Vebināru arhīvs


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ir pirmais septembris un arī mūsu ģimenes šodiena pagāja par godu skolniekam. Visa diena veltīta tikai viņai un viņas interesēm un beigu beigās bērns laimīgs, vecāki pārguruši, bet gandarījums visiem par kopā pavadītu laiku un notikumiem dienas garumā.

Sveicu Tevi ar jaunā mācību gada sākšanos un domās nosūtu Tev skaistu gladiolu pušķi!! Lai Taviem skolniekiem jauka mācīšanās un lai visai ģimenei atkal viens jauns jauks gada cēliens!

Bet šodien gribu Tev uzrakstīt par jaunumu mūsu Pavasara studijā, kas kaut kādā ziņā jau ar ir saistīts ar mācīšanos vai arī – kā mēs tagad paši savas sarunas esam iesaukuši – saistīts ar mūsu laimes terapijas skoliņu. Vasara šogad bija īpaša, jo burtiski līdz ar Jāņiem mūsu dzīvē ienāca vebināru „ēra” un visas vasaras garumā visus tos, kas vēlējās, es uzrunāju divas reizes nedēļā caur internetsarunām. Man pašai tas bija kā tāds jauns pavērsiens dzīvē, ko sākumā veidoju tieši tādēļ, lai man pašai būtu vieglāk un nebūtu tik tālu jābraukā. Bet sākumā ar to vieglumu bija kā bija. Man tā bija īsta komforta zonas paplašināšana un atkal viens periods, kad jutu kā garīgi un enerģētiski augu gandrīz vai fiziski.

Vai nu tāpēc, ka tās sarunas notika tik bieži; vai nu tāpēc, ka katrā reizē izvēlējāmies jaunu tēmu; vai nu tāpēc, ka katru no vebināriem taisīju tikai no sevis (nekādu copy/paste un ietekmēšanās no citiem lektoriem), bet rezultātā man bija sajūta, ka tik daudz informācijas caur sevi nebiju izlaidusi pat grāmatu rakstīšanas laikā.

Un tad reiz man viena meitene uzjautāja – klau, bet kur tas viss tālāk paliek? Tu to saglabā, vai ieraksti? Un ko darīt tiem, kas tai dienā nevarēja noklausīties vai arī vispār par vebināru iespēju uzzināja tikai kaut kad nesen? Un, vēl nezinādamas ar ko tas beigsies, mēs tomēr sākām visus vebinārus ierakstīt.

Un tad sākam saņemt vēstules, kur cilvēki lūdza rast iespēju par atsevišķu samaksu tos noklausīties. Un tad nu sākām meklēt iespējas. Galu galā –ja jau ir vajadzība, tad pārējais ir tikai tehnikas jautājums. Domājām, ka varbūt varam sarunāt ar to vebināru uzturētājiem, tomēr ne – viņi tādus arhīvus netaisa. Domājām, varbūt kāda cita kompānija varētu mums šādu pakalpojumu piedāvāt. Līdz atklājās, ka mēs taču paši pie savas mājas lapas varam uztaisīt atsevišķu vietni, kur tie vebināru ieraksti varētu glabāties. Un tā arī esam izdarījuši.

Tātad – ja vēlies kādu no tēmām noklausīties vēl vienu reizi. Vai varbūt vispār pirmo reizi, tad tagad ir tāda iespēja – nopirkt vienas reizes pieeju, lai noklausītos vebināru sev pieejamā laikā, bet bez iespējām izkopēt un ielādēt to savā datorā. Vienīgais, kas man uzreiz Tev jāizstāsta – ka tad, kad ievadi to kodu, tad ir kādas pāris trīs vai četras minūtes jāpagaida, līdz dators paņems to pusotras stundas garo failu un ielādēs no servera pie sevis, lai varētu to netraucēti un bez aizķeršanās noklausīties. Kad tas fails būs atvēries, pēc tam vari klausīties uz priekšu un atpakaļ, patīt, iepauzēt, un patīt atkal. Vienīgais, ko nevar – aizvērt to visu atkal ciet. Tiklīdz aizvērsi ciet, tā atkal vajag jaunu pieejas kodu, bet tas tad atkal ir jāpērk pa jaunu.

Interesanti, ka vēl neesmu šo rakstu uzrakstījusi, ka meitenes jau pērk kodus un klausās nerimstoši un esmu jau saņēmusi atsauksmes, ka šāda te – palēnināta klausīšanās ar atkārtojumiem tiešām dodot vēl spilgtāku to efektu un pat patīkot vēl labāk, kā dzīvais ēters.

Domāju, ka tur būs divējādi – būs tie, kas gribēs piedalīties dzīvajā, un čatot un uzdot jautājumus un paši pirmie būt tie, kas noklausās jauno tēmu. Un būs tādi, kam patiks lēnām un tad, kad pašam laika ziņā izdevīgāk. Cenas ziņā – arhīva vienas reizes vebināra skatīšanās maksā 4 ls – tātad tik, cik ir abonementa vebināra dalības maksa. Un tā pa lielam jau arī nav īstas atšķirības vai skaties dzīvajā vai arhīvā, tādēļ arī tā maksa ir apmēram vienāda.

Man pašai ļoti patīk klausīties arhīvu un šad tad uzlieku kādu no tēmām vienkārši fonā, jo galu galā – es jau dzīvo ēteru pati no malas paklausīties nevaru.

Pasūtīt vebināru arhīva skatīšanos vari caur mājas lapu: www.ineseprisjolkova.com sadaļā vebināri (tieši zem vebināru kalendāra ir melna „poga” vebināru arhīvs) un tad atvērsies šī lapa: https://www.ineseprisjolkova.com/vebinari/arhivs/

Lūk, tādi mums jaunumi līdz ar šodienu!Lai Tev jauka skatīšanās un klausīšanās.

Otrs šīs nedēļas jaunums būs vebināri krievu valodā un par to jau esmu ieminējusies citos rakstos. Tā kā – ja Tev ir kādas krievu paziņas, kuras varbūt arī gribētu uzsākt laimes terapiju kopā ar mums – saki, lai piesakās uz bezmaksas vebināru 5. septembrī: https://www.ineseprisjolkova.com/vebinari/ vai arī var rakstīt uz e-pastu: webinary.inese@gmail.com vai pa tālruni +371 20099345 (Alika).

Lai Tev brīnišķīgs šis septembra īpašais skaistais laiks!

Ar mīļumu un gaismu sirdī,
Inese
Komentāri (7)  |  2013-09-02 04:45  |  Skatīts: 2726x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
lauraw - 2013-09-02 06:13
oho! šo es sen jau gaidīju un kaut kad vebināru sākumā jautāju vai šāda iespēja būs- noklausīties tieši tad , kad gribās!:) Citam tas ir no rīta , citam pirms gulēt iešanas! Cik jauki, ka beidzot tas ir piejams!

daacce - 2013-09-02 14:43
Mīļš paldies par šo brīnišķīgo iespēju. Noteikti izmantošu.

bilbo - 2013-09-02 16:57
Man ir jautājums. Vai es varu nopirkt uzreiz kodus vairākiem vebināriem un skatīties katru savā laikā? Piemēram, vienu šodien citu rīt, citu parīt? Vai tas vienreizējais kods ir derīgs uz vienu dienu vai arī varu izmantot citā dienā?

alika - 2013-09-02 18:19
bilbo,
Tu vari nopirkt uzreiz kaut visus vebinārierakstus :)
Aizpildot reģistrācijas formu, saliec ķeksīšus tiem vebinārierakstiem, ko gribi skatīties.
Katram ierakstam saņemsi vienu unikālo kodu.
Aktivizēt to (sākt skatīties vebinārierakstu) vari jebkad, kodiem nav "derīguma termiņš" :)
Tik atceries - viens kods vienam ierakstam un vienai reizei.


bilbo - 2013-09-02 19:36
Paldies, Alika! ;)

jetina - 2013-09-02 21:40
Vai būs pieejami arī jūlijā notikušie vebināri? Gadījās, ka uz vienu no tiem vienkārši nepaspēju.

alika - 2013-09-02 22:07
Būs pieejami visi, kas būs labā kvalitātē. Kā jau Inese aprakstīja - sākums bij'.. nu kā jau sākums..
Sekojiet info Ineses lapā. Vebināru arhīvs papildinās katru dienu!
Šodien jau būs daži jūlija vebinārieraksti!! :)


Atpakaļ