Par nometni, par vebināriem un semināriem


sadaļa: SARUNAS
autors: INESE PRISJOLKOVA

 Ak, mīļā, šobrīd tik daudz, kas notiek, ka īstenībā rakstīšanai paliek arvien mazāk laika. Nu pirmkārt jau ir vasara un gatavošanās Saulgriežiem, kad tik ļoti gribas darboties pa lauku, ka tā datoru būšana būtu jāsamazina līdz minimumam. Tas, ko gribēju Tev paspēt atgādināt vēl pirms Jāņiem – ka arī datora iztīrīšana piederas pie sava lauka (un domu, un failu) sakārtošanas. Kaut kā aizmirsu to pieminēt vebinārā, bet pati šobrīd ķeros klāt pie dokumentu caurskatīšanas un kā vienmēr atklājas, ka ir kaudžu kaudzes, kuras vajadzētu vienkārši izdzēst vai sagrupēt vai pārgrupēt, lai kādā vajadzīgā brīdī to vispār spētu atrast. Un vispār – lai mūsu virtuālajā pasaulē (un tā tomēr ir liela daļa mūsu domu un ikdienas) būtu kārtībiņa. Kā saka –lai neaplīgo : )))

Cita lieta, kas arī saistās ar Saulgriežiem ir nākotnes plāni. Un runājot par mūsu kopējiem nākotnes plāniem, gribu Tev pastāstīt par pieteikšanos uz Pavasara studijas pirmo nometni, kas notiks septembrī. Vakar seminārā ar meitenēm runājām, ka ir sajūta, ka septembris vēl gana tālu un ka par to nemaz vēl nav ko domāt. Un meitenes bija godīgi samulsušas, kad uzzināja, ka lielākā daļa dalībnieču jau ir piereģistrējušās un lielākā daļa mājiņu un gultas vietu jau aizņemtas. Tā kā – laipni aicinu Tevi sazināties ar Santu un uzzināt par brīvajām pieejamām vietām un varbūt, ka vari savu pieteikšanos veikt tuvākā laikā, lai nav jāpiedzīvo lieka stresa situācija ar pēdējā brīža sindromu : ))

Runājot par pēdējo brīdi – tas mums pēdējā laikā ir pilnīgi kā jauns pārbaudījums. Uz pirmdienas vebināru pēdējās pāris stundas bija kā sastrēgums pirms koncerta un žēl, bet godīgi jāatzīst, ka palika meitenes, kurām nepaspējām nosūtīt pieejas kodus, jo bija jāsāk tiešraide.

Tādēl, ļoti mīļi aicinu Tevi izdomāt jau laiku par rītdienu un pieteikties jau šodien vai pats pēdējais – rīt no rīta. Jautājumi ir ļoti interesanti un tēmas būs galvenokārt saistītas ar attiecībām un visādiem attiecību mezgliem – un kā tos atrisināt ar pēc iespējas maigākiem paņēmieniem, nenodarot pāri ne sev, ne iesaistītiem partneriem.

Ieskicēšu te dažas tematikas rītdienas vebināram:

Kā vairot sev sievišķību un vīram vīrišķību?

Kā izkļūt no greizsirdības, trijstūra attiecībām?

Kā tikt galā ar greizsirdību un skaudību?

Kā izturēties, ja vīrs darbojas iepazīšanās portālos?

Kā iemācīt meitām sievišķību un dēliem vīrišķību?

Kā palaist bijušās attiecības, kā piedot un sākt skatīties nākotnē?

Kāpēc skaistai, gudrai, veselai un brīnišķīgai sievietei neizdodas izveidot attiecības?

Ko darīt, lai satiktu savu īsto un vienīgo?

Un lai arī par katru no šīm tēmām varētu veidot veselu semināru ciklu, acīmredzot tieši šie jautājumi šobrīd uzprasās uz atšķetināšanu un sakārtošanu, pirms ieejam jaunajā enerģijas ciklā pēc saulgriežiem.

Tātad – visus tos, kas grib paspēt sakārtot domas, attieksmi un attiecības jau līdz Saulgriežiem – aicinām pieteikties uz 20.jūnija vebināru plkst.19.00-20.30.

Vari paspēt vēl iesūtīt savu jautājumu, ja tieši Tev interesējošā tēma nav skarta. Varēsi paspēt uzdot savus jautājumus arī onlainā čata lodziņā, kā arī, ja Tev ir kamera un vēlies uzdot jautājumus dzīvajā – tad būs arī tādas iespējas.

Dalības maksa vebinārā ir 5 ls (jeb 4 ls par reizi, ja pērc abonementu). Pieteikšanās un papildus info pa e-pastu: ineses.vebinari@gmail.com vai pa tālruni 29431408 (Aija).

Lai Tev izdodas visu paspēt rāmi, mierīgi, plūstoši un garšu svētīt Saulgriežus!


Savukārt pēc Jāņiem - 26.jūnijā aicinu Tevi uz Siņeļņikova izstrādātās zemapziņas pārprogrammēšanas semināru - praktisko nodarbību. Ja ir kāda lieta, ar kuru jau ilgstoši netiec galā un nezini metodi kā sev palīdzēt - varbūt, ka tieši šis veids un šī metode var noderēt. Seminārs būs Rīgā, Kuģu ielā 11-302 un sāksies kā vienmēr plkst. 18.00.


Lai mīlestības un gaismas piepildīts šis laiks!

Ar mīļumu, Inese
Komentāri (0)  |  2013-06-19 19:15  |  Skatīts: 929x         Ieteikt draugiem       TweetMe   

Atpakaļ