Rīt Kristīne Muciniece


sadaļa: DIEVA UN VISUMA LIKUMI
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Šorīt Tev rakstu un domāju kā lai pastāstu to, kas man liekas tik ļoti vērtīgs un svarīgs un lai tas skan tā godīgi un tīri. Stāsts ir par Kristīni. Par Kristīni Mucinieci, grāmatu sērijas „Eņģeļu acis” un Mīļgrāmatiņas autori.

Ja esi lasījusi Kristīnes grāmatas, tad zini, ka viņas grāmatas attīra un lasītāju piepilda ar Gaismu. Es tagad atkārtoti lasu Kristīnes pirmo grāmatu „Kristālu glabātāji” un daru to tādēļ, lai ...kļūtu labāka. Pilnīgi godīgi varu pateikt, ka šīs ir grāmatas, kuras mani dara labāku, dziļāku viedāku.

Kristīne ir ārkārtīgi dvēseliska un viegla, viņa ir dziļa un pilna Gaismas. Viņa savas zināšanas dod caur sirdsgudrību. Viņas nodarbības ir tik....trauslas, dziļas, netveramas un ar dievišķo enerģiju pildītas, ka to tā aprakstīt un izstāstīt vārdos īsti nevar. Es esmu pārlaimīga, ka Kristīne piekrita pie mums Pavasara studijā vadīt seminārus un man šķita, ka tā tas būs un būs. Bet ir tā, ka viņa saka – grib vairāk rakstīt, grib gleznot un viņas formāts nav izrunātie vārdi. To, ko mēs dzirdam un kas priekš mums ir tik daudz, viņa saka, ka ir tikai daļiņa no tā milzīgā, kas viņā pašā patiešām ir.

Kristīne kā lektore un nodarbību vadītāja nav salīdzināma ne ar ko, ko esmu klausījusies līdz šim. Varbūt Ekharta Tolles grāmatas un apskaidrība ir kas līdzīgs. Jā, varbūt vienīgi viņš.

Un tomēr...viņa jūt, ka semināru formāts nav viņas. Viņa novadīs semināru vairs tikai rīt un pēc mēneša trešo nodarbību un tad vēl atbrauks pie mums uz nometni, bet tas tad arī viss. Man ir gandrīz vai jāraud, ka tā, bet...tā vienkārši ir. Un varbūt ar laiku mēs izdomāsim par kādu citu sadarbību, tikšanās reizēm vai meditācijām. Un noteikti, ka pie mums studijā un mājas lapā būs nopērkamas Kristīnes grāmatas, bet šie semināri paliks kā tāds ekskluzīvs brīnums, kas ir bijuši tikai dažas reizēs un tā arī paliks.

Šoreiz rakstu Tev tāpēc, ka ja gribēji nākt, bet domāji – ai, citreiz;) , tad saku – nāc šoreiz!

Rīt Kristīne mums solīja pastāstīt un pamācīt kā tikt pašiem pie savām dziļajām viedajām zināšanām, kas ir katrā no mums, tikai mēs tās it kā nedzirdam un nejūtam. Stāstīs kā sajust un paplašināt savu sirds telpu un vairot spēku sevī. Būs arī garā meditācija ar sava mīlestības spēka apzināšanos. Tā kā – ja gribi piedalīties, nāc.

Nodarbība notiek rīt, 29.jūnijā plkst.13.00-16.00 un pieteikties vari paspēt uz e-pastu: pavasarastudija@gmail.com vai pa tālruni 29100714.

Lai brīnišķīga diena un nedēļas nogale!

Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-06-28 18:24  |  Skatīts: 1809x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ