Sievišķība, Skaistums, Saulgrieži


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Nākošā nedēļā man ir paredzēti divi semināri, kuros gribu ielikt īpašu vēstījumu. Ja pirmais no tiem ir jau pirmdien un tā ir pilnīgi jauna ēra manā dzīvē un kā jauns pakāpiens jeb jauna platforma, jo pirmo reizi sāksim jaunu semināru ciklu „Viņš un Viņa” par partnerattiecībām, tad trešdienas seminārs ir noslēguma nodarbība esošajam praktiskajam Laimes terapijas kursam, kurā lielais uzsvars ir uz to kā izvirzīt vīziju katrai dzīves jomai, kā būt skaistai un kā būt skaistai tieši Viņam. Un šo trešdienas semināru gribu izveidot ļoti īpašu dēļ tā, ka tas iekrīt šajā pirms Jāņu periodā un tieši šī gada enerģētika ir īpaši svarīga, lai izmantojam to jauna iesākuma radīšanai.

Arī man pašai šis ir ļoti īpašs laiks, jo pielieku punktu savai trešajai grāmatai un nu pāris mēneši tiks doti vairs tikai tam, lai to izrediģētu, izveidotu vāku, samaketētu un palaistu uz tipogrāfiju. Un, lai arī tā iznāks augustā, īstenībā tā būs sasmēlusies tieši šo pirms Jāņu enerģētiku, kas ir ārkārtīgi spēcīga un stipra.

Vasaras Saulgrieži ir vislielākā gaisma un uguns mūsu platuma grādos. Gaisma un uguns sievietei dod skaistumu, sirds gaišumu, sirds skaidras domas, spēju un spēku iedvesmot savu vīrieti, spēju būt līdzās un spēju būt drošībā. No sievietes drošības ir atkarīgs vīrieša miers, spēks un varēšana. Savukārt vīrietim gaisma un uguns dod enerģiju, stabilitāti, pašcieņu, sava spēka apzināšanos, cildenumu un pašapziņu.

Mūsu senči zināja gudrības, kuras izmantoja tieši šajā Saulgriežu gaidīšanas un pašu svētku laikā. Kaut ko darīja auglībai un radīšanai, kaut ko bagātiem laukiem, kaut ko skaistumam, kaut ko gudrībai – un katrai lietai bija savs rituāls, kuru sāka ievērot jau krietni pirms Saulgriežiem. Man pašai ir rituāli, kurus pildu 21 dienu (10 dienas pirms un 10 dienas pēc Saulgriežiem). Tāpēc šis ir gandrīz vai pēdējais laiks, kad to Tev varēšu izstāstīt.

Un ja ir tā, ka šajā Laimes terapijas kursā nepiedalījies, bet tieši šo semināru gribi nākt noklausīties, tad droši nāc, jo man ir sajūta, ka nepaspēšu uzrīkot par Saulgriežu tēmu vairs neko citu.

Ko mēs tur darīsim? Taisīsim katrs savas dzīves vīziju pa jomām, lai tai brīdī, kad tuvosies spēcīgā Saulgriežu enerģija, tā aktivizē tieši tās mūsu domkopas, ko būsim izveidojušas. Pārrunāsim priekšdarbus, kas jāizdara līdz Jāņiem, un kādus rituālus izvēlēties Saulgriežos. Kā līdzsvarot vīrišķo un sievišķo enerģiju tieši caur dabas spēku un izrunāsim vienu konkrētu uguns rituālu, un vairākus citus rituālus, ko veikt Saulgriežu naktī savu vēlmju piepildījumam, skaistumam un spēkam. Parunāsim par raganiskām lietām, kas katrai sievietei jātur pūrā un zināmā brīdī ir izmantojams. Parunāsim par zīlēšanu un buršanos. Nu vārdu sakot – šī būs īpaša nodarbība, kurā galvenais uzsvars būs uz to kā dabas spēku un enerģiju izmantot savam un visas pasaules labumam.

Ja gribi pieteikties uz trešdienas nodarbību, raksti uz pavasarastudija@gmail.com vai zvani 29100714 Santai.

Kurzemnieces varēs līdzīgu nodarbību noklausīties ceturtdienā, kad tiksimies Kuldīgā (jeb precīzāk Padurē) uz semināru „Sievišķība un Saulgrieži”. Būs gan drusku citas nianses, bet Saulgriežu enerģijas tēma tiks izrunāta tik un tā. Lai pieteiktos uz šo ceturtdienas semināru Padurē, zvani pa tālruni 26550695 (Indrai).

Lai īpašs Tev šis maģiskais spēka, sievišķības un skaistuma audzēšanas laiks!

Un uz tikšanos!

Ar mīļumu, Inese

 

 

 

 

 

 

Komentāri (0)  |  2014-06-01 06:47  |  Skatīts: 1930x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ