Došana un ņemšana attiecībās


sadaļa: MĪLESTĪBAS FORMULA
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Pēdējā laikā ļoti daudz domāju par enerģijas mijiedarbību un to cik mūsu labā pašsajūta un laime ir tieši atkarīga no šīs enerģijas maiņas.

Iedomājies, cik nelaimīgas un nekam nevajadzīgas jūtamies, ja nevienu neinteresē tas, ko mēs no sevis gribētu dot, ar ko dalīties, ko vairot. Un cik traki mums ir tad, ja kāds kaut ko dod, bet mēs kādu savu stereotipu vai audzināšanas dēļ pieklājības pēc atsakāmies un neņemam. Un cik grūti ir tad, ja neprotam iedot. Gribētu, bet neprotam. Un cik grūti ir tad, kad gaidām, bet mums nedod.

Un ir pilnīgi vienalga par ko tieši runājam – vai siltu mīļu vārdu un buču no rīta tuvam cilvēkam, vai kādu dāvanu vai padomu vai pakalpojumu kolēģiem, vai varbūt palīdzību vai kādu naudas summu draugiem.

Došana un ņemšana ir saistīta ar mūsu sirds čakru. Rokas ir enerģētiski vienotas ar sirds čakru. Tādēļ, ja gadījumā šai ziņā nav līdzsvara, tad pirmais, kas to dzīvē uzrādīs, būs attiecības. Attiecības ģimenē un pārī, jo tieši šīs attiecības ir visciešāk saistītas ar mīlestību un sirds čakru. Bet tieši tāpat tas var būt saistīts ar attiecībām biznesā vai kādā citā partnerībā. Interesanti, ka reiz vienā seminārā analizējām vīrieša un sievietes attiecības un nonācām pie secinājuma, ka ļoti bieži sieviete ir jau sen aizmirsusi kā tas ar mīļumu un pateicību saņemt, pieņemt, palūgt, dabūt un līdz ar to pretim ir vīrietis, kurš ne labprāt dod, pelna, gādā. Un pietiek tik šo vienu jomu katram kā cilvēkam nolīdzsvarot, kā attiecības sakārtojas pašas no sevis. Starp citu – ja vēl arvien nezini kā atpazīt savu „īsto vīrieti”, tad viens no ļoti konkrētiem rādītājiem vai viņš ir Tavs īstais un vai viņš Tevi uzskata par īsto ir tas cik viņš ir devīgs tieši attiecībā pret Tevi.

Tiklīdz vīrietis sajūt, ka tā ir viņa sieviete, viņam nav žēl viņai atdot visu līdz pēdējam? Kādēļ? Tādēļ, ka viņš zina – viņa sieviete viņu iedvesmos un piepildīs ar mīlestību tik spēcīgi, ka viņš nopelnīs desmitkārtīgi jebko, ko viņai dos.

Vīrieša sievietes attiecībās – vīrietis dod sievietei materiālo, sieviete ar pateicību un mīlestību to saņem. Sieviete vīrietim dod iedvesmu un motivāciju – un vīrietis dēļ šīs savas sievietes sajūtas stiprs, varošs, drosmīgs un vīrišķīgs. Vīrišķīgiem vīriešiem patīk prasīga sieviete, kura novērtē to, ko viņš spēj dot un sniedz jaunu motivāciju sasniegt vēl vairāk rezultātu un kļūt vēl veiksmīgākam. Zemapziņā viņš zina, ka viņa audzē viņa vīrišķību.
Kā viņa to prot? Ar atvērtu sirdi un milzīgu mīlestību, ar spēcīgu sievišķīgo enerģiju un pilnīgu uzticēšanos.

Ja attiecības sāk klibot vai ieiet pelēcībā un rutīnā, tas liecina, ka nenotiek enerģijas došanas un ņemšanas plūsma jeb mijiedarbība. Sieviete vairs negrib saņemt no vīrieša materiālo dzīves nodrošinājumu, jo prot un grib nopelnīt pati (un līdz ar to viņai nav vairs kad iedvesmot un motivēt vīru), savukārt vīrietis, dēļ tā, ka viņa pati ir tik stirpa, vairs neredz iemeslu censties.

Kas būtu jādara?

Sievietei būtu jāatjauno ņemšanas prasmes, savukārt vīrietim došanas (materiālā plānā), un vīrietim ņemšana un sievietei došana iedvesmas un motivācijas ziņā.

Kā to izdarīt?

Īstenībā katrs to var izdarīt savā dzīvē neatkarīgi no tā vai otrs arī mainās vai nē. Sākotnēji pietiek, ja izmainīsies Tu, un Tavs cilvēks Tev nospoguļos pretim jebkuras Tavas izmaiņas.

Atceros, kad es vēl nebiju precējusies un vēl tikai ilgojos satikt savu cilvēku, tad pirmais, ko vēru sevī vaļā, protams, bija sirds čakra un sievišķība. Atceros, ka ļoti konkrēti vienā dienā izmainījos un sapratu, ka no šī brīža man interesē katrs cilvēks, ko satieku. Ka eju viņam pretim atvērti un gatava apmainīties ar enerģiju. Es mācījos un mācījos šo motivēšanas un iedvesmas došanu. Es varēju motivēt un iedvesmot katru, kas vien jutās sevī sašaubījies vai kādā brīdī nespēja noticēt saviem spēkiem. Atceros, ka toreiz (un faktiski arī tagad) ļoti sevī audzēju spēju cilvēkā saskatīt viņa potenciālu un parādīt to viņam pašam. Pēc tam tas man noderēja jau pāra attiecībās. Un noder arī Pavasara studijā.

Starp citu – meitenes man ļoti bieži jautā par to, ko nozīmē sievišķās platformas veidošana. Lūk- viens no veidiem ir šis. Ka sāc ar uzticību skatīties uz cilvēkiem. Ka saskati viņos vērtību. Un ka spēj dot motivāciju un spēku tiem, kam tas ir vajadzīgs. It sevišķi savam vīrietim.

Mācīties dot var kaut tūlīt – piemēra, vienu dienu īpaši pievērs uzmanību, lai Tu būtu devēja. Lai Tu esi tā, kas pirmā uzsmaida (un ar to dod iedvesmu un motivāciju), kas pasaka „labrīt” moži, laipni un sirsnīgi, kas uzaicina kopā pavingrot, vai iziet pastaigā no rīta, lai pēc tam ir ievingrināts ķermenis visai dienai. Ka varbūt tieši Tu vari uztaisīt ko īpaši gardu, vai apsniegt to savādākā veidā. Vai varbūt pateikt, ko uzmundrinošu, vai ko iedvesmojošu. Un ierodoties darbā – tieši tāpat – turpini būt devēja kolēģiem, sadarbības partneriem. Un esi smaidīga un laipna uz ielas pret svešiniekiem. Visu dienu paprovē būt devēja.

Un kad iemācies (jeb apzinies) došanu, tad vienu dienu apzinies ņemšanu un saņemšanu ar milzīgu pateicību. Katru reizi, kad kāds Tev ko dod – saņem to kā dāvanu no Dieva. Pasaki paldies un pilnīgi pabrīnies, cik tas ir fantastiski, ka Tev tas ir iedots. Neko neuztvert kā pašu pa sevi saprotu. Un kaut arī tā ir tikai rīta kafijas krūze, vai veikalā pārdevēja dotais pirkums vai naudas atlikums – saņem to ar pateicību. Vienkārši – visu dienu apzinies saņemšanu ar pateicību. Tici man šī ir brīnišķīga meistarība vadīt došanas un ņemšanas plūsmu savā dzīvē.

Tikai šie divi „treniņi” – došana un saņemšana var sakārtot enerģijas mijiedarbību Tavā energolaukā un līdz ar to dzīvē. Tikai šī viena smalkā lietiņa var sakārtot vai varbūt ļaut izveidot attiecības. Bet, protams, šis ir tikai tāds sākums. Šī tēma ir vienreizēji dziļa. Ja gribi par to parunāt un paklausīties vēl plašāk – varam tikties vebinārā pirmdien.

Pirmdien ir šī gada mans pēdējais vebinārs Pavasara studijā par tieši šo tēmu - „Devēji un ņēmēji”. Ja vēlies pieteikties, tad raksti uz: ineses.vebinari@gmail.com vai zvani 29431408 (Aijai) un izrunāsim smalkāk. Ja gribi iesūtīt man jautājumus līdz tam – gaidīšu uz: konsultācijas.pluss@inbox.lv

Savukārt trešdien 18.decembrī tiekamies gada pēdējā seminārā klātienē, lai runātu par tēmu „Mīlēt un būt mīlētiem”, kas savā būtībā ir ļoti saistīts ar šo enerģijas mijiedarbības tēmu.

Uz tikšanos šeit, vebināros un semināros.

Ar mīļumu, Inese

Komentāri (1)  |  2013-12-15 03:01  |  Skatīts: 4116x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
dagnucis - 2013-12-17 07:38
Paldies, Inese!!! :)


Atpakaļ