām un vibrācijām. Dace Straume mums palīdzēs izbaudīt gongu dziedināšanu un enerģētikas līdzsvarošanu. Mēs varēsim sēdēt, pievērt acis un baudīt kā skaņas izvibrē caur mums. Tās harmonizē, tās sakārto, tās dod spēku un pats par sevi šis skaņu rituāls ir sakrāli spēcīgs, bet, ja tas notiek tik augstu gaisā, tam ir jau pilnīgi cita vibrācija un spēks.
  •       Pēc tam mums Kristīne Muciniece novadīs brīnišķīgu, dziļu un vērtīgu sirds atvēršanas rituālmeditāciju, kuras laikā liels skaits cilvēku kopā esot, apzināsimies katrs savu spēku, tad kopējo un tad to sūtīsim konkrētam mērķim – gan pasaules labumam, gan katrs savu vissvarīgāko vēlmju piepildījumam.
  •       Un tad es klātesošos iepazīstināšu ar savu jauno grāmatu „Audzēt Mīlestību”. Tici man, tas ir kā savu jaundzimušo bērniņu pirmo reizi parādīt pasaulei – ļoti intīms un skaists mirklis. Protams, ka grāmatu (vēl ar tipogrāfijas smaržu) varēs iegādāties turpat uz vietas pasākumā un ja gribēsi –ar autorierakstu.
  •       Tad klausīsimies un līdzi dziedāsim Ingas Karpičas muzicēšanai, kuras sniegums ir tik tīrs, dziļš, spēcīgs, sievišķīgs un meditatīvs vienlaicīgi, ka tā laikā dievišķā klātbūtne ir gandrīz vai taustāma. https://www.youtube.com/watch?v=kI-GdQebmt8
  •       Un dzersim tēju un ēdīsim kārumus, un būsim kopā, skatīsimies brīnišķīgo Rīgas ainavu no augšas, priecāsimies par jauno grāmatu, baudīsim laimi un svinēsim dzīvi.

Ja vēlies piedalīties, es ļoti priecāšos, ka pieteiksi savu dalību Santai uz e-pastu pavasarastudija@gmail.com vai zvanīsi pa tālruni 29100714. Pasākuma dalības maksa būs 25 eur, kuru šoreiz lūgsim pārskaitīt jau līdz ar reģistrēšanos, jo vietu skaits šajās telpās ir ierobežots un mums laikus jāsaorientējas par to, cik būsim.

Šo visu rakstu un smaidu – es tiešām redzu, kā Debesis un Zeme ir sadevusies rokās, lai viss izveidotos brīnišķīgi.

Uz tikšanos mūsu īpašajā notikumā!

Ar mīļumu, Inese

 

Komentāri (7)  |  2014-07-04 18:23  |  Skatīts: 3079x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dzanita - 2014-07-04 21:51
Sūtu tūkstoš laba vēlējumu lai pasākums izdodas un ļoti gaidu mirkli, kad Tava jaunā grāmata caur Gaismas pili ienāks arī manā mājā!!!

inese - 2014-07-04 23:03
Paldies, mīļā:) esmu tik iedvesmota, ka man šķiet - būs ļoti, ļoti labi:)

guga - 2014-07-05 01:01
Burviigi!Lai izdodas busu domas ar Jums kopa

inese - 2014-07-05 04:14
mīļš, mīļš, mīļš paldies :)

dagnucis - 2014-07-10 03:26
Mīļš sveiciens! Ļoti gaidu Tavu grāmatiņu!! Tu man īpaša, kaut nekad neesam klātienē tikušās! Paldies ka esi un lai foršs šis skaistais notikums..

kristine - 2014-07-10 03:51
Es labprāt aizietu uz šo pasākumu, jo ļoti gribas ieelpot laimes enerģiju. Bet, diemžēl, to vai es tikšu zināšu tikai 30. jūlijā no rīta (tas ir saistīts ar mana darba specifiku). Vai ir tāda iespēja, ka var maksāt un nākt pēdējā brīdī? Vai ir paredzētas kādas vietas ''pēdējā brīža nācējiem'', tā sakot rezerve, pēc principa: vienam cilvēkam vieta jau atradīsies? Varbūt labāk piezvanīt tai 30.jūlijā no rīta un apjautāties, vai vēl var nākt, vai ir vietas? Ļoti žēl, ka nevaru noteikti solīt, ka būšu, bet ja man tāda iespēja būs, labprāt mēģinātu pievienoties.

inese - 2014-07-10 06:25
Nu vislabāk, protams, ir rezervēt vietu iepriekš.
Jo tās vietas tai telpā tiešām ir tik, cik ir.

Katrā ziņā - es ļoti priecāšos, ja būsi :)



Atpakaļ